Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

Никак не е зле..но трябваше да е само на Деси Слава, Андреа е много фалшива на припева и е мъка за слушане... 

Някой знае ли как тази мърша Сашка е станала толкова успешна сред чалгарите? 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Ergeni каза:

Изтрили са видеото, но са останали гаврите.

fiki like fake hahah

he is singing english like 3 words :D 

Вярно, песента я няма никъде!! Това си беше страхотен резил.... Мангааалщина пълна...

Иначе този има много яки очи чужденеца :Д 

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Jake каза:

Никак не е зле..но трябваше да е само на Деси Слава, Андреа е много фалшива на припева и е мъка за слушане... 

Някой знае ли как тази мърша Сашка е станала толкова успешна сред чалгарите? 

На мен някои от частите на Дорче ми харесват много. Неочаквано пееща го докарва. Но Десс дори със съсипан глас е трудна за достигане...

За Сашка отговорите са два - Камелия и Галена.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

На мен някои от частите на Дорче ми харесват много. Неочаквано пееща го докарва. Но Десс дори със съсипан глас е трудна за достигане...

За Сашка отговорите са два - Камелия и Галена.

Деси Слава има чувство и талант и дори някой ден да пее с 20% от пика си, пак ще е емоционално.. Андреа цвили на припева. Тя може да тананика само в най-долния регистър, всичко друго и е високо. 

Някой знае ли дали Деса още пуши? Ако продължи скоро ще е като Тони Стораро като глас.. Как може да съсипва най-голямата си дарба!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Ergeni каза:

Леле, нима Маноля вече е пенсионерка? Че тя не пусна ли нова песен преди 2 месеца +- и даже и нея не слушаш. Ужас. Доволен съм хахах

Аз Мазаляк неведнъж съм казвал,че не ми харесва и не я слушам. Но пък с тая песен Маноля показва забележително задържане и вече прави повече гледания от Уау и дори от тазгодишната песен на Малина.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, AysheYaneva каза:

Десислава РИТА дехидратиран фен по ГЛАВАТА!!! На около 2ч и 11мин:

@SG

Факта че директно си помислиха че го е ритнала Емануела ♥️

spacer.png

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Jake каза:

Деси Слава има чувство и талант и дори някой ден да пее с 20% от пика си, пак ще е емоционално.. Андреа цвили на припева. Тя може да тананика само в най-долния регистър, всичко друго и е високо. 

Някой знае ли дали Деса още пуши? Ако продължи скоро ще е като Тони Стораро като глас.. Как може да съсипва най-голямата си дарба!

Деска за жалост няма голям избор, и това се забелязва все повече с времето. Дори и да спре да пие и пуши (може и да е спряла, не знам), на тази възраст трудно ще го докарва вече онова леещо се гласче на младо момиче. Но ако прави естрадни песни като тази с Анди - гласът е идеален.

преди 16 минути, AysheYaneva каза:

Десислава РИТА дехидратиран фен по ГЛАВАТА!!! На около 2ч и 11мин:

@SG

Искаме меме ВЕДНАГА!❤️

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, SG каза:

Деска за жалост няма голям избор, и това се забелязва все повече с времето. Дори и да спре да пие и пуши (може и да е спряла, не знам), на тази възраст трудно ще го докарва вече онова леещо се гласче на младо момиче. Но ако прави естрадни песни като тази с Анди - гласът е идеален.

Искаме меме ВЕДНАГА!❤️

Глория, Нелина са по-дърти но все още имат онези гласове.... Деси Слава просто няма добра хигиена на гласа си явно.. Нещо стана и след раждането, тогава започна да се променя доста. Сега и визия и глас все едно е друга ... 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Jake каза:

Глория, Нелина са по-дърти но все още имат онези гласове.... Деси Слава просто няма добра хигиена на гласа си явно.. Нещо стана и след раждането, тогава започна да се променя доста. Сега и визия и глас все едно е друга ... 

Глория и Нелина винаги са били с по-зрели гласове, особено Нелина. ДС беше нежна и затова сега разликата е огромна. Но пък понякога ми прави впечатление, че успява да докарва пеенето почти както някога, просто за чалга явно вече не й се влага и грам усилие.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Ergeni каза:

Леле, нима Маноля вече е пенсионерка? Че тя не пусна ли нова песен преди 2 месеца +- и даже и нея не слушаш. Ужас. Доволен съм хахах

Когато откажеш Галенов да слуша Галена ми се обади.. :3fdb8960598fa63e: 

Феновете на други изпълнителки са продажни. 😁

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Stela каза:

Феновете на други изпълнителки са продажни. 😁

@xroflx9 не е истински фен на Емануела! Още помня как ми спореше че Алисия е по-добра!

Истинските фенове държим фронта

IMG-2483.jpg

• Like 2
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

@xroflx9 не е истински фен на Емануела! Още помня как ми спореше че Алисия е по-добра!

IMG-2483.jpg

Кога е било това? Помня че сме спорили за Емилия,но не и за Алисия

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Сигурно е било за за да те дразни, не ми се вярва да смята Ася за по-добра. 😁

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Ergeni каза:

Поне един от вас се е вразумил :D 

Разбрахте ли коя чалгарка влиза в Ергенът и коя в Един за друг?

Е в "Един за друг" влиза Залия, за "Ергенът" аз не знам :D 

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...