Jump to content

Pop, K-Pop, Hip-Hop & Rap, R&B, Latin, Dance & House, Retro скандали

Препоръчани коментари

преди 52 минути, swiftiebe каза:

Прав си наистина напомня на песен за Евровизия хаха . Но за клипа не мога да се съглася мн е як. Смисъл не е нещо ново а напомня на Алехандро и Борн ама то това искат от нея феновете и си личи виж колко гледания има. 

Аз дори без да съм й фен също исках завръщане към ранната чудовищна Гага, но тя преди всичко беше експериментатор. Новият клип не е аболютно нищо експериментално, баш същото хореографско премятане с някаква woke идея, като от преди 15 години, и то в тон с твърде познатото музикално звучене, с каквото и Ейва Макс я заместваше има-няма една петилетка докато Гага се правеше на рок и джаз дива. Не знам, Disease за мен беше по-силен. А Гага, ако ще се връща към стария си имидж, може мнооого повече и от двата проекта.

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза:

XX на Галош беше snubbed за албум на годината, но "Улицата" ще спечели тази награда идната година, а това ще е SOTY & ROTY

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, swiftiebe каза:

Къде ? В гей света на стан туитър . Реало = няма хит, нито продажби. Но виж, най-добрата ти приятелка си сложила профилна снимка на името си в зелен фон- the impact. 

brat summer беше огромно събитие, дори Камала Харис използва албума за кампанията си. Принципно не ми пука за такива неща, но е и най critically acclaimed за годината.

xGqPeDM.png

Имам чувството че Грами комитета са я оставили да закрива, защото са се почувствали виновни.

Сподели в други сайтове

Лиъм беше почетен на наградитеГрами снощи. Беше много тъно докато Крис Мартин пееше и на видеостена даваха всички, които са починали за изминалата година. И Лиъм най-млад от всички. :(

Шакира спечели Грами за най-добър Латино поп албум. Невероятно е как синовете й Саша и Милан толкова много я обичат и подкрепят. Много сладко беше как се радваха за майка си. Тявчер имаше рожден ден заедно с Пике. Уникална Шакира и уникално изпълнение. 

Лейди Гага и Бруно Марс получиха Грами за най-добро изпълнение, напълно заслужено. 

Бионсе най-накрая си получи грамито за албум дето рева толкова много,че нямала за албум. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

brat summer беше огромно събитие, дори Камала Харис използва албума за кампанията си. Принципно не ми пука за такива неща, но е и най critically acclaimed за годината.

xGqPeDM.png

Имам чувството че Грами комитета са я оставили да закрива, защото са се почувствали виновни.

Не по- огромно от Birds of a Feather и като цяло HMHAS . Да правиш едити с някоя песен и да ползваш шрифт за аватар НЕ е = на импакт, още повече музикален .

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , swiftiebe каза:

Къде ? В гей света на стан туитър . Реало = няма хит, нито продажби. Но виж, най-добрата ти приятелка си сложила профилна снимка на името си в зелен фон- the impact. 

3 награди взе, пък ти питай къде!

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Sunlight каза:

Лиъм беше почетен на наградитеГрами снощи. Беше много тъно докато Крис Мартин пееше и на видеостена даваха всички, които са починали за изминалата година. И Лиъм най-млад от всички. :(

Шакира спечели Грами за най-добър Латино поп албум. Невероятно е как синовете й Саша и Милан толкова много я обичат и подкрепят. Много сладко беше как се радваха за майка си. Тявчер имаше рожден ден заедно с Пике. Уникална Шакира и уникално изпълнение. 

Лейди Гага и Бруно Марс получиха Грами за най-добро изпълнение, напълно заслужено. 

Бионсе най-накрая си получи грамито за албум дето рева толкова много,че нямала за албум. 

Мда, с толкова реване и тръшкане, световно известната кънтри звезда бейонса получи награда за кънтри албум. 

Да и бяха дали и наградата за дебют на годината, това също май не е печелила, а догодина ще се конкурира за Прогрес на годината с Татяна и свободните изпълнения на Галена във вана. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...