Jump to content

Pop, K-Pop, Hip-Hop & Rap, R&B, Latin, Dance & House, Retro скандали

Препоръчани коментари

преди 18 часа , Blueberry каза:

Баш най-тъпата. Вероятно не си чул албума, за да ти е тя фаворит, а и за да кажеш, че има нужда от промяна на саунда.

Не, заради Тръмп я освиркаха. В тая битка съм на нейна страна.

Кои са най-силните песни според теб - от тях да започна?

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Andrew Cunanan. каза:

Кои са най-силните песни според теб - от тях да започна?

Този албум се слуша от-до, не може да се раздели на парчета най-малкото заради транзишъните. 

Има силни standalone песни, но не колкото в предните два албума. И пак е на извънземно ниво.

преди 23 часа , WindWalkerMonk каза:

И аз така мисля. Ма и тя кво се бута дето не й е работа. С Тръмп и Мъск тръгнала да се занимава. 

Всъщност директно захапа само Ванс, но си се обяви за Камала. Тогава Тръмп почна да рантва, че мрази Тейлър Суифт и МАГА-идиотите като слепи зомбита я освиркаха.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Вече не е и топ 3 👉😂😂🤣🤣

Screenshot-20250216-153032-X.jpg

Но пък е носителна на наградата Албум на годината и Най-добър cunty албум. 🤩

Сподели в други сайтове

Този път Гага успя да заблуди и мен, макар и да не харесвах Абракадабра колкото Disease. При нея просто няма вече да има такова нещо като истински соло хит и това си е...

Взеха да ми доскучават неуспешните опити на повечето имена от 2000те да са актуални. Щом дори Сабрина взе да ме зарибява...

Сподели в други сайтове

преди 1 час, SG каза:

Този път Гага успя да заблуди и мен, макар и да не харесвах Абракадабра колкото Disease. При нея просто няма вече да има такова нещо като истински соло хит и това си е...

Взеха да ми доскучават неуспешните опити на повечето имена от 2000те да са актуални. Щом дори Сабрина взе да ме зарибява...

Огромно грами промо, дарк саунд и клип, супер реклама в плейлисти, тикток трендове, мастъркард промо и 3 милиона за 2 седмици … ами сори ама на фона всичко си е направо смешно . Очаква се песен подкрепена с всичко това да прави по едни 8-10 милипна дневно в Спотифай д абъде силна в Епъл мюзик и останалите платформи . Може и да има някаква стабилност особено че албума излиза скороЦ обаче това не променя факта че дори да даде всичко от себе си че и отгоре пак не става .

да не говорим че и е била пусната на супербол за няколко секунди а такава реклама струва милиони.

Сподели в други сайтове

Песен, която е топ 5 в повечето важни държави (освен САЩ) само в Рамания може да се нарече провал.

Аз самия като нейн фен не можех да повярвам, че песен като Абракадабра (най-вече заради саунда) може да задържи около 6-8 милиона повече от седмица. Нека изчакаме албума и ще видим как ще се развие и какво ще реализира.

От две седмици е винаги в топ 3 на изпълнителите с най-много песни с над милион в спотифай. :) 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Никой не е казал че е провал а че не е хита който се очаква да бъде на фона на целия й роуаут . Научете се да четете с разбиране 

6,687,740
6,269,827 (-417,013)
5,762,510 (-507,317)
5,425,107 (-337,403)
5,358,330 (-66,777) *Friday
4,538,053 (-820,277)
3,777,859 (-760,194)

Но на фона на Кейти Пери е мегахит който не мисля че тя някога ще има отново. 

Сподели в други сайтове

Обаче виждате ли как се вдигна целия й каталог като издаде популярна песен ? Абс същото се случи и след Умри с усмивка… обаче за Бруно мисля че това отговаря на мн въпроси.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , swiftiebe каза:

Огромно грами промо, дарк саунд и клип, супер реклама в плейлисти, тикток трендове, мастъркард промо и 3 милиона за 2 седмици … ами сори ама на фона всичко си е направо смешно . Очаква се песен подкрепена с всичко това да прави по едни 8-10 милипна дневно в Спотифай д абъде силна в Епъл мюзик и останалите платформи . Може и да има някаква стабилност особено че албума излиза скороЦ обаче това не променя факта че дори да даде всичко от себе си че и отгоре пак не става .

да не говорим че и е била пусната на супербол за няколко секунди а такава реклама струва милиони.

Накрая като се тегли чертата всичко при Гага винаги се корени назад в 2013. Публиката ясно показа, че вече се е отегчила от нея - и по каквито и начини да ни я натрапват през годините, колкото и frontloaded моментни успехи да има, положението си остава същото (че и по-зле, защото тогава поне Applause беше по-обсъждана от всичко нейно соло, което е излизало после.

Все ги сравняваме с Кейти, но това сравнение към днешна дата е неуместно. Катя от 2017 насам прави предимно грешни ходове и дори не се мъчи в други сфери, освен в нейната си. Миналата година издаде един от най-слабите албуми евър и гордо обяви, че е от д-р Люк. :helpsmilie:Гага ако имаше толкова потресаващо неадекватни 8 години щеше да рине дъното редом с нея, но тя просто е сто пъти по-целеустремена и пробивна.

Сподели в други сайтове

От 13.02.2025 г. от 16:28, Emanuela.Carey каза:

The real Abracadabra

WWW.DAILYSABAH.COM

Turkish pop singer Atiye is filing a copyright lawsuit against global superstar Lady Gaga, alleging that Gaga's new song was inspired by her 2015...

Сподели в други сайтове

От 16.02.2025 г. от 16:31, Willy каза:

Вече не е и топ 3 👉😂😂🤣🤣

Screenshot-20250216-153032-X.jpg

На SZA и Ники цифрите им са главно от колаборации, най-стриймваните им песни не са солови. 
Не мога да си представя и двете да напълнят толкова стадиони колкото Бионсе - особено извън Америка.

Стриймове само на соло песни:
Риана - 22B
Бионсе - 18B
SZA - 15B
Doja - 15B
Ники - 8B

Сподели в други сайтове

Шакира онзи ден е обрала 6 награди Premio Lo Nuestro .

Трима от петимата обвиняеми им снеха обвиненията за смъртта на Лиъм. Двама от тях остават засега в затвора , че са снабдявали Лиъм с наркотици. Предстои им съдебен процес 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...