Jump to content

Pop, K-Pop, Hip-Hop & Rap, R&B, Latin, Dance & House, Retro скандали

Препоръчани коментари

преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза:

Дебютният ден на новия албум беше с 2 милиона по-малко отколкото на предните 2, нищо, че беше пуснал 3 сингъла преди тва. :( 

Защото само Тейлър може да си позволи да пусне обратното на стрийминг френдли - дълуг траклист и дълги песни и да чупи рекорди . Видяхме какво се случи и с 30 на Адел нищо че Изи направи 20 млн сама

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, swiftiebe каза:

Защото само Тейлър може да си позволи да пусне обратното на стрийминг френдли - дълуг траклист и дълги песни и да чупи рекорди . Видяхме какво се случи и с 30 на Адел нищо че Изи направи 20 млн сама

това повече от всичко останало заслужаваше да бъде смаш, трябваше него да пусне като лийд сингъл.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

това повече от всичко останало заслужаваше да бъде смаш, трябваше него да пусне като лийд сингъл.

Страхотни песни има в албума но просто са дълги а никой няма време да търси златото в днешно време с изкл на Тейлър където и 10+ минути са хит

Сподели в други сайтове

Това е най-добрата песен на Пърдел и единствена без клип, въпреки че безумно заслужава брутален такъв.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, swiftiebe каза:

Страхотни песни има в албума но просто са дълги а никой няма време да търси златото в днешно време с изкл на Тейлър където и 10+ минути са хит

това щеше да й е хит, ако го беше реализирала

Глупачка!

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Blueberry каза:

Само мина милиард стрийма и ще дебютира на първо място в Билборд. Голямо слушане е навъртял!

100x300%=400. Огромен успех!

Абе не са толкова перфектни нещата при Абел щом не успя да детронира албума на Заека (дето стана на месец) в Spotify. Като продажби обаче ще регистрира най-силния си дебют евър.

Ами не, всъщност вече прави по 220к G.U.Y. а до оня ден беше на 50к!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 час , -A. каза:

Абе не са толкова перфектни нещата при Абел щом не успя да детронира албума на Заека (дето стана на месец) в Spotify. Като продажби обаче ще регистрира най-силния си дебют евър.

Ами не, всъщност вече прави по 220к G.U.Y. а до оня ден беше на 50к!

Ми не сме 2010s вече. Всичко с времето си. Още помня как дълбоко 2000s-закодираните звезди започнаха да изпадат като мухи, когато се посоката се промени към alternative. В момента тече поп ревайвъл. Даже Грамитата преместиха поп категориите си в главната церемония. Дълги години бяха забунати в предварителната.

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Fast каза:

Ми не сме 2010s вече. Всичко с времето си. Още помня как дълбоко 2000s-закодираните звезди започнаха да изпадат като мухи, когато се посоката се промени към alternative. В момента тече поп ревайвъл. Даже Грамитата преместиха поп категориите си в главната церемония. Дълги години бяха забунати в предварителната.

Албума на Бад Бъни не е поп,просто целия е вайръл в тикток. В момента ако нямаш хит в токтол нямаш хит като цвло, ето толкова е просто.

Сподели в други сайтове

Според мен Абел има спешна нужда от промяна на саунда. Иначе това ме кефи доста:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Според мен Абел има спешна нужда от промяна на саунда. Иначе това ме кефи доста:

Според мен не избира правилни сингли и ролаута на тоя албум беше тотална месс . Дори да не е инстант то винаги проектите са му успешни просто защото са добри . Дори май няма и инстант хит като цяло.Това е сиг единствения мъж дето имам интерес да слушам. 

Тая песен е тотална лудница и аз мн я харесвам но ето пак две мейнстрийм грешки- клипа и 5 минути песен . В дългосрочен план иначе мисля че ще е успех. Но реално може да си позволи да прави каквото реши, същото прави и Тейлър. Тая година много се надявам да пусне последните 2 пре-записи и догодина атака с нов материал ❤️

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, swiftiebe каза:

Според мен не избира правилни сингли и ролаута на тоя албум беше тотална месс . Дори да не е инстант то винаги проектите са му успешни просто защото са добри . Дори май няма и инстант хит като цяло.Това е сиг единствения мъж дето имам интерес да слушам. 

Тая песен е тотална лудница и аз мн я харесвам но ето пак две мейнстрийм грешки- клипа и 5 минути песен . В дългосрочен план иначе мисля че ще е успех. Но реално може да си позволи да прави каквото реши, същото прави и Тейлър. Тая година много се надявам да пусне последните 2 пре-записи и догодина атака с нов материал ❤️

Как ще коментираш, че Don't blame me & I did something bad са любимите ми песни на Тейху?

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Как ще коментираш, че Don't blame me & I did something bad са любимите ми песни на Тейху?

Обичам !! Имаш усет ти. Страхотни песни особено Don’t blame me, която беше напълно преродена след Ерас защото изпълнението й беше епично . Заслужаваше клип на 100%.

Сподели в други сайтове

На 10 февруари преди 10 години беше издаден албума "A Quien Quiera Eschuchar" (Който иска да слуша). Албумът спечели Грами за най-добър латино поп албум, Албум на годината на Латиноамериканските музикални награди и Най-добър поп албум на годината. От него излязоха синглите Adios, Disparo Al Corazin, La Mordidita и Perdoname.

Аз го имам оригинален и с автограф от Рики. 

ricky_martin.jpg

Сподели в други сайтове

От 9.02.2025 г. от 16:27, Andrew Cunanan. каза:

Баш най-тъпата. Вероятно не си чул албума, за да ти е тя фаворит, а и за да кажеш, че има нужда от промяна на саунда.

преди 5 часа , Willy каза:

Неприятна е на всички вън от групата swifties с това натрапване.

Не, заради Тръмп я освиркаха. В тая битка съм на нейна страна.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Blueberry каза:

Не, заради Тръмп я освиркаха. В тая битка съм на нейна страна.

И аз така мисля. Ма и тя кво се бута дето не й е работа. С Тръмп и Мъск тръгнала да се занимава. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

И аз така мисля. Ма и тя кво се бута дето не й е работа. С Тръмп и Мъск тръгнала да се занимава. 

Ходи на по-големите игри, за да подкрепя гаджето си.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Fast каза:

Ходи на по-големите игри, за да подкрепя гаджето си.

Говоря за мненията й по политически теми, ще си трае, иначе това заслужава. 

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, WindWalkerMonk каза:

Говоря за мненията й по политически теми, ще си трае, иначе това заслужава. 

До последно си мълчеше. Някои я изкарваха Републиканка заради това. Почна да си отваря устата и то само по време на избори, едва когато политическото положение там стана твърде екстремно. Надявам се да не почне да се снижава отново. Догодина мисля че има midterms. Суифитата я слушат и докарват доста избирателна активност.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...