Jump to content

Десита - Разкажи Ѝ

Препоръчани коментари

Скучна ми е на първо слушане. Асенов е правил по-добри аранжименти на треторазрядни певици, тук все едно е взел някой готов шаблон и го е плеснал.

Сподели в други сайтове

Всички песни на Деян Асенов звучат тооолкова еднакво и то от доста време насам 🙄

Очаквах под клипа да има някой коментар тип "това за Меди ли е", но уви :D  То май малко хора се усетиха, че бяха/са заедно :D 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Just_Me каза:

Всички песни на Деян Асенов звучат тооолкова еднакво и то от доста време насам 🙄

Очаквах под клипа да има някой коментар тип "това за Меди ли е", но уви :D  То май малко хора се усетиха, че бяха/са заедно :D 

Като чета коментарите осъзнавам колко 1. заблудени са фенчетата 2. коментари са изтрили.

Честно казано Десита ми е много надценена.  

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Just_Me каза:

С Меди още са заедно. Според мен ако е посветена на някой реален човек е за Voyage. Той ги е въртял по две/три едновременно докато са били гаджета.

Не ми се струва да се отнася за Адам, а от връзката ѝ с Бобката е минало бая време

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Emanuela.Carey каза:

С Меди още са заедно. Според мен ако е посветена на някой реален човек е за Voyage. Той ги е въртял по две/три едновременно докато са били гаджета.

Не ми се струва да се отнася за Адам, а от връзката ѝ с Бобката е минало бая време

употребена от толкова мъже....

жалка е ,нас е @xroflx9

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, fengergana каза:

употребена от толкова мъже....

жалка е ,нас е @xroflx9

Честно казано с удоволствие бих позволила на Меди да ме употреби и захвърли като парцал!!!!

Песента ми идва по-слаба от Ми амор,но ми харесва. Откакто Галин не й се меси за проектите няма нейна песен,която да не ми харесва!

Сподели в други сайтове

Хубав и интересен текст, добро изпълнение, но тази до болка позната мелодия и аранжимент направо... ще омръзне заради това на 3 ден, въпреки всичко останало, за което се е постарала доста

Сподели в други сайтове

За мен това е първия тотален хит за 2025-та година, браво Десита! 

С нетърпение чакам да видя какво пак ще си припише Галин около този проект, или пък ще обяви негова изненадваща премиера за утре/вдругиден. 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

Чернобялата част на клипа е супер, както и Десита за първи път изглежда впечатляващо и като звезда в клип.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...