Emanuela.Carey Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Потвърдено сезона се снима почти паралелно с излъчването. Щом тази говори за пожарите в Калифорния, които започнаха преди 2 седмици. Току що, lucellent каза: Нямаше ли да има спиноф на Ергена тази есен също? Може би Тушев ще е продуцента там Love Island - но то няма много общо с Ергена, освен че е любовно предаване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Потвърдено сезона се снима почти паралелно с излъчването. Щом тази говори за пожарите в Калифорния, които започнаха преди 2 седмици. Love Island - но то няма много общо с Ергена, освен че е любовно предаване. Става дума за "Ергенът - Любов в рая", мисля че е аналог на Bachelor in Paradise, не Love Island 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 преди 13 минути, lucellent каза: Става дума за "Ергенът - Любов в рая", мисля че е аналог на Bachelor in Paradise, не Love Island Даже не съм забелязал, че са го обявили това. А то дори му е минал кастинга. С такава слаба реклама дано не са събрали само смотаняци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 4 часа , Stela каза: Теленовелас Новини | Любимият портал за сериали и телевизия: Рекорден рейтинг за "Ергенът", а тази вечер момичетата ще разберат, че ергените всъщност са TVNOVELLAS.BLOGSPOT.COM „Ергенът“ с рекорд за най-силен старт на сезона по bTV! Премиерният епизод, който даде начало на пролетния сезон, достигна до над 1 милион з... Кво се е случило с Наум? Изглежда ужасно погрознял и остарял! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Кво се е случило с Наум? Изглежда ужасно погрознял и остарял! soon... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Кво се е случило с Наум? Изглежда ужасно погрознял и остарял! И аз си помислих същото снощи докато гледах. Много променен е. И прическата му е странна, ужасно изглежда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 1 час, Stela каза: И аз си помислих същото снощи докато гледах. Много променен е. И прическата му е странна, ужасно изглежда. Що бе, какво му има? Миналата година изглеждаше по-зле. Липсват ми вещиците 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 минути, Ergeni каза: Що бе, какво му има? Миналата година изглеждаше по-зле. Липсват ми вещиците Аааа, Маги защо е при вещиците? Тя ми беше фаворитка. Иначе и на мен ми е тъпо без такива образи. Този сезон няма такива колоритни красавици, явно са си взели поука от критиката на зрителите и са решили да не ни плашат чак толкова. 😁😁😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Току що, Stela каза: Аааа, Маги защо е при вещиците? Тя ми беше фаворитка. Иначе и на мен ми е тъпо без такива образи. Този сезон няма такива колоритни красавици, явно са си взели поука от критиката на зрителите и са решили да не ни плашат чак толкова. 😁😁😁 Щото беше като грозната Бети с алайнерите Честно казано новият сезон не е чак толкова зле. Има повече динамика, понеже са 2ма ергени и сериите не са по 3 часа, както се очакваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 1 минута, Ergeni каза: Щото беше като грозната Бети с алайнерите Честно казано новият сезон не е чак толкова зле. Има повече динамика, понеже са 2ма ергени и сериите не са по 3 часа, както се очакваше. Не е зле, да. Ще го гледам. Определено ще е различен с двамата, но то беше редно да променят нещо особено след проваления финал от миналата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 2 минути, Stela каза: Не е зле, да. Ще го гледам. Определено ще е различен с двамата, но то беше редно да променят нещо особено след проваления финал от миналата година. И вече никой не помни финала. Добре са си свършили работата. Наистина измиха мизерията от сезон 3. А и ергените не са дразнещи. Противоположни са иначе. Дебеланите са ги оставали за другия формат на БТВ. Караконджулите за есенния Ерген, ако има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 минути, Ergeni каза: И вече никой не помни финала. Добре са си свършили работата. Наистина измиха мизерията от сезон 3. А и ергените не са дразнещи. Противоположни са иначе. Дебеланите са ги оставали за другия формат на БТВ. Караконджулите за есенния Ерген, ако има. Между другото до момента всеки финал от трите сезона ме разочарова, дано поне този не е така. В сезон 1 Алекс отказа пръстена и спечели меркантилната противна рускиня, в сезон 2 бях за Елена, а глупавият Евгени избра Валерия.. мината година бях сигурна, че ще избере Маги, а той избяга.. Сега не знам какво да очаквам .. 