Lelqtian Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа преди 3 часа , DevilWish каза: Татяна със силен старт на годината! Сигурно е избухнала в поредния фитнес на пода? ТАТЯНА СЪС СИЛЕН СТАРТ НА ГОДИНАТА И НОВО ТУРНЕ ЗАД ОКЕАНА - AKTUALNITE NOVINI AKTUALNITENOVINI.COM Татяна даде мощен старт на новата 2025 година, като се отправя на ново турне в Америка и запис на песни към албум в процес. С наближаването на един от най-романтичните ПРОЧЕТИ ОЩЕ Избухвация в тоя конкретен случай е повече за финал, отколкото старт Надявам се едната от двете песни да е италиански национал 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 12 часа Author Report Share Публикувано преди 12 часа Току що, Lelqtian каза: Избухвация в тоя конкретен случай е повече за финал, отколкото старт Надявам се едната от двете песни да е италиански национал Няма как да е финал. Тя тепърва започва и то ударно! Аз се надявам да е записала народен хит "Поклекнала е Татяна" който да я изстреля директно в космоса и там да прозвучи! В клипът ще клечи и пие чайовете си Tatyana Life. 😘 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа преди 17 часа , Stela каза: Как може такова нещо? Бързо поправи тази грешка! 😁Страхотна е на Десита, мен ме зариби. Определено Галин трябва да залага повече на нея. А в началото най-малко харесвах Десита от останалите... Песента на Лидия също ме кефи, не знам защо не се забеляза. 🤷♀️ Специално в чест на теб и @-A. си я пуснах. Average парче за сезона, става. Десита радва с това, че сама си пише песните, но си мисля, че извън Алфа би имала далеч по-голяма свобода да се разлисти творчески. В тая фирма сякаш е задължително навсякъде да го бутат този еднакъв ритъм и да убиват всякаква индивидуалност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Ивета Костова се завръща като самостоятелен изпълнител без Пайнер ⚜️𝐈 𝐕 𝐄 𝐓 𝐀⚜️ (@iveta_music) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 26 likes, 2 comments - iveta_music on February 3, 2025: "Няма нужда…😼👀 #loading #new #song #comingsoon #artist #music #video". Ново начало? Нима е имала старо начало? Вярно, на преклонна възраст е лелята и сал ролки й липсват та косата, ма сепак… 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Ивета Костова се завръща като самостоятелен изпълнител без Пайнер ⚜️𝐈 𝐕 𝐄 𝐓 𝐀⚜️ (@iveta_music) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 26 likes, 2 comments - iveta_music on February 3, 2025: "Няма нужда…😼👀 #loading #new #song #comingsoon #artist #music #video". В Пайнер за 5 години нищо не направи, че извън Пайнер ли ще?! А и вече е стара за average чалга listener-а. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: В Пайнер за 5 години нищо не направи, че извън Пайнер ли ще?! А и вече е стара за average чалга listener-а. 5 години освен да е чистила клозетите след еклплозиивните стартове на Татяна, какво друго искаш да направи чистачката в Пайнер? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа преди 1 минута, Lelqtian каза: 5 години освен да е чистила клозетите след еклплозиивните стартове на Татяна, какво друго искаш да направи чистачката в Пайнер? Да пее, докато държи препарата за Веце-то и Мопа! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 11 часа Report Share Публикувано преди 11 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Да пее, докато държи препарата за Веце-то и Мопа! Тя нека пее, то работата, била тя и търкане на клозети, е по-спорна с песен, но защо се опитва да занимава по-широка от гърнетата и други санитарни дупки из Димитровград публика с хобито си? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза: Да пее, докато държи препарата за Веце-то и Мопа! Стирката, стирката - в клозета стирката 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа преди 9 часа , payner_tv каза: За първи път виждам толкова дословно изкопиран клип Ето, че някой е оценил клиповете на Преслава, колкото и да я плюем За първи път??? Че те половината наши клипове са копи пейст на чужди. Що и сърбите да не чопнат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа Днес със тая,утре с оная-все ми е тая💃🏼 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа Хитово хитов гърмеж! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа От 2.02.2025 г. от 17:28, Andrew Cunanan. каза: това й е най-силната балада. Тежка песен... Засяда ми буца в гърлото. От 2.02.2025 г. от 17:27, -A. каза: Мами с пореден милион: @GSA, @fengergana, @Emanuela.Carey Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена. Иначе за Ивета Костова.. На мен ми е странно, че Пайнер не се справиха с НИТО ЕДИН от хората които продуцираха последните години. Явно компанията тотално затваря, можеха да наложат нови имена по примера на Алфа и да им носят пари. Напуснаха им по една тъпа песен и ги зарязаха. Този Ави Аспарухов също беше с потенциал. Пайнер днес е една развалина и освен да стане просто телевизия за всички имена, друго не става от тях. Чак ми е странно колко внезапно се сринаха след Ковид.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 час, Jake каза: Тежка песен... Засяда ми буца в гърлото. Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена. Иначе за Ивета Костова.. На мен ми е странно, че Пайнер не се справиха с НИТО ЕДИН от хората които продуцираха последните години. Явно компанията тотално затваря, можеха да наложат нови имена по примера на Алфа и да им носят пари. Напуснаха им по една тъпа песен и ги зарязаха. Този Ави Аспарухов също беше с потенциал. Пайнер днес е една развалина и освен да стане просто телевизия за всички имена, друго не става от тях. Чак ми е странно колко внезапно се сринаха след Ковид.. КАкво чудно има? Всичките кокошки напуснаха. Навъдиха се мини лейбъли. Големите общи канали загинаха. Преди Планета пускаше 10 топ песни и 1 флоп, сега от 100 песни - 99 са флоп. Нормално ее алгоритъмът да ги премаже. Пайнер няма дда фалира, защото имаат клубове, но като цяло с продуцирането приключиха. Те и преди не бяха продуценти. Изпълнителите сами подбираха и плаащаха. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 4 часа , Jake каза: Тежка песен... Засяда ми буца в гърлото. Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена. Иначе за Ивета Костова.. На мен ми е странно, че Пайнер не се справиха с НИТО ЕДИН от хората които продуцираха последните години. Явно компанията тотално затваря, можеха да наложат нови имена по примера на Алфа и да им носят пари. Напуснаха им по една тъпа песен и ги зарязаха. Този Ави Аспарухов също беше с потенциал. Пайнер днес е една развалина и освен да стане просто телевизия за всички имена, друго не става от тях. Чак ми е странно колко внезапно се сринаха след Ковид.. Той направи първия си хит без кокошарника Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.