asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Хит Екстра Нина! 6,2 хил. гледания · 35 реакции | Марио от Биг Брадър | By Меринджей |... WWW.FACEBOOK.COM Марио от Биг Брадър 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 4 часа , Just_Me каза: Пропусна 4тия от жанра 😃 "Влияние" за теб означава само концерт ли? Ми тогава къде в класацията е Графчето и Тони Стораро, Софка и тн. Много са факторите тук, не е класация за концертна дейност A Азис какво толкова е направил пък през 2024 Изобщо казал ли съм дума за концертите? Написах, че в описанието защо е номер 13 - защото не била седнала на стола на Гласът Каква въобще е логиката да пишеш какво НЕ Е постигнал някой в подобна класация? Нали уж мерят постижения, а тук какво премериха хахах И да, Глора заслужаваше едно стотно място. Макар че като се замислим, тук парите не са фактор. Не ми е ясно как го измериха това "влияние". Къде са критериите? Или са седнали, сетили са се за 100 имена и са ги подредили на рандъм ордър? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Снощи пак бях на участие на Галена. Жената е толкова силна на сцена, че няма как никой от новите да я бутне в скоро време. Праща и приема поздрави, говори си с всички, танцува, раздава се на макс. Все едно го прави за първи път и не е на участие почти всеки ден. Накрая затвори и ни поздрави гостите от Македония с "македонско девойче", а преди това аз и поисках и ми изпя този хит! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 9 минути, FikLena каза: Меди е на 30то Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 преди 7 минути, Willy каза: Снощи пак бях на участие на Галена. Жената е толкова силна на сцена, че няма как никой от новите да я бутне в скоро време. Праща и приема поздрави, говори си с всички, танцува, раздава се на макс. Все едно го прави за първи път и не е на участие почти всеки ден. Накрая затвори и ни поздрави гостите от Македония с "македонско девойче", а преди това аз и поисках и ми изпя този хит! По-доброто трио от това и БИК! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 14 минути, Ergeni каза: Изобщо казал ли съм дума за концертите? Написах, че в описанието защо е номер 13 - защото не била седнала на стола на Гласът Каква въобще е логиката да пишеш какво НЕ Е постигнал някой в подобна класация? Нали уж мерят постижения, а тук какво премериха хахах И да, Глора заслужаваше едно стотно място. Макар че като се замислим, тук парите не са фактор. Не ми е ясно как го измериха това "влияние". Къде са критериите? Или са седнали, сетили са се за 100 имена и са ги подредили на рандъм ордър? Заради албумът е. Това е списание Форбс. Нормално да обърнат внимание на скъпите клипове преди всичко. В техните очи са символ на статут, независимо какво е съдържанието на песните. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Кралицата се глези 3 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 1 минута, Fast каза: Заради албумът е. Това е списание Форбс. Нормално да обърнат внимание на скъпите клипове преди всичко. В техните очи са символ на статут, независимо какво е съдържанието на песните. Всяка година е Галена в тази класация. Даже с години бяха само тя и Азис от фолка. Сега са и Преслава и Меди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 1 минута, Willy каза: Всяка година е Галена в тази класация. Даже с години бяха само тя и Азис от фолка. Сега са и Преслава и Меди. Знам. Виждал съм. Говоря защо е на високо. На какви позиции е била в предишни години? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 3 минути, Fast каза: Знам. Виждал съм. Говоря защо е на високо. На какви позиции е била в предишни години? 20-30, преди пика й беше 16 ако не греша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: ЗдравейтИ! Ма Рена е като фиданка. Какво ми я храните тука? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 33 минути, Willy каза: Снощи пак бях на участие на Галена. Жената е толкова силна на сцена, че няма как никой от новите да я бутне в скоро време. Праща и приема поздрави, говори си с всички, танцува, раздава се на макс. Все едно го прави за първи път и не е на участие почти всеки ден. Накрая затвори и ни поздрави гостите от Македония с "македонско девойче", а преди това аз и поисках и ми изпя този хит! В Северджан нямате ли си драг-шоА, та се тътрите дотук? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Сашка е хванала връзки и със salt bae 🥲 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 5 минути, DarkChild каза: Ма Рена е като фиданка. Какво ми я храните тука? На къде са тръгнали тези трътЛели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 7 минути, DarkChild каза: Ма Рена е като фиданка. Какво ми я храните тука? Сто про има обработка, но си е добре тя. Просто е ниска и става като кюфте, като качи кила. Деса е по-зле, ем по-млада… 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 19 часа , DevilWish каза: Масата е препълнена, те го изкараха ЛЕКА вечеря. Рени и Десислава ще стоят на лека вечеря. Ами 1 тон е по-леко от 100 тона. 🥰 Мислете в перспектива. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 18 часа , Karma93 каза: За да заснеме видеото на "Сладката страна на нещата", Гергана е трябвало да стане сертифициран пилот на бойни самолети. Още тогава е планувала излитането си в космоса за заснемането на този клип 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 10 хил. гледания · 38 реакции | 💖 Благодаря ви, мили мои! 💖 Сърцето... WWW.FACEBOOK.COM 💖 Благодаря ви, мили мои! 💖 Сърцето ми е пълно с любов и благодарност! 🌟 Снощи беше незабравима вечер, а причината сте ВИЕ –... 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 41 минути, Willy каза: Сашка е хванала връзки и със salt bae 🥲 Той нали е турчин. Напълно възможно е да знае някои наши изпълнители. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 124 реакции · 19 коментара | Една от най - забавните ми песни! Пея... WWW.FACEBOOK.COM Една от най - забавните ми песни! Пея песните си с много любов и емоция. Винаги съм казвала, че когато един актьор, играе ролята на убиец, не е... 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 43 минути, asylum каза: Сто про има обработка, но си е добре тя. Просто е ниска и става като кюфте, като качи кила. Деса е по-зле, ем по-млада… Да, ама една от тях е баба. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Липсва тази надута и надменна Глория. Сегашната е един пън 50 хил. гледания · 648 реакции | Глория | By Меринджей | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Глория 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 6 минути, DarkChild каза: Липсва тази надута и надменна Глория. Сегашната е един пън 50 хил. гледания · 648 реакции | Глория | By Меринджей | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Глория Мария отдавна я измести! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 8 минути, DarkChild каза: Липсва тази надута и надменна Глория. Сегашната е един пън 50 хил. гледания · 648 реакции | Глория | By Меринджей | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Глория - С какво ще изненадаш публиката тази вечер? - Ще изненадам публиката със самата себе си! 💅 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари