Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 2 минути, asylum каза: Баба Стефка много по-симпатична от наследниците си 392 хил. гледания · 12 хил. реакции | Баба Стефка ( Майката на... WWW.FACEBOOK.COM Баба Стефка ( Майката на Глория) и нейната внучка Симона – впечатлиха всички с невероятно изпълнение на "Ах, къде е мойто либе"! 🎶❤️... Аман от Гюр и целият й род! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Аман от Гюр и целият й род! Тия са страшни мъжемразци, живеят 4 жени и гонят що се появи мъж.. :Д Глория обрече и дъщеря си да е без мъж... Харесвам Глория като певица, но даде ужасен пример с толкова мъже през годините и нито един не се задържа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Фики с нова песен от Кости 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Аз пък не намирам кой знае каква драма в глориевия хабитат. Даже за чалгарка се знае малко и не е парадирала. И това с примера.. ще кажеш, че децата правят всичко по калъпа на родителя. Това въобще не е вярно. Понякога се случва точно обратното. В БГ 12% от браковете се разтрогват. А колко са нещастни? 5000 са жертвите на насилие на година, но това са само доказаните случаи, сигналите май бяха 10 пъти повече. Та, по-добре раздели и разводи, отколкото окови. Симоня не си е хванала някаква мутра или чичо, за да я финансира. Нали примерът на Глоринда е такъв. Добре са си. А бабата пее като Чакърдъкова. Не съм впечатлен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 9 минути, Ergeni каза: Аз пък не намирам кой знае каква драма в глориевия хабитат. Даже за чалгарка се знае малко и не е парадирала. И това с примера.. ще кажеш, че децата правят всичко по калъпа на родителя. Това въобще не е вярно. Понякога се случва точно обратното. В БГ 12% от браковете се разтрогват. А колко са нещастни? 5000 са жертвите на насилие на година, но това са само доказаните случаи, сигналите май бяха 10 пъти повече. Та, по-добре раздели и разводи, отколкото окови. Симоня не си е хванала някаква мутра или чичо, за да я финансира. Нали примерът на Глоринда е такъв. Добре са си. А бабата пее като Чакърдъкова. Не съм впечатлен. Глория и сега на 50+ се държи като разгонена тийнка. Муцуни, чупки.. Вярно е, че не е имала някаква големи скандали и но винаги е държала като мутреса. Глория е властна жена и си личи че тя командва всичко и всички. Между другото по повод това, че в Сърбия и Гърция не се разделят жанровете съм съгласен. ю Участвам в едни събития за чужденци в София и постоянно ме питат за чалга, искат да отидат в чалга клуб, интересно им е и се интересуват. Винаги обаче се намира българин който казва, че това било страшна простотия и да не ходят. Накрая ги водят в софийските дупки с наркомани, смърдящи на евтина бива и трева.. Ние самите си ритаме по поп-фолка и толкова разделяме жанровете, че всякаква бг музика е станала срамна.. Навсякъде се прави гръцко парти по модерните заведение, но не и чалга..... Нищо, че песните са същите само че на гръцки.... Няма такива подлоги и лизачи като нас българите.. Пълним залите с двете пенсионирани и и прегракнали бабички Драгана и Лепа Брена, но храним Преслава и Азис... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 4 минути, Jake каза: Глория и сега на 50+ се държи като разгонена тийнка. Муцуни, чупки.. Вярно е, че не е имала някаква големи скандали и но винаги е държала като мутреса. Глория е властна жена и си личи че тя командва всичко и всички. Между другото по повод това, че в Сърбия и Гърция не се разделят жанровете съм съгласен. ю Участвам в едни събития за чужденци в София и постоянно ме питат за чалга, искат да отидат в чалга клуб, интересно им е и се интересуват. Винаги обаче се намира българин който казва, че това било страшна простотия и да не ходят. Накрая ги водят в софийските дупки с наркомани, смърдящи на евтина бива и трева.. Ние самите си ритаме по поп-фолка и толкова разделяме жанровете, че всякаква бг музика е станала срамна.. Навсякъде се прави гръцко парти по модерните заведение, но не и чалга..... Нищо, че песните са същите само че на гръцки.... Няма такива подлоги и лизачи като нас българите.. Пълним залите с двете пенсионирани и и прегракнали бабички Драгана и Лепа Брена, но храним Преслава и Азис... Докато най-големите хитове са кърцакцак или чипичапа дубадаба - за чалгата ще се мисли като за low quality жанр. И е вярно. От 100 текста - един смислен. Циганизация, кючеци. Нормално да не се асоциират публично повечето хора. Не съм сигурен, че гърците пеят за разварт и налагат нечленоразделни слова, за да е по кечи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Интересно това е 12то в трендинг, но дори не е в топ 100 по гледания. Въртя на рипийт и днес аххаха #6. УАУ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 7 минути, Ergeni каза: Интересно това е 12то в трендинг, но дори не е в топ 100 по гледания. Въртя на рипийт и днес аххаха #6. УАУ! Кой пазарува гледания на тая малката 😭 3 милиона, а едва няма 8к лайка очакваме и тя да обърне на чалгия след 5-10 години 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 3 минути, lucellent каза: Кой пазарува гледания на тая малката 😭 3 милиона, а едва няма 8к лайка очакваме и тя да обърне на чалгия след 5-10 години очаквам да се е отказала Всички деца-"звезди" се провалят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 32 минути, lucellent каза: Кой пазарува гледания на тая малката 😭 3 милиона, а едва няма 8к лайка очакваме и тя да обърне на чалгия след 5-10 години 2.5k дислайка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 51 минути, Ergeni каза: очаквам да се е отказала Всички деца-"звезди" се провалят. Еее от малките деца - да. От големите изключение прави Фики, Емрах също. А кой води класацията за дете провал, според вас? 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 57 минути, lucellent каза: очакваме и тя да обърне на чалгия след 5-10 години Една друга Паола може да обърне чалгата, но има да почакаме доста. Малка е още. 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 @Ergeni тови месец заслужавам да ми намалиш Warning точките😋😋😋 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 7 часа , Stela каза: Еее от малките деца - да. От големите изключение прави Фики, Емрах също. А кой води класацията за дете провал, според вас? 😁 Сторарови почнаха на по 16-17 години. На тая възраст не ги броя много за деца. Половината чалгарки са почнали преди пълнолетие. За мен Крисия е най-проваленото дете. Толкова зле й е кариерата като възрастен, че е тъжно. преди 6 часа , xroflx9 каза: @Ergeni тови месец заслужавам да ми намалиш Warning точките😋😋😋 Хаахаха, щом Маноля липсва. Дай да видим да не се окаже на втора позиция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 17 часа , pacho каза: Как лъже за клипа с Марта Савич, дето е сниман в Бояна, а той вика "затворихме цяла улица в центъра" - истинска циганка. Ако го питаш къде в центъра е тази улица, ще ти каже "ми в киноЦЕНТЪР Бояна" 🤣 Последните 2 години лъже тройно повече от преди и не разбрам кому е нужно това. То не бяха фалшиви снимки от Щатите, то не беше да представя арабин за покойния си баща (гавра с паметта му) и какво ли още не. Трябва му спешна "екскурзия" до Карлуково 🤔 Той и там ако се снима ще го изкара като някой курорт с уменията си да лъже, маже и Фотошоп-ва 😂 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 11 часа , Jake каза: Тия са страшни мъжемразци, живеят 4 жени и гонят що се появи мъж.. :Д Глория обрече и дъщеря си да е без мъж... Харесвам Глория като певица, но даде ужасен пример с толкова мъже през годините и нито един не се задържа. Точно Глория е държала Симона супер строго винаги и е държала на вечерни часове, образование и т.н... Трудно е с такъв родител, но по други причини. Евала, че никога не е позволявала да се излага по някакъв начин и винаги е мислела за това, че има дете, а сега и внучка, на които трябва да дава пример. Наскоро точно това беше отговорила на някой във фейсбук, който я питаше за песен и клип като "Намери си майстора" - че вече била баба и няма как да се снима по този начин. Не споделям това виждане, защото е артист в крайна сметка, но разбирам какво има предвид. