pechenko Публикувано на Четвъртък в 15:57 Report Share Публикувано на Четвъртък в 15:57 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Четвъртък в 15:59 Report Share Публикувано Четвъртък в 15:59 Оцет. Бързите му песни ме кефят. Гръцките балади - не, 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Четвъртък в 16:06 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:06 По-добрата версия! 🙃 5 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Четвъртък в 16:10 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:10 Отново нищо УаУ от Меди... Оригинал: Giorgos Mazonakis - Savvato Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 16:17 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:17 преди 9 минути, PHILIPP PLEIN каза: По-добрата версия! 🙃 На Теодора повече ми харесва със сигурност! Ама нека видят, че сегашните версии не струват пред предишните! Нека се спре с тези кавъри на вече пяти песни. Можеше да вземе друга балада, която вече не е пята. 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Четвъртък в 16:49 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:49 На мен ми е скучнао, но сигурно ще си стане популярна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Четвъртък в 16:57 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:57 Аман от тоя 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Четвъртък в 17:11 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:11 Хубава е, харесва доста оригинала Меди, но тембъра му е на светлинни години от този на Мазонакис. 4/6. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Четвъртък в 17:25 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:25 Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato". Не трябваше да ги пипат, защото копията на такива утвърдени хитове винаги бледнеят и звучат смешно. Все едно Преслава да направи кавър на "Кukavica", а Галена на "Dudu" на Таркан. Като искат кавъри да вземат по-неизвестни песни. Иначе видеото е хубаво. Моделът, който е избрал да снима също. Такива лица искаме да виждаме в клиповете, не джукести простакеси. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Четвъртък в 17:40 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:40 преди 13 минути, amor_mio каза: Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato". Не трябваше да ги пипат, защото копията на такива утвърдени хитове винаги бледнеят и звучат смешно. Все едно Преслава да направи кавър на "Кukavica", а Галена на "Dudu" на Таркан. Като искат кавъри да вземат по-неизвестни песни. Иначе видеото е хубаво. Моделът, който е избрал да снима също. Такива лица искаме да виждаме в клиповете, не джукести простакеси. Нелина вече е направила. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Четвъртък в 17:48 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:48 преди 21 минути, amor_mio каза: Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato". Не трябваше да ги пипат, защото копията на такива утвърдени хитове винаги бледнеят и звучат смешно. + "Ela na deis", ама то оригиналът е турски и вече му направиха българска версия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Четвъртък в 19:02 Report Share Публикувано Четвъртък в 19:02 Ми страхотно изпяване, ама идва слабичка в сравнение с предишни хитове на Меди... леко мързелива работа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Четвъртък в 20:27 Report Share Публикувано Четвъртък в 20:27 Скука, докога ще се пробутва слушани вече песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Четвъртък в 22:33 Report Share Публикувано Четвъртък в 22:33 Слушат ми се нови песни,не кавъри на 30 годишни песни които отгоре на всичко са правени и на български.... В случая на Теодора повече ми допада. Меди реши да се прави на гръцки изпълнител, но номера няма да мине., Явно им дават евтино старите песни и се започна някакво масово правене на претоплени манджи.. Нямам нищо против кавъри, но вземи основната идея и направи нова песен, както се прави в чужбина, но тук се прави 1:1 и не се влага нищо повече. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Четвъртък в 23:24 Report Share Публикувано Четвъртък в 23:24 На мен пък повече ми харесва версията на Меди от тази на Теодора. Текста е много по-добър, да не говорим, че като глас не може да се сравняват изобщо. С този тембър Меди прави песента и я изпял с много чувство. Няма равен в баладите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 04:49 Report Share Публикувано Петък в 04:49 преди 5 часа , Stela каза: На мен пък повече ми харесва версията на Меди от тази на Теодора. Текста е много по-добър, да не говорим, че като глас не може да се сравняват изобщо. С този тембър Меди прави песента и я изпял с много чувство. Няма равен в баладите. Юда! 🤣 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Петък в 05:53 Report Share Публикувано Петък в 05:53 Тоя кавър от 2 и шейсе колкото да си платят тока, прави версията на Теодора да изглежда като хитово хитов хит на няколко от предните десетилетия! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Петък в 07:39 Report Share Публикувано Петък в 07:39 @fengergana @xroflx9 Меди е гол в последните кадри. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Петък в 08:04 Report Share Публикувано Петък в 08:04 преди 14 часа , amor_mio каза: Мазонакис има 2 огромни хита в България - "Gucci Forema" и "Savvato". Първият му голям хит тук е: Не мисля, че тази балада някога е била известна в България. Звучи като нещо средно между "Бяла съм", "Погледни ме в очите" и "Втори дубъл". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Петък в 08:07 Report Share Публикувано Петък в 08:07 преди 8 часа , Stela каза: На мен пък повече ми харесва версията на Меди от тази на Теодора. Текста е много по-добър В някоя алтернативна вселена на клишетата - вероятно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Петък в 09:43 Report Share Публикувано Петък в 09:43 преди 2 часа , Mr. Greshen каза: @fengergana @xroflx9 Меди е гол в последните кадри. чудех се защо песента е само 15 секунди🤪 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Петък в 16:02 Report Share Публикувано Петък в 16:02 Категорично не бих я пуснал втори път. Толкова мудно пеене, че ме отегчава. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Петък в 16:43 Report Share Публикувано Петък в 16:43 преди 9 часа , Mr. Greshen каза: @fengergana @xroflx9 Меди е гол в последните кадри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Петък в 17:46 Report Share Публикувано Петък в 17:46 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: MEDI (@mediigo) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 3,071 likes, 12 comments - mediigo on January 31, 2025: "Всеки край е ново начало…". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Събота в 23:31 Report Share Публикувано Събота в 23:31 От 31.01.2025 г. от 6:49, asylum каза: Юда! 🤣 Не съм Юда, просто Меди ми е слабост. Пак нацели хит, нищо, че е със стара песен. Получават му се баладите. Ако беше изпята от друг нямаше да се забележи чак така. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.