Emanuela.Carey Публикувано на Януари 28 Report Share Публикувано на Януари 28 Музика: Йордан Ботев Текст: Лора Димитрова Аранжимент: Мартин Биолчев, Малена, Михаил Бургуджиев 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Звучи ми като сръбска песен. Мисля, че каквото и да пусне , няма да я харесвам. Сори! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Гласът не е приятен. Не ми хареса изобщо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Повърня. Тая си сменя главата у всеки клип. Как да я запомним? 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Явно честичко е чувала тая дума, но не е разбрала какво искат да и кажат хората. преди 6 часа , asylum каза: Повърня. Тая си сменя главата у всеки клип. Как да я запомним? Тя родата и не я помни, та ние ли? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Сряда в 00:40 Report Share Публикувано Сряда в 00:40 И аз това казвам ама ти пак изсSра поредного гомно... Мучащата крава Малечка Палечка пак с ужасно нещо наречено песен... Язък за якия саунд... И как можахте да краднете отсвира от тази велика песен... : Иначе аранжимента ми звучи като Купи ми цветя на Урода Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Сряда в 02:45 Report Share Публикувано Сряда в 02:45 И аз това казвам - стига на “творчеството” на тази бездарна кобила… 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Сряда в 04:50 Report Share Публикувано Сряда в 04:50 След Фики Магдалена просто не върви: 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Сряда в 04:55 Report Share Публикувано Сряда в 04:55 преди 8 часа , Jake каза: Много извратен вкус имаш, щом Наргиз и Екстра Нина за красиви за тебе, не знам... :Д Екстра е секс символ за много българи. То реално красива певица няма. Повечето са или секси, или чаровни, или травистеещи. Може би само Рени има хубави черти, но това не я прави най-атрактивната мацка в чалгата. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Сряда в 07:43 Report Share Публикувано Сряда в 07:43 преди 6 часа , FolkEmpire каза: И как можахте да краднете отсвира от тази велика песен... : Хептен си мислят, че сме тъпи и глухи и няма да се усетим. Да бяха писали поне "вдъхновено от Панос Киамос" Това момиче има адски неприятен глас, не мога да я слушам. Фондацията на Димитър Бербатов баш са се отървали от нея 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Сряда в 08:00 Report Share Публикувано Сряда в 08:00 преди 16 минути, Just_Me каза: Хептен си мислят, че сме тъпи и глухи и няма да се усетим. Да бяха писали поне "вдъхновено от Панос Киамос" Това момиче има адски неприятен глас, не мога да я слушам. Фондацията на Димитър Бербатов баш са се отървали от нея вдъхновено къде се пада по линията "гръцки/сръбски/турски/румънски фолклор" > "гръцки/сръбски/турски/румънски национал" А колко точно е не само нелицеприятна, но и убийствена за уши - смятай, щом са я изритали от кокошарника, където всеки, който не го примързи да си заплати съответната сума е особено добре приет. Накрая да не се окаже че единствената и фенка, наше Туце, и е рода. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Сряда в 10:57 Report Share Публикувано Сряда в 10:57 За пореден път се убеждавам че Зайка няма вкус! Това ли нечуваната песен на тая смешница? 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Сряда в 11:49 Report Share Публикувано Сряда в 11:49 Самата песен не е никак лоша, леко ретро. Ама самият глас на Малена някак си не пасва тук.... 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Сряда в 12:29 Report Share Публикувано Сряда в 12:29 преди 39 минути, Karma93 каза: Самата песен не е никак лоша, леко ретро. Ама самият глас на Малена някак си не пасва тук.... Това добиче нито има глас, нито съществуват ноти на тоя свят, които могат да бъдат композирани да напаснат на тази очевадна за всички липса. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Четвъртък в 23:34 Report Share Публикувано Четвъртък в 23:34 С този ужасен глас е развалила песента. Как може да баш некадърницата да я вземе... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Петък в 11:56 Report Share Публикувано Петък в 11:56 преди 12 часа , Stela каза: С този ужасен глас е развалила песента. Как може да баш некадърницата да я вземе... Това беше AI с гласа на Преслава нали? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 15:10 Report Share Публикувано Петък в 15:10 От 29.01.2025 г. от 14:29, Lelqtian каза: Това добиче нито има глас, нито съществуват ноти на тоя свят, които могат да бъдат композирани да напаснат на тази очевадна за всички липса. Как да няма глас?! Има глас, ОТВРАТИТЕЛНО груб! СТИГА! Музиката се превръща в каталог за..... нали се сещате? 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Петък в 15:58 Report Share Публикувано Петък в 15:58 СТИГА пе МА! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.