swiftiebe Публикувано Събота в 11:03 Report Share Публикувано Събота в 11:03 преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза: killah ми е един от фаворитите и още на първо слушане ми напомни на този бангър, който сигурно само аз в този форум знам: Мразя Fillah ! Може би защото имах високи очаквания заради Геса, обаче изобщо не ми е по вкуса . Според мен ако иска инстант смаш директно трябва да реализира Зомбибой като сингъл, това ще грабне генерал публиката повече от Абракадабра . Дава толкова Бруно Марс, Дъ Уикенд и About that time на Лизо по възможно най- позитивния смисъл. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 11:41 Report Share Публикувано Събота в 11:41 преди 38 минути, swiftiebe каза: Мразя Fillah ! Може би защото имах високи очаквания заради Геса, обаче изобщо не ми е по вкуса . Според мен ако иска инстант смаш директно трябва да реализира Зомбибой като сингъл, това ще грабне генерал публиката повече от Абракадабра . Дава толкова Бруно Марс, Дъ Уикенд и About that time на Лизо по възможно най- позитивния смисъл. Коментирай космическия флоп на последния сингъл на Лизо. Песента има 1,7 М стрийма за 8 дни в Спотифай. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Събота в 14:26 Report Share Публикувано Събота в 14:26 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Коментирай космическия флоп на последния сингъл на Лизо. Песента има 1,7 М стрийма за 8 дни в Спотифай. Taka e kaто се стопява, сега си е типична негърка. А преди си беше планина, месище черно и гнусно. Имаше индивидуалност. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 16:16 Author Report Share Публикувано Събота в 16:16 Тази трябва да бъде следващия сингъл, и сигурно ще бъде. Използваше я да промотира концертния й филм миналата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 17:20 Author Report Share Публикувано Събота в 17:20 Gwen Stefani била станала MAGA. 🤮 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 17:39 Author Report Share Публикувано Събота в 17:39 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: Коментирай космическия флоп на последния сингъл на Лизо. Песента има 1,7 М стрийма за 8 дни в Спотифай. Взе се за Адел, също като Meghan Trainor. Само дето Адел има storyline, а те не. Не беше правилно да изграждат кариери на база килограмите си, щото като отслабнат все едно казват на аудиторията си "Всичко това е било лъжа. Искам да бъда слаба!" 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Събота в 17:52 Author Report Share Публикувано Събота в 17:52 Мисля че на Meghan трусът беше още по-скандален, защото я бяха хванали да използва Photoshop във видеото на "Me Too" въпреки че в първия си сингъл пееше "I see the magazines (Ah-ha) working that Photoshop (Ah-ha) We know that shit ain’t real, come on now, make it stop" Резултатът: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 08:35 Report Share Публикувано Неделя в 08:35 Цитат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 15:23 Report Share Публикувано Понеделник в 15:23 Blackpink явно наистина са решили да се наложат като солови певици чрез големи колаборации. Самата песен е скучничка, можеха повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Понеделник в 19:46 Report Share Публикувано Понеделник в 19:46 Мен ме кефи, че Кпоп звездите са толкова успешни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Понеделник в 20:40 Report Share Публикувано Понеделник в 20:40 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Blackpink явно наистина са решили да се наложат като солови певици чрез големи колаборации. Самата песен е скучничка, можеха повече. Последните песни на Дуа Пийп са пълен оцет. След Фючър носталджия е имала едно или две попадения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано преди 55 минути Report Share Публикувано преди 55 минути Sao Paulo на стероиди Джени разкрачи с ХИТ !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.