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 11 часа , Emanuela.Carey каза: Фики с нова песен от Кости Още един експерт по английски... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 10 часа , Jake каза: Глория и сега на 50+ се държи като разгонена тийнка. Муцуни, чупки.. Вярно е, че не е имала някаква големи скандали и но винаги е държала като мутреса. Глория е властна жена и си личи че тя командва всичко и всички. Между другото по повод това, че в Сърбия и Гърция не се разделят жанровете съм съгласен. ю Участвам в едни събития за чужденци в София и постоянно ме питат за чалга, искат да отидат в чалга клуб, интересно им е и се интересуват. Винаги обаче се намира българин който казва, че това било страшна простотия и да не ходят. Накрая ги водят в софийските дупки с наркомани, смърдящи на евтина бива и трева.. Ние самите си ритаме по поп-фолка и толкова разделяме жанровете, че всякаква бг музика е станала срамна.. Навсякъде се прави гръцко парти по модерните заведение, но не и чалга..... Нищо, че песните са същите само че на гръцки.... Няма такива подлоги и лизачи като нас българите.. Пълним залите с двете пенсионирани и и прегракнали бабички Драгана и Лепа Брена, но храним Преслава и Азис... Гърция и Сърбия няма да ги стигнем и след 50 години по пеене, музика и текстове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 1 час , Ergeni каза: Сторарови почнаха на по 16-17 години. На тая възраст не ги броя много за деца. Половината чалгарки са почнали преди пълнолетие. За мен Крисия е най-проваленото дете. Толкова зле й е кариерата като възрастен, че е тъжно. Не са деца, но са деца на изпълнител, това имах предвид. Крисия да, а в началото при Слави имаше доста голяма еуфория по нея. После тръгна само назад с годините. Много се промени. Жалко, защото има талант, но сякаш и тя като порастна си загуби харизмата. Друг пример за неуспешно реализирано дете на изпълнител е Лоренцо на Софка. И от него нищо не става. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 20 минути, DenFevgo каза: Точно Глория е държала Симона супер строго винаги и е държала на вечерни часове, образование и т.н... Трудно е с такъв родител, но по други причини. Евала, че никога не е позволявала да се излага по някакъв начин и винаги е мислела за това, че има дете, а сега и внучка, на които трябва да дава пример. Наскоро точно това беше отговорила на някой във фейсбук, който я питаше за песен и клип като "Намери си майстора" - че вече била баба и няма как да се снима по този начин. Не споделям това виждане, защото е артист в крайна сметка, но разбирам какво има предвид. Е то ще кажеш, че преди да има внучка във всеки втори клип се е снимала разчупена като в Намери си майстора. 😁 Такива видеа са рядкост били при нея винаги. Да не говорим, че даже май си остана единствен тоя клип. Ако беше снимала "Мръсни танци" можеше да направи нещо подобно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 11 часа , Emanuela.Carey каза: Фики с нова песен от Кости Инглиш левъл А1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 3 часа , Ergeni каза: Сторарови почнаха на по 16-17 години. На тая възраст не ги броя много за деца. Половината чалгарки са почнали преди пълнолетие. За мен Крисия е най-проваленото дете. Толкова зле й е кариерата като възрастен, че е тъжно. Хаахаха, щом Маноля липсва. Дай да видим да не се окаже на втора позиция Spoiler 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 14 минути, xroflx9 каза: Покажи скрито съдържание само за да се харесаш на админа си готов на всичко! така беше и в училище, във фитнеса и на улицата!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 4 минути, fengergana каза: само за да се харесаш на админа си готов на всичко! така беше и в училище, във фитнеса и на улицата!! Евтина и лесна съм,знам!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 39 минути, xroflx9 каза: Свий скритото съдържание Леле, нима Маноля вече е пенсионерка? Че тя не пусна ли нова песен преди 2 месеца +- и даже и нея не слушаш. Ужас. Доволен съм хахах 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари