Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 3 часа , DevilWish каза:

Татяна със силен старт на годината! Сигурно е избухнала в поредния фитнес на пода?

AKTUALNITENOVINI.COM

Татяна даде мощен старт на новата 2025 година, като се отправя на ново турне в Америка и запис на песни към албум в процес. С наближаването на един от най-романтичните ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Избухвация в тоя конкретен случай е повече за финал, отколкото старт ;) 

Надявам се едната от двете песни да е италиански национал 

Сподели в други сайтове

Току що, Lelqtian каза:

Избухвация в тоя конкретен случай е повече за финал, отколкото старт ;) 

Надявам се едната от двете песни да е италиански национал 

Няма как да е финал. Тя тепърва започва и то ударно! 
Аз се надявам да е записала народен хит "Поклекнала е Татяна" който да я изстреля директно в космоса и там да прозвучи! В клипът ще клечи и пие чайовете си Tatyana Life. 😘 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Stela каза:

Как може такова нещо? Бързо поправи тази грешка! 😁Страхотна е на Десита, мен ме зариби. Определено Галин трябва да залага повече на нея. А в началото най-малко харесвах Десита от останалите... Песента на Лидия също ме кефи, не знам защо не се забеляза. 🤷‍♀️

Специално в чест на теб и @-A. си я пуснах. Average парче за сезона, става. Десита радва с това, че сама си пише песните, но си мисля, че извън Алфа би имала далеч по-голяма свобода да се разлисти творчески. В тая фирма сякаш е задължително навсякъде да го бутат този еднакъв ритъм и да убиват всякаква индивидуалност.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Ивета Костова се завръща като самостоятелен изпълнител без Пайнер

WWW.INSTAGRAM.COM

26 likes, 2 comments - iveta_music on February 3, 2025: "Няма нужда…😼👀 #loading #new #song #comingsoon #artist #music #video".

Ново начало? Нима е имала старо начало? Вярно, на преклонна възраст е лелята и сал ролки й липсват та косата, ма сепак… 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Ивета Костова се завръща като самостоятелен изпълнител без Пайнер

WWW.INSTAGRAM.COM

26 likes, 2 comments - iveta_music on February 3, 2025: "Няма нужда…😼👀 #loading #new #song #comingsoon #artist #music #video".

В Пайнер за 5 години нищо не направи, че извън Пайнер ли ще?!
А и вече е стара за average чалга listener-а.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

В Пайнер за 5 години нищо не направи, че извън Пайнер ли ще?!
А и вече е стара за average чалга listener-а.

5 години освен да е чистила клозетите след еклплозиивните стартове на Татяна, какво друго искаш да направи чистачката в Пайнер? 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

5 години освен да е чистила клозетите след еклплозиивните стартове на Татяна, какво друго искаш да направи чистачката в Пайнер? 

Да пее, докато държи препарата за Веце-то и Мопа!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Тя нека пее, то работата, била тя и търкане на клозети, е по-спорна с песен, но защо се опитва да занимава по-широка от гърнетата и други санитарни дупки из Димитровград публика с хобито си? 

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза:

Стирката, стирката - в клозета стирката

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , payner_tv каза:

За първи път виждам толкова дословно изкопиран клип :D Ето, че някой е оценил клиповете на Преслава, колкото и да я плюем

За първи път??? Че те половината наши клипове са копи пейст на чужди. Що и сърбите да не чопнат?

Сподели в други сайтове

От 2.02.2025 г. от 17:28, Andrew Cunanan. каза:

това й е най-силната балада.

Тежка песен... Засяда ми буца в гърлото. 

От 2.02.2025 г. от 17:27, -A. каза:

Мами с пореден милион:

@GSA, @fengergana, @Emanuela.Carey

Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена. 

Иначе за Ивета Костова.. На мен ми е странно, че Пайнер не се справиха с НИТО ЕДИН от хората които продуцираха последните години. Явно компанията тотално затваря, можеха да наложат нови имена по примера на Алфа и да им носят пари.  Напуснаха им по една тъпа песен и ги зарязаха. Този Ави Аспарухов също беше с потенциал. Пайнер днес е една развалина и освен да стане просто телевизия за всички имена, друго не става от тях. Чак ми е странно колко внезапно се сринаха след Ковид..

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Голяма боза.. Райна мисли, че годината е 2005-та и тя е на 20... Тотално изплиска легена. 

Иначе за Ивета Костова.. На мен ми е странно, че Пайнер не се справиха с НИТО ЕДИН от хората които продуцираха последните години. Явно компанията тотално затваря, можеха да наложат нови имена по примера на Алфа и да им носят пари.  Напуснаха им по една тъпа песен и ги зарязаха. Този Ави Аспарухов също беше с потенциал. Пайнер днес е една развалина и освен да стане просто телевизия за всички имена, друго не става от тях. Чак ми е странно колко внезапно се сринаха след Ковид..

КАкво чудно има? Всичките кокошки напуснаха. Навъдиха се мини лейбъли. Големите общи канали загинаха. Преди Планета пускаше 10 топ песни и 1 флоп, сега от 100 песни - 99 са флоп. Нормално ее алгоритъмът да ги премаже. Пайнер няма дда фалира, защото имаат клубове, но като цяло с продуцирането приключиха. Те и преди не бяха продуценти. Изпълнителите сами подбираха и плаащаха. 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Jake каза:

Той направи първия си хит без кокошарника

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Ergeni каза:

КАкво чудно има? Всичките кокошки напуснаха. Навъдиха се мини лейбъли. Големите общи канали загинаха. Преди Планета пускаше 10 топ песни и 1 флоп, сега от 100 песни - 99 са флоп. Нормално ее алгоритъмът да ги премаже. Пайнер няма дда фалира, защото имаат клубове, но като цяло с продуцирането приключиха. Те и преди не бяха продуценти. Изпълнителите сами подбираха и плаащаха. 

Точно за това Пайнер трябваше да намерят няколко нови изпълнителя и да ги наложат за да се продължи напред.  Те си мислят, че годината е 2000-та и каквото пуснат по Планета ще стане хит. Христо Ваташки ме кефеше, но само на външен вид хахах

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Jake каза:

Точно за това Пайнер трябваше да намерят няколко нови изпълнителя и да ги наложат за да се продължи напред.  Те си мислят, че годината е 2000-та и каквото пуснат по Планета ще стане хит. Христо Ваташки ме кефеше, но само на външен вид хахах

То ако беше лесно да наложиш нови имена, Пайнер щяха да го правят ежегодно, в силните си години. А с днешна дата интересът към непознати е нулев. Особено в компания без големи и популярни лица, това пък съвсем става невъзможна задача. Погледни в Алфа - правят по 60 колаборации и пак не става... Алпай, Ивайла и тн. А те налагат рядко дебютанти. А и защо Пайнер да инвестира. При тях идеята е да взимат,  а не да влагат. 

Сподели в други сайтове

Песента на Джулия е набрала над 1000 клипа в Тикток за няколко дена и вероятно ще стане някакъв тренд.

Трябва да ѝ пусне реклама в Ютуб, за да засили гледанията на новия канал.

IMG-2426.jpg

Сподели в други сайтове

Аз се чудя защо от Пайнер спряха циклично да продуцират нови изпълнители. До дебюта на Цура Янева всяка година имаха достатъчно нови имена за да запълнят категорията за дебют на годината на наградите.

Сами се оставиха да станат зависими от златните им кокошки. Вярно е, че такива като Анелия, Преслава и Джена се намират трудно, ама да търсят... не е като да няма нахъсани и талантливи млади хора, на които им трябва едно шут от музикална компания

Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Karma93 каза:

Аз се чудя защо от Пайнер спряха циклично да продуцират нови изпълнители. До дебюта на Цура Янева всяка година имаха достатъчно нови имена за да запълнят категорията за дебют на годината на наградите.

Сами се оставиха да станат зависими от златните им кокошки. Вярно е, че такива като Анелия, Преслава и Джена се намират трудно, ама да търсят... не е като да няма нахъсани и талантливи млади хора, на които им трябва едно шут от музикална компания

Помисли пак. По-лесно се пробутват участия на установени имена. Не инвестираш в налагане. Да не говорим, че в годините Пайнер промотираха мнооооого нови лица и почти никога нямаха успех. Фики (не е заслуга на Пайнер) и Галин (отново не е заслуга на Митака, песента с Оцко го изстреля). После ? Пренасяме се нататък с Теофиков (който май не беше заслуга на Митака) и други. Но колко флопнаха, които бяха подбрани от разни конкурси и тн. Ивети, Пресили, Кирил и тем подобни.  

За да наложиш ново име се иска доста средства, хитове и представи си тази нова надежда да се окаже недисциплинирана или наркоман. Просто не излиза сметката.

Виж колко нови се пръкват и нищо. Трябва 1. харизма 2. хитове 3. уникална визия и присъствие

Повечето се провалят с доставянето на 1.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Karma93 каза:

Има няколко фактора. Първо спряха да продуцират изпълнители в истинския смисъл на думата, а само да уреждат участия и да взимат проценти. Тоест всички нови имена в чалгата трябваше да са финансово независими и от раз да се конкурират с милионерките. 
Шанса да намериш такъв млад изпълнител е много малък.

Също така имаха достатъчно голяма квота от изпълнители, които така или иначе не можеха да се поберат по концертите в пълен състав. Не са усещали нужда да търсят още имена или да откриват звезди. Пайнера си беше достатъчно глупав да си мисли, че такива като Галена и Емилия никога няма да го напуснат защото не могат да се оправят сами.

А и точно тогава си имаше някаква вълна на нови поп изпълнители, на които им се получаваше доста добре и бяха по-приемливи като дебютанти. Така че предполагам повечето млади таланти изобщо не са си мислели за Пайнер. Да не забравяме, че и Галин за да навие Десита и Лидия за Алфа ги е излъгал че ще пеят поп музика.

Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Emanuela.Carey каза:

Да не забравяме, че и Галин за да навие Десита и Лидия за Алфа ги е излъгал че ще пеят поп музика.

Те ако пък са се вързали, говори само за тяхното интелектуално тегло :D

Впрочем първата песен на Десита е старият Криско вайб, тъй че не е съвсем да ги е излъгал. Просто КОвид премаза поп гилдията.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...