Emanuela.Carey Публикувано на Януари 27 Report Share Публикувано на Януари 27 Music: Kaloyan Kotsev, Radostin Radostinov, Yoan Mateev Arrangement: Kaloyan Kotsev Mix | Мaster: Vasko Ivanov / Dexter / Lyrics: Radostin Radostinov Vocal: Monkey Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Нахакан текст, пък толкова вяло изпяване. Мудна песен. Не знам да има друга певица, която толкова упорито отказва да работи с единствените композитори, от които има хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Номерата и ги знаем, 3 и след него 4. Май много се размечтах че са си хванали пътнически влак за село оня ден за да ни се натресе с тоя оцет. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Браво, добро завръщане! Хит от Джулия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ало, КОЯ34? защо така нагло окраде мелодията на "Нищо"? Никакъв хит няма да е, по мое мнение! След песните й в албума, една не успя да ми хареса, пък и не се получи...... Следващия път да пусне песен или от Ганев или от Пашев, че отдавна хит не е видяла. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 2 минути, DevilWish каза: Ало, КОЯ34? защо така нагло окраде мелодията на "Нищо"? Никакъв хит няма да е, по мое мнение! След песните й в албума, една не успя да ми хареса, пък и не се получи...... Следващия път да пусне песен или от Ганев или от Пашев, че отдавна хит не е видяла. Интересен начин да напишеш точно никога, с толкова правописни грешки. И ти ли имаш нужда от уроци по български като Мяца 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Мале хахаха ама това верно е "Нищо" на Преслава, никаква разлика няма. При Джулия обаче положението е трагично 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не става! Антипатична певица и жалък опит да каквото и да било. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Коя е тая никаквица, пришила си една от старите глави на Таня ни Боева? Димитричка с нов псевдоним? 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Тоя аранжимент все едно са вкарали две песни в една. Нищо с по-добър аранжимент и някаква друга. Иначе доста добре звучи като музика. Изпяването нещо не ме грябна. Като всичко останало на Джула. След Точка за мен и някои други песни от Пашката, новите й са големи бози. Тоя легльо Кънки да се отказва, че ми писна да го слушам във всяка песен вече как квичи като заклано прасе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.