Jump to content

Pop, K-Pop, Hip-Hop & Rap, R&B, Latin, Dance & House, Retro скандали

Препоръчани коментари

преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза:

killah ми е един от фаворитите и още на първо слушане ми напомни на този бангър, който сигурно само аз в този форум знам:

Мразя Fillah ! Може би защото имах високи очаквания заради Геса, обаче изобщо не ми е по вкуса .

Според мен ако иска инстант смаш директно трябва да реализира Зомбибой като сингъл, това ще грабне генерал публиката повече от Абракадабра . Дава толкова Бруно Марс, Дъ Уикенд и About that time на Лизо по възможно най- позитивния смисъл.

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, swiftiebe каза:

Мразя Fillah ! Може би защото имах високи очаквания заради Геса, обаче изобщо не ми е по вкуса .

Според мен ако иска инстант смаш директно трябва да реализира Зомбибой като сингъл, това ще грабне генерал публиката повече от Абракадабра . Дава толкова Бруно Марс, Дъ Уикенд и About that time на Лизо по възможно най- позитивния смисъл.

Коментирай космическия флоп на последния сингъл на Лизо. Песента има 1,7 М стрийма за 8 дни в Спотифай.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Коментирай космическия флоп на последния сингъл на Лизо. Песента има 1,7 М стрийма за 8 дни в Спотифай.

Taka e kaто се стопява, сега си е типична негърка. А преди си беше планина, месище черно и гнусно. Имаше индивидуалност. 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

Взе се за Адел, също като Meghan Trainor. Само дето Адел има storyline, а те не. Не беше правилно да изграждат кариери на база килограмите си, щото като отслабнат все едно казват на аудиторията си "Всичко това е било лъжа. Искам да бъда слаба!" 

Сподели в други сайтове

Мисля че на Meghan трусът беше още по-скандален, защото я бяха хванали да използва Photoshop във видеото на "Me Too" въпреки че в първия си сингъл пееше "I see the magazines (Ah-ha) working that Photoshop (Ah-ha) We know that shit ain’t real, come on now, make it stop"

Резултатът:

Screenshot_20250308-195150-557.png

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Blackpink явно наистина са решили да се наложат като солови певици чрез големи колаборации. Самата песен е скучничка, можеха повече.

Последните песни на Дуа Пийп са пълен оцет. След Фючър носталджия е имала едно или две попадения.

Сподели в други сайтове

На Гага албума е мега як... Баси, чак се кефя, че има още избухваща музика... Все по-рядко ми се случва да се заслушам в каквото и да било. Превърнала съм се в бърз консуматор... Всичко минава и заминава покрай ушите ми и трудно се установявам на едно място, слушайки конкретни имена.

Сподели в други сайтове

По случай 20 годишнината на Джонас Брадърс, Джо пуска нов албум на 23 май, преди това Джонас Брадърс ще пуснат тематична песен на 13 май да отбележат 70 години на Дисниленд, след това групата ще пусне лайв албум на 13 юни, нов албум на Джонас Брадърс на 8 август . Турнето им започва на 10 август. Това е мега якооооооооооооооооо.

А новия им сингъл е страхотен:

Сподели в други сайтове

@-A. слуша ли новият албум на Селена?

Повечето песни не са мой стил, но Bluest Flame (песента от Charli XCX), Ojos Tristes, I Can’t Get Enough, Cowboy и How Does it Feel to be Forgotten ми харесаха

Последната даже щеше да е мега добър дует с Лана, но точно тях не е избрала да клипира за сингли.

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Sunlight каза:

Рики се завръща в Австралия с 4 концерта през ноември със специален гост Рита Ора:

487298141_1197023921781638_1550019917772915550_n.jpg

на тая снимка е топ котенце, нали? @WindWalkerMonk

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...