🤷♀️🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 1 минута, Stela каза: Между другото до момента всеки финал от трите сезона ме разочарова, дано поне този не е така. В сезон 1 Алекс отказа пръстена и спечели меркантилната противна рускиня, в сезон 2 бях за Елена, а глупавият Евгени избра Валерия.. мината година бях сигурна, че ще избере Маги, а той избяга.. Сега не знам какво да очаквам .. 🤷♀️🤣 Не е нещо невиждано, но ако гледаш последните 20 секунди ще научиш какъв ще е финалът през 2025. По-брутално би било ако завърши така : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 минути, Stela каза: Между другото до момента всеки финал от трите сезона ме разочарова, дано поне този не е така. В сезон 1 Алекс отказа пръстена и спечели меркантилната противна рускиня, в сезон 2 бях за Елена, а глупавият Евгени избра Валерия.. мината година бях сигурна, че ще избере Маги, а той избяга.. Сега не знам какво да очаквам .. 🤷♀️🤣 Александра не отказа пръстен, а роза, защото Капитанова си лисна чашата в лицето и,а Виктор нищо не каза. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 4 минути, Ergeni каза: Не е нещо невиждано, но ако гледаш последните 20 секунди ще научиш какъв ще е финалът през 2025. По-брутално би било ако завърши така : Хаха.. да си тръгнат двамата егрени заедно ще е топ финал. Снощи казах и аз същото. Относно втория клип този вариант би се разбрал чак след финала като се консумират. Пък може да се случи и по-рано. 😁 Подозираш ли някоя от участничите? 🤭 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 17 минути, Ergeni каза: И вече никой не помни финала. Добре са си свършили работата. Наистина измиха мизерията от сезон 3. А и ергените не са дразнещи. Противоположни са иначе. Дебеланите са ги оставали за другия формат на БТВ. Караконджулите за есенния Ерген, ако има. И тази година има караконджули👍😂😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 1 минута, Stela каза: Хаха.. да си тръгнат двамата егрени заедно ще е топ финал. Снощи казах и аз същото. Относно втория клип този вариант би се разбрал чак след финала като се консумират. Пък може да се случи и по-рано. 😁 Подозираш ли някоя от участничите? 🤭 Нали накрая им дават брачна нощ по желание. Може тогава. Уви, всичките са като излезли от манастир. Едва ли ще има банана пънишмънт. Освен ако ергените не извикат тая психоложката да им покаже как се изгражда нова връзка с модерни средства. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Даже не съм забелязал, че са го обявили това. А то дори му е минал кастинга. С такава слаба реклама дано не са събрали само смотаняци. Не е приключил кастинга за Ергенът: Любов в рая. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 7 минути, THE IIconic каза: Александра не отказа пръстен, а роза, защото Капитанова си лисна чашата в лицето и,а Виктор нищо не каза. Да, верно, че беше така. Забравила съм. Тая Капитонова е много противна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 1 минута, Blueberry каза: Не е приключил кастинга за Ергенът: Любов в рая. Какво представлява това? Само да не е с баби... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 1 минута, Ergeni каза: Нали накрая им дават брачна нощ по желание. Може тогава. Уви, всичките са като излезли от манастир. Едва ли ще има банана пънишмънт. Освен ако ергените не извикат тая психоложката да им покаже как се изгражда нова връзка с модерни средства. Трябваше да вкарат оная русата дето ги избирала с пари и беше потресена, че не получи роза. "Тоя верно ли си тръгна бе? Какво не ми хареса?" Щеше да има шоу с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 5 минути, THE IIconic каза: И тази година има караконджули👍😂😂 Само лайк ли за Мартина Петрова поничката 😂😂😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 1 минута, Stela каза: Трябваше да вкарат оная русата дето ги избирала с пари и беше потресена, че не получи роза. "Тоя верно ли си тръгна бе? Какво не ми хареса?" Щеше да има шоу с нея. Дааа, и аз се разочаровах, че не я избра. Като цяло нямаше много уроди до в 30те дето бяха подбрали. Но сега публиката ще зажаднее за подобни персонажи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 преди 3 минути, THE IIconic каза: Само лайк ли за Мартина Петрова поничката 😂😂😂 Чакай да видим повече от нея и ще ти кажа дали ще има нещо повече от лайк. Първо да си заслужи. Ако ни забавлява ще си помислим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.