Jump to content

Ретроспекция 2005 година

Препоръчани коментари

Ха, вижте какво намерих. Едно от любимите ми купонджийско парче от любимия ми сборен албум "Party time". Бях забравила, че и Елена беше участвала в програмата.

И Даниела я бях забравила.

Spoiler

Сподели в други сайтове

последните дни все тая песен ми е в главата, особено частта "с друга бил си, грях делил си...".

Сподели в други сайтове

Току що, Kitty каза:

Не успях да го намеря.:ac: Има само едно видео и то е от новогодишната програма.

Пя я и на награди. Често трият архивити.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Kitty каза:

Ха, вижте какво намерих. Едно от любимите ми купонджийско парче от любимия ми сборен албум "Party time". Бях забравила, че и Елена беше участвала в програмата.

Покажи скрито съдържание

Това беше дебютният сингъл на Елена и е една от най-тъпите й песни евър - бозава, сладникава, та чак горчи. Добре, че по към края на годината заби "Нямаш право на любов" и започна да гради стил и кариера.

Сподели в други сайтове

преди 22 часа , Kitty каза:

Покажи скрито съдържание

Личи си, че от Северозапада и харесваш сръбския саунд.

Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

По случай рождения ден на Нелина  и моя, който е днес, един снимков архив, който намерих в интернет, свързан с 2005 година. Нелина явно си е изкарала хубаво на рождения си ден, а гостуването и във "Фолкмаратон" го помня, дано да се намери, бих го изгледала с удоволствие пак!:girl_in_love:

Spoiler

https://freeimage.host/i/3qPAtRt

P1020075.jpg

P1020204_.jpg

P1020207_.jpg

P1020219_.jpg

P10202111.jpg

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Kitty каза:

По случай рождения ден на Нелина  и моя, който е днес, един снимков архив, който намерих в интернет, свързан с 2005 година. Нелина явно си е изкарала хубаво на рождения си ден, а гостуването и във "Фолкмаратон" го помня, дано да се намери, бих го изгледала с удоволствие пак!:girl_in_love:

Покажи скрито съдържание

https://freeimage.host/i/3qPAtRt

P1020075.jpg

P1020204_.jpg

P1020207_.jpg

P1020219_.jpg

P10202111.jpg

Само Найден Милков и Близнаците ли са отишли?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...