Just_Me Публикувано на Сряда в 14:20 Report Share Публикувано на Сряда в 14:20 музика: Marko Gluhaković текст: Биляна Лазарова - Биляниш аранжимент: Деян Асенов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Сряда в 14:21 Author Report Share Публикувано Сряда в 14:21 Оригинал: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Сряда в 14:43 Report Share Публикувано Сряда в 14:43 Мега скучна песен... 💤 А обработаката на песнта е тотално зле направена... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Сряда в 15:21 Report Share Публикувано Сряда в 15:21 Само през Пайнер не беше минавала тая 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Сряда в 15:24 Report Share Публикувано Сряда в 15:24 За Доника всичко е връх, просто защото е на дъното. Реално става за фон, но както винаги в Планета Офишъл ще е провал. преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Само през Пайнер не беше минавала тая Иска да има богато CV за... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Сряда в 16:16 Report Share Публикувано Сряда в 16:16 Аман бе... Пак ли тая Тенекия... Свинята с отвратителен прасешки глас Праси пак квичи и тук.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Сряда в 16:28 Report Share Публикувано Сряда в 16:28 Доживяхме да купят песен и на Теа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Сряда в 17:15 Report Share Публикувано Сряда в 17:15 преди 46 минути, lucellent каза: Доживяхме да купят песен и на Теа Купуват, защото участва Доника и всичко за нея е връх. На Биляниш й се получи с "По бельо", но тук само са направили много нелепо песента на Теа която е къде, къде по-добра. Предпочитам нашите версии, но не и в този вариант! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Сряда в 17:25 Report Share Публикувано Сряда в 17:25 Ми ненужна песен... и за пълнеж на албум не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Сряда в 18:05 Author Report Share Публикувано Сряда в 18:05 преди 1 час , lucellent каза: Доживяхме да купят песен и на Теа Още 2 от нейните песни са купени 😅 Не от Алфите. Дано излязат де Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Сряда в 20:13 Report Share Публикувано Сряда в 20:13 Ако беше Ганев, ок, ама това направо...пропилян шанс. Ще реши човек , че има проблем с аудиото, а то е от песента... Оригинала е по-готин наистина, има характер, това е смеска между кавъра, оригиналност и цвиленето на Наси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Сряда в 21:16 Report Share Публикувано Сряда в 21:16 преди 3 часа , Karma93 каза: Ми ненужна песен... и за пълнеж на албум не става. Не песента е ненужна, а тия два екземпляра, извънземното и Дончо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Четвъртък в 12:49 Report Share Публикувано Четвъртък в 12:49 С това ужасяващо създание на корицата, получено от сливането на Извънземниш и Дион, изпитвам панически страх да пусна клипа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Четвъртък в 23:29 Report Share Публикувано Четвъртък в 23:29 Не е лоша, но на Теа е много по-добра. Корицата е нелепа 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.