Lelqtian Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа преди 3 часа , DevilWish каза: Татяна със силен старт на годината! Сигурно е избухнала в поредния фитнес на пода? ТАТЯНА СЪС СИЛЕН СТАРТ НА ГОДИНАТА И НОВО ТУРНЕ ЗАД ОКЕАНА - AKTUALNITE NOVINI AKTUALNITENOVINI.COM Татяна даде мощен старт на новата 2025 година, като се отправя на ново турне в Америка и запис на песни към албум в процес. С наближаването на един от най-романтичните ПРОЧЕТИ ОЩЕ Избухвация в тоя конкретен случай е повече за финал, отколкото старт Надявам се едната от двете песни да е италиански национал 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 19 часа Author Report Share Публикувано преди 19 часа Току що, Lelqtian каза: Избухвация в тоя конкретен случай е повече за финал, отколкото старт Надявам се едната от двете песни да е италиански национал Няма как да е финал. Тя тепърва започва и то ударно! Аз се надявам да е записала народен хит "Поклекнала е Татяна" който да я изстреля директно в космоса и там да прозвучи! В клипът ще клечи и пие чайовете си Tatyana Life. 😘 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 17 часа , Stela каза: Как може такова нещо? Бързо поправи тази грешка! 😁Страхотна е на Десита, мен ме зариби. Определено Галин трябва да залага повече на нея. А в началото най-малко харесвах Десита от останалите... Песента на Лидия също ме кефи, не знам защо не се забеляза. 🤷♀️ Специално в чест на теб и @-A. си я пуснах. Average парче за сезона, става. Десита радва с това, че сама си пише песните, но си мисля, че извън Алфа би имала далеч по-голяма свобода да се разлисти творчески. В тая фирма сякаш е задължително навсякъде да го бутат този еднакъв ритъм и да убиват всякаква индивидуалност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Ивета Костова се завръща като самостоятелен изпълнител без Пайнер ⚜️𝐈 𝐕 𝐄 𝐓 𝐀⚜️ (@iveta_music) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 26 likes, 2 comments - iveta_music on February 3, 2025: "Няма нужда…😼👀 #loading #new #song #comingsoon #artist #music #video". Ново начало? Нима е имала старо начало? Вярно, на преклонна възраст е лелята и сал ролки й липсват та косата, ма сепак… 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Ивета Костова се завръща като самостоятелен изпълнител без Пайнер ⚜️𝐈 𝐕 𝐄 𝐓 𝐀⚜️ (@iveta_music) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 26 likes, 2 comments - iveta_music on February 3, 2025: "Няма нужда…😼👀 #loading #new #song #comingsoon #artist #music #video". В Пайнер за 5 години нищо не направи, че извън Пайнер ли ще?! А и вече е стара за average чалга listener-а. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: В Пайнер за 5 години нищо не направи, че извън Пайнер ли ще?! А и вече е стара за average чалга listener-а. 5 години освен да е чистила клозетите след еклплозиивните стартове на Татяна, какво друго искаш да направи чистачката в Пайнер? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 1 минута, Lelqtian каза: 5 години освен да е чистила клозетите след еклплозиивните стартове на Татяна, какво друго искаш да направи чистачката в Пайнер? Да пее, докато държи препарата за Веце-то и Мопа! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Да пее, докато държи препарата за Веце-то и Мопа! Тя нека пее, то работата, била тя и търкане на клозети, е по-спорна с песен, но защо се опитва да занимава по-широка от гърнетата и други санитарни дупки из Димитровград публика с хобито си? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза: Да пее, докато държи препарата за Веце-то и Мопа! Стирката, стирката - в клозета стирката 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа преди 9 часа , payner_tv каза: За първи път виждам толкова дословно изкопиран клип Ето, че някой е оценил клиповете на Преслава, колкото и да я плюем За първи път??? Че те половината наши клипове са копи пейст на чужди. Що и сърбите да не чопнат? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 17 часа Report Share Публикувано преди 17 часа Днес със тая,утре с оная-все ми е тая💃🏼 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 14 часа Report Share Публикувано преди 14 часа Хитово хитов гърмеж! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 13 часа Report Share Публикувано преди 13 часа От 2.02.2025 г. от 17:28, Andrew Cunanan. каза: това й е най-силната балада. Тежка песен... Засяда ми буца в гърлото. От 2.02.2025 г. от 17:27, -A. каза: Мами с пореден милион: @GSA, @fengergana, @Emanuela.Carey Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена. Иначе за Ивета Костова.. На мен ми е странно, че Пайнер не се справиха с НИТО ЕДИН от хората които продуцираха последните години. Явно компанията тотално затваря, можеха да наложат нови имена по примера на Алфа и да им носят пари. Напуснаха им по една тъпа песен и ги зарязаха. Този Ави Аспарухов също беше с потенциал. Пайнер днес е една развалина и освен да стане просто телевизия за всички имена, друго не става от тях. Чак ми е странно колко внезапно се сринаха след Ковид.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 12 часа Report Share Публикувано преди 12 часа преди 1 час, Jake каза: Тежка песен... Засяда ми буца в гърлото. Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена. Иначе за Ивета Костова.. На мен ми е странно, че Пайнер не се справиха с НИТО ЕДИН от хората които продуцираха последните години. Явно компанията тотално затваря, можеха да наложат нови имена по примера на Алфа и да им носят пари. Напуснаха им по една тъпа песен и ги зарязаха. Този Ави Аспарухов също беше с потенциал. Пайнер днес е една развалина и освен да стане просто телевизия за всички имена, друго не става от тях. Чак ми е странно колко внезапно се сринаха след Ковид.. КАкво чудно има? Всичките кокошки напуснаха. Навъдиха се мини лейбъли. Големите общи канали загинаха. Преди Планета пускаше 10 топ песни и 1 флоп, сега от 100 песни - 99 са флоп. Нормално ее алгоритъмът да ги премаже. Пайнер няма дда фалира, защото имаат клубове, но като цяло с продуцирането приключиха. Те и преди не бяха продуценти. Изпълнителите сами подбираха и плаащаха. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа преди 4 часа , Jake каза: Тежка песен... Засяда ми буца в гърлото. Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена. Иначе за Ивета Костова.. На мен ми е странно, че Пайнер не се справиха с НИТО ЕДИН от хората които продуцираха последните години. Явно компанията тотално затваря, можеха да наложат нови имена по примера на Алфа и да им носят пари. Напуснаха им по една тъпа песен и ги зарязаха. Този Ави Аспарухов също беше с потенциал. Пайнер днес е една развалина и освен да стане просто телевизия за всички имена, друго не става от тях. Чак ми е странно колко внезапно се сринаха след Ковид.. Той направи първия си хит без кокошарника 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано преди 4 часа Report Share Публикувано преди 4 часа преди 5 часа , asylum каза: Той направи първия си хит без кокошарника Той? Еви в тоя случай не е женско заглавие? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 8 часа , Ergeni каза: КАкво чудно има? Всичките кокошки напуснаха. Навъдиха се мини лейбъли. Големите общи канали загинаха. Преди Планета пускаше 10 топ песни и 1 флоп, сега от 100 песни - 99 са флоп. Нормално ее алгоритъмът да ги премаже. Пайнер няма дда фалира, защото имаат клубове, но като цяло с продуцирането приключиха. Те и преди не бяха продуценти. Изпълнителите сами подбираха и плаащаха. Точно за това Пайнер трябваше да намерят няколко нови изпълнителя и да ги наложат за да се продължи напред. Те си мислят, че годината е 2000-та и каквото пуснат по Планета ще стане хит. Христо Ваташки ме кефеше, но само на външен вид хахах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Залия влиза с годеника си в Един за друг, от 20 Февруари по НОВА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа преди 35 минути, Jake каза: Точно за това Пайнер трябваше да намерят няколко нови изпълнителя и да ги наложат за да се продължи напред. Те си мислят, че годината е 2000-та и каквото пуснат по Планета ще стане хит. Христо Ваташки ме кефеше, но само на външен вид хахах То ако беше лесно да наложиш нови имена, Пайнер щяха да го правят ежегодно, в силните си години. А с днешна дата интересът към непознати е нулев. Особено в компания без големи и популярни лица, това пък съвсем става невъзможна задача. Погледни в Алфа - правят по 60 колаборации и пак не става... Алпай, Ивайла и тн. А те налагат рядко дебютанти. А и защо Пайнер да инвестира. При тях идеята е да взимат, а не да влагат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Родопска мечка как вие... ПО онова време беше непоносима за слушане... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Песента на Джулия е набрала над 1000 клипа в Тикток за няколко дена и вероятно ще стане някакъв тренд. Трябва да ѝ пусне реклама в Ютуб, за да засили гледанията на новия канал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 1 час Report Share Публикувано преди 1 час Аз се чудя защо от Пайнер спряха циклично да продуцират нови изпълнители. До дебюта на Цура Янева всяка година имаха достатъчно нови имена за да запълнят категорията за дебют на годината на наградите. Сами се оставиха да станат зависими от златните им кокошки. Вярно е, че такива като Анелия, Преслава и Джена се намират трудно, ама да търсят... не е като да няма нахъсани и талантливи млади хора, на които им трябва едно шут от музикална компания 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано преди 36 минути Report Share Публикувано преди 36 минути преди 46 минути, Karma93 каза: Аз се чудя защо от Пайнер спряха циклично да продуцират нови изпълнители. До дебюта на Цура Янева всяка година имаха достатъчно нови имена за да запълнят категорията за дебют на годината на наградите. Сами се оставиха да станат зависими от златните им кокошки. Вярно е, че такива като Анелия, Преслава и Джена се намират трудно, ама да търсят... не е като да няма нахъсани и талантливи млади хора, на които им трябва едно шут от музикална компания Помисли пак. По-лесно се пробутват участия на установени имена. Не инвестираш в налагане. Да не говорим, че в годините Пайнер промотираха мнооооого нови лица и почти никога нямаха успех. Фики (не е заслуга на Пайнер) и Галин (отново не е заслуга на Митака, песента с Оцко го изстреля). После ? Пренасяме се нататък с Теофиков (който май не беше заслуга на Митака) и други. Но колко флопнаха, които бяха подбрани от разни конкурси и тн. Ивети, Пресили, Кирил и тем подобни. За да наложиш ново име се иска доста средства, хитове и представи си тази нова надежда да се окаже недисциплинирана или наркоман. Просто не излиза сметката. Виж колко нови се пръкват и нищо. Трябва 1. харизма 2. хитове 3. уникална визия и присъствие Повечето се провалят с доставянето на 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.