Jump to content

Меди - Друга любов

pechenko

Препоръчани коментари

преди 9 минути, PHILIPP PLEIN каза:

По-добрата версия! 🙃

На Теодора повече ми харесва със сигурност!
Ама нека видят, че сегашните версии не струват пред предишните! Нека се спре с тези кавъри на вече пяти песни. Можеше да вземе друга балада, която вече не е пята.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato". Не трябваше да ги пипат, защото копията на такива утвърдени хитове винаги бледнеят и звучат смешно. Все едно Преслава да направи кавър на "Кukavica", а Галена на "Dudu" на Таркан. Като искат кавъри да вземат по-неизвестни песни.

Иначе видеото е хубаво. Моделът, който е избрал да снима също. Такива лица искаме да виждаме в клиповете, не джукести простакеси.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, amor_mio каза:

Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato". Не трябваше да ги пипат, защото копията на такива утвърдени хитове винаги бледнеят и звучат смешно. Все едно Преслава да направи кавър на "Кukavica", а Галена на "Dudu" на Таркан. Като искат кавъри да вземат по-неизвестни песни.

Иначе видеото е хубаво. Моделът, който е избрал да снима също. Такива лица искаме да виждаме в клиповете, не джукести простакеси.

Нелина вече е направила.

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, amor_mio каза:

Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato". Не трябваше да ги пипат, защото копията на такива утвърдени хитове винаги бледнеят и звучат смешно.

+ "Ela na deis", ама то оригиналът е турски и вече му направиха българска версия.

Сподели в други сайтове

Слушат ми се нови песни,не кавъри на 30 годишни песни които отгоре на всичко са правени и на български.... В случая на Теодора повече ми допада. Меди реши да се прави на гръцки изпълнител, но номера няма да мине., Явно им дават евтино старите песни и се започна някакво масово правене на претоплени манджи..  Нямам нищо против кавъри, но вземи основната идея и направи нова песен, както се прави в чужбина, но тук се прави 1:1 и не се влага нищо повече.

Сподели в други сайтове

На мен пък повече ми харесва версията на Меди от тази на Теодора. Текста е много по-добър, да не говорим, че като глас не може да се сравняват изобщо. С този тембър Меди прави песента и я изпял с много чувство. Няма равен в баладите. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Stela каза:

На мен пък повече ми харесва версията на Меди от тази на Теодора. Текста е много по-добър, да не говорим, че като глас не може да се сравняват изобщо. С този тембър Меди прави песента и я изпял с много чувство. Няма равен в баладите. 

Юда! 🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Тоя кавър от 2 и шейсе колкото да си платят тока, прави версията на Теодора да изглежда като хитово хитов хит на няколко от предните десетилетия! 

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , amor_mio каза:

Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato".

Първият му голям хит тук е:

Не мисля, че тази балада някога е била известна в България. Звучи като нещо средно между "Бяла съм", "Погледни ме в очите" и "Втори дубъл". 

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Stela каза:

На мен пък повече ми харесва версията на Меди от тази на Теодора. Текста е много по-добър

В някоя алтернативна вселена на клишетата - вероятно. 

Сподели в други сайтове

От 31.01.2025 г. от 6:49, asylum каза:

Юда! 🤣

Не съм Юда, просто Меди ми е слабост. Пак нацели хит, нищо, че е със стара песен. Получават му се баладите. Ако беше изпята от друг нямаше да се забележи чак така.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...