Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 09:56 Report Share Публикувано Събота в 09:56 любим хит от 2005-та, толкова романтичен и прочувствен за моя едрогабаритен ханш. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 09:58 Report Share Публикувано Събота в 09:58 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Този сингъл не е ли от 2004-та, хън? Не и според ютуб 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 11:15 Report Share Публикувано Събота в 11:15 2005-та ще запомня с това, че Гюр и Иван ми бяха любимки. Завърших първи клас и този хит звучеше у нас: Тогава ми купиха "Доза любов" на CD и го изтърках от въртене, както и "Осъдена душа" на Мария, която къртеше с мегахитовете "Не съвсем", "Желая те" и "Не те обичам". Някаква нова за онова натрапница въртяха през песен с бозата "Дяволско желание" и имаше истерия по нея, не можех да понасям и песента, и певицата! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 11:21 Report Share Публикувано Събота в 11:21 тая тъпа песен беше с брутална ротация по ТВ Планета, направо не можех да я понасям и превключвах канала. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 11:43 Report Share Публикувано Събота в 11:43 преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: 2005-та ще запомня с това, че Гюр и Иван ми бяха любимки. Завърших първи клас и този хит звучеше у нас: Тогава ми купиха "Доза любов" на CD и го изтърках от въртене, както и "Осъдена душа" на Мария, която къртеше с мегахитовете "Не съвсем", "Желая те" и "Не те обичам". Някаква нова за онова натрапница въртяха през песен с бозата "Дяволско желание" и имаше истерия по нея, не можех да понасям и песента, и певицата! Искрени съболезнования ... Иначе какво и е на натрапницата, най-обикновено селянче от народа, събиращо от закуски за нова пералня вкъщи! Даже има нос като на Рашия 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 11:50 Report Share Публикувано Събота в 11:50 Айайай това също съм забравил и според ютубата е от 2005та! Мегахитов хит който изкърти брояча и беше изтрит ... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 12:09 Report Share Публикувано Събота в 12:09 преди 18 минути, Lelqtian каза: Айайай това също съм забравил и според ютубата е от 2005та! Мегахитов хит който изкърти брояча и беше изтрит ... имаше над 16 милиона и беше първият чалга хит с толкоз през 2014-та 😭 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 12:13 Report Share Публикувано Събота в 12:13 хит 2005. @Willy 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 12:27 Report Share Публикувано Събота в 12:27 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: имаше над 16 милиона и беше първият чалга хит с толкоз през 2014-та 😭 Повече. Когато на мен ми направи впечатление кви гледания прави клип от 2005та, гонеше 37 милиона, и може би 50 преди да му разбият карбуратора и да изтече антифриза от ютуб. Тва годината на чумата някъде, първи сезон. Други популярни звукове и гледки от 2005та. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Събота в 12:32 Author Report Share Публикувано Събота в 12:32 Един страхотен видеоклип, излязъл в началото на 2005 година. Страхотен е, много ми хареса. Единствено кадрите с Камелия полугола хич не ми харесаха. Почти повтаряха кадрите от "Така ми липсваш". А на Вас харесва ли Ви видеоклипа? Харесвахте ли го тогава? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 12:42 Report Share Публикувано Събота в 12:42 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: 2005-та ще запомня с това, че Гюр и Иван ми бяха любимки. Завърших първи клас и този хит звучеше у нас: Тогава ми купиха "Доза любов" на CD и го изтърках от въртене, както и "Осъдена душа" на Мария, която къртеше с мегахитовете "Не съвсем", "Желая те" и "Не те обичам". Някаква нова за онова натрапница въртяха през песен с бозата "Дяволско желание" и имаше истерия по нея, не можех да понасям и песента, и певицата! Годините до 2005 ги помня на късове. Линията ми от спомени започва от '06 някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 12:49 Report Share Публикувано Събота в 12:49 преди 16 минути, Kitty каза: Един страхотен видеоклип, излязъл в началото на 2005 година. Страхотен е, много ми хареса. Единствено кадрите с Камелия полугола хич не ми харесаха. Почти повтаряха кадрите от "Така ми липсваш". А на Вас харесва ли Ви видеоклипа? Харесвахте ли го тогава? Туй е от есента на 2004-та. Бъркаш я с "Искаш или да", тя излезе в началото на 2005-та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Събота в 12:59 Author Report Share Публикувано Събота в 12:59 Глупости, видеоклипът на "Вярвах ти" излезе през 2005, иначе песента може и от предишната година да е. Чух я за първи път на концерта за третия рожден ден на телевизия "Планета" през декември 2004, така че видеоклипът е от януари 2005 година! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 13:02 Report Share Публикувано Събота в 13:02 клипът на "Вярвах ти" е от ноември 2004-та. Уж си чалга енциклопедия, а елементарни неща не знаеш. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 13:04 Report Share Публикувано Събота в 13:04 Just a moment... WWW.DISCOGS.COM Just a moment... WWW.DISCOGS.COM Just a moment... WWW.DISCOGS.COM Just a moment... WWW.DISCOGS.COM Just a moment... WWW.DISCOGS.COM Като гледам списъците с песни, 2005 е доста бедна откъм класики. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 13:07 Report Share Публикувано Събота в 13:07 туй, макар и да не предизвика типичната истерия за лийд сингъл на Кама, е топ проект. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 13:13 Report Share Публикувано Събота в 13:13 Обективно най-добрите песни за годината са били синглите на Токича (особено "Всичко води към теб"), и power баладите като "Не знаеш" и "Добре че вали" . "Не съвсем" също е топ. Непопулярно мнение, но грам не харесвах "Дяволско желание" тогава. Justice for "Завинаги твоя" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 13:27 Report Share Публикувано Събота в 13:27 Хит 2005! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 13:29 Report Share Публикувано Събота в 13:29 @SG имаме ли МП3 на този фамозен ремикс от 2005-та? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 13:30 Report Share Публикувано Събота в 13:30 Сега зацепвам. През 2005 нещо ми е било тъпо, и затова съм я позабравил, в предвид че съм харесвал балади.. Обикновено ги игнорвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 13:34 Report Share Публикувано Събота в 13:34 християнски религиозен химн 2005 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 13:44 Report Share Публикувано Събота в 13:44 2005-та е pretty iconic - имаме брутални албуми от Преса, Мара, Фатмес, Гюр и Ваня Калудкова. Албумът на Анелия е супер безличен и освен клипираните песни, всичко останало е боза с пичи въшки. Албумите на Гера и Емили не съм ги слушал, тоя на Кама също - но забелязвам, че доста приятни песни като "Само с теб", "Луд купон", "Няма да плача", "Ти не спря" и т.н е оставила без реализация. Любими класики оттогаз - "Тази нощ не спим" на Есил; "Обречи ме на любов" и "Точно сега" на Азия; "Истински щастлива" на Фатмес (която излиза през 2004-та, а клипа през 2005-та); "Нека да не знам" на Мала; "Достъп забранен" на Вероника; "Недей" на Соня Германска Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 13:50 Report Share Публикувано Събота в 13:50 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: християнски религиозен химн 2005 химн на порядъчните домакини! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 13:56 Report Share Публикувано Събота в 13:56 @asylum мнение за този хит? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 14:29 Report Share Публикувано Събота в 14:29 преди 32 минути, Andrew Cunanan. каза: @asylum мнение за този хит? Турбо резачка! Мая и в клипа, и в тв версията е уникум секси хит! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.