Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Just_Me каза:

Пропусна 4тия от жанра 😃

Screenshot_20250208_132406_Chrome_62.jpg

"Влияние" за теб означава само концерт ли? Ми тогава къде в класацията е Графчето :D и Тони Стораро, Софка и тн. Много са факторите тук, не е класация за концертна дейност :D 
A Азис какво толкова е направил пък през 2024 :D 

Изобщо казал ли съм дума за концертите? Написах, че в описанието защо е номер 13 - защото не била седнала на стола на Гласът :D Каква въобще е логиката да пишеш какво НЕ Е постигнал някой в подобна класация? Нали уж мерят постижения, а тук какво премериха хахах

И да, Глора заслужаваше едно стотно място. Макар че като се замислим, тук парите не са фактор. Не ми е ясно как го измериха това "влияние". Къде са критериите? Или са седнали, сетили са се за 100 имена и са ги подредили на рандъм ордър?

• Like 1
Сподели в други сайтове

Снощи пак бях на участие на Галена. Жената е толкова силна на сцена, че няма как никой от новите да я бутне в скоро време. Праща и приема поздрави, говори си с всички, танцува, раздава се на макс. Все едно го прави за първи път и не е на участие почти всеки ден. 

Накрая затвори и ни поздрави гостите от Македония с "македонско девойче", а преди това аз и поисках и ми изпя този хит!

• Wow 1
  • Love 2

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Willy каза:

Снощи пак бях на участие на Галена. Жената е толкова силна на сцена, че няма как никой от новите да я бутне в скоро време. Праща и приема поздрави, говори си с всички, танцува, раздава се на макс. Все едно го прави за първи път и не е на участие почти всеки ден. 

Накрая затвори и ни поздрави гостите от Македония с "македонско девойче", а преди това аз и поисках и ми изпя този хит!

По-доброто трио от това и БИК! 

• Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Ergeni каза:

Изобщо казал ли съм дума за концертите? Написах, че в описанието защо е номер 13 - защото не била седнала на стола на Гласът :D Каква въобще е логиката да пишеш какво НЕ Е постигнал някой в подобна класация? Нали уж мерят постижения, а тук какво премериха хахах

И да, Глора заслужаваше едно стотно място. Макар че като се замислим, тук парите не са фактор. Не ми е ясно как го измериха това "влияние". Къде са критериите? Или са седнали, сетили са се за 100 имена и са ги подредили на рандъм ордър?

Заради албумът е. Това е списание Форбс. Нормално да обърнат внимание на скъпите клипове преди всичко. В техните очи са символ на статут, независимо какво е съдържанието на песните.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Заради албумът е. Това е списание Форбс. Нормално да обърнат внимание на скъпите клипове преди всичко. В техните очи са символ на статут, независимо какво е съдържанието на песните.

Всяка година е Галена в тази класация. Даже с години бяха само тя и Азис от фолка. Сега са и Преслава и Меди.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Всяка година е Галена в тази класация. Даже с години бяха само тя и Азис от фолка. Сега са и Преслава и Меди.

Знам. Виждал съм. Говоря защо е на високо. На какви позиции е била в предишни години?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Знам. Виждал съм. Говоря защо е на високо. На какви позиции е била в предишни години?

20-30, преди пика й беше 16 ако не греша.

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Willy каза:

В Северджан нямате ли си драг-шоА, та се тътрите дотук?

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DarkChild каза:

Ма Рена е като фиданка. Какво ми я храните тука?

Сто про има обработка, но си е добре тя. Просто е ниска и става като кюфте, като качи кила. Деса е по-зле, ем по-млада…

• Like 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 19 часа , DevilWish каза:

Масата е препълнена, те го изкараха ЛЕКА вечеря. :D :D :D 
Рени и Десислава ще стоят на лека вечеря.  :D

Ами 1 тон е по-леко от 100 тона. 🥰 Мислете в перспектива.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 18 часа , Karma93 каза:

За да заснеме видеото на "Сладката страна на нещата", Гергана е трябвало да стане сертифициран пилот на бойни самолети. 

Още тогава е планувала излитането си в космоса за заснемането на този клип

• Like 2
Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

💖 Благодаря ви, мили мои! 💖 Сърцето ми е пълно с любов и благодарност! 🌟 Снощи беше незабравима вечер, а причината сте ВИЕ –...

• Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Една от най - забавните ми песни! Пея песните си с много любов и емоция. Винаги съм казвала, че когато един актьор, играе ролята на убиец, не е...

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 43 минути, asylum каза:

Сто про има обработка, но си е добре тя. Просто е ниска и става като кюфте, като качи кила. Деса е по-зле, ем по-млада…

Да, ама една от тях е баба.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DarkChild каза:

Липсва тази надута и надменна Глория. Сегашната е един пън

Мария отдавна я измести!

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DarkChild каза:

Липсва тази надута и надменна Глория. Сегашната е един пън

- С какво ще изненадаш публиката тази вечер?
- Ще изненадам публиката със самата себе си! 💅

• Haha 5
  • skull 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...