Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 22 минути, Jake каза:

Деси Слава изглежда потресаващо......Коса, облекли, просто стана на 60 изведнъж. Изобщо не знае как да се облича, мисли, че така изглежда по-слаба. Поне да върне старата си прическа от 2014.  Смешна е с тая коса до кръста.....

Други на 60 изглеждат по същия начин като през 1999-2000 с албумите Бяла Калина и Долу маските 😝

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

IMG_8427.jpeg

• Like 2
  • Love 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, asylum каза:

Други на 60 изглеждат по същия начин като през 1999-2000 с албумите Бяла Калина и Долу маските 😝

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

IMG_8427.jpeg

В тяло да, но скоро я гледах някъде отблизо в лице и си личи много, че е стара, Иначе да, изглежда по-добре. Рени също.. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Fast каза:

Тази Паола на хартия няма фейк гледания. Повечето са от БГ.
mZ0qorM.png

Еми, вместо Индия пазарува в Македония, Румъния и Сърбия. Оттам е изкарала 1.2М. Реклама пускала ли е в БГ също? По принцип и БГ гледания могат да се купуват. Но за последната песен Светът на Ванката е побутнал доста. Все пак са топ канал. Да не кажа най-гледаният. Видеата им правят по 500к-1м гледания.

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Вчера споделих песента на Галена и Теа -Абракадабра в чужд сайт за Лейди Гага и леле хора нещо страшно е гледанията не спират да се покачват също и на други клипове на галена

Редактирано от simona.95
  • Like 2
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, simona.95 каза:

Вчера споделих песента на Галена и Теа -Абракадабра в чужд сайт за Лейди Гага и леле хора нещо страшно е гледанията не спират да се покачват също и на други клипове на галена

IMG_6999.jpeg

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, simona.95 каза:

И кога съм казала че съм галена? защото не съм

Какво мислиш за Марая ни Кери? Не е ли по-успешна от Гаговицата. Не е ли по-добре да постваш 

във форуми за Марая Кюри.

• skull 1
Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Емануела отново стана център на внимание в публичното пространство, но не с музикалните си проекти, а с любовните си взаимоотношения с Мартин Николов - един

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , simona.95 каза:

И кога съм казала че съм галена? защото не съм

Галена, здравей!

Колко копия продаде албума ти и защо не го пусна на диск? 

На първата, втората или третата сричка е ударението на артистичния ти псевдоним? 

• Like 1
  • Haha 7
Сподели в други сайтове

На Преслава албумът отново е наличен, за тези които го искат. :D 

PSCOSMETICS.BG

Албум „Улицата“ – Преслава, Продукти

• Love 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Емануела отново стана център на внимание в публичното пространство, но не с музикалните си проекти, а с любовните си взаимоотношения с Мартин Николов - един

🤣🤣🤣

Брюнетката е бивша на милионера Димитър Динев и заради него беше заплашвана от фолк певицата. Тя имаше няколко подадени жалби срещу Емануела, която я преследвала с автомобил из София.

Неслучайно Мартина попита многозначително Мартин:  „Ще ме пазиш ли“?

• Haha 2
  • skull 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

На Преслава албумът отново е наличен, за тези които го искат. :D 

PSCOSMETICS.BG

Албум „Улицата“ – Преслава, Продукти

А на диск ще го пуска ли и от къде? 

преди 2 часа , Karma93 каза:

Галена, здравей!

Колко копия продаде албума ти и защо не го пусна на диск? 

На първата, втората или третата сричка е ударението на артистичния ти псевдоним? 

Каква видя трета сричка в Гален? Още малко ще кажеш че и в Гюр имало повече от една сричка ... 

• Like 2
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Lelqtian каза:

А на диск ще го пуска ли и от къде? 

Каква видя трета сричка в Гален? Още малко ще кажеш че и в Гюр имало повече от една сричка ... 

Мисля, че няма. Албумите на Преслава и Галена за сега са само на флашка. Счети поне ги беше пуснала и на диск.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Мисля, че няма. Албумите на Преслