FolkEmpire Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Офффф аман от потретване на кавъри... Мъдьооо не ставаш вече! Нали в началото си правеше сам песните, кво става съскащ манго такъв? Май ти се изчерпа репертоара а? Отвратителна версия! От 31.01.2025 г. от 0:33, Jake каза: Слушат ми се нови песни,не кавъри на 30 годишни песни които отгоре на всичко са правени и на български.... В случая на Теодора повече ми допада. Меди реши да се прави на гръцки изпълнител, но номера няма да мине., Явно им дават евтино старите песни и се започна някакво масово правене на претоплени манджи.. Нямам нищо против кавъри, но вземи основната идея и направи нова песен, както се прави в чужбина, но тук се прави 1:1 и не се влага нищо повече. И на мен ама мързелите като ги мързи да творят и търсят лесния път за да изкарат някой лев, че да има какво да ядат така се получава. Ако продължават така само с кавъри жанра ще се превърне в кофти реплика на всичко останало което се пуска в други държави като Албания, Гърция, Турция, Сърбия. А там си пускат нови парчета. Само нас ни мързи да сътворим нещо авторско и оригинално. Щото са свикнали на високия стандарт и не могат да си позволят да пускат нещо иновативно, че ще им паднат акциите и паричките ще намалеят за черния хайвер. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 5 часа , FolkEmpire каза: Офффф аман от потретване на кавъри... Мъдьооо не ставаш вече! Нали в началото си правеше сам песните, кво става съскащ манго такъв? Май ти се изчерпа репертоара а? Отвратителна версия! И на мен ама мързелите като ги мързи да творят и търсят лесния път за да изкарат някой лев, че да има какво да ядат така се получава. Ако продължават така само с кавъри жанра ще се превърне в кофти реплика на всичко останало което се пуска в други държави като Албания, Гърция, Турция, Сърбия. А там си пускат нови парчета. Само нас ни мързи да сътворим нещо авторско и оригинално. Щото са свикнали на високия стандарт и не могат да си позволят да пускат нещо иновативно, че ще им паднат акциите и паричките ще намалеят за черния хайвер. Както споменах, нямам против кавърите, НО взимаш идеята но я доразвиваш, влагаш нещо ново. Това се прави и в световен план, но тук песента е 1:1. Дори имаме по-добре направени кавъри от самите оригинали, тогава е друго. Примерно на Малина - Студ е една такава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Тъпанарски ход от Меди. Тази песен хем е що годе популярна, хем далеч не е от най-силните гръцки балади. Изпяването е вяло, липсва енергия. Явно е решил, че е по-престижно да се прави на грък, но на мего силата са му сръбското (Живей мило мое) и турското (Обичам те, ти мене не) звучене. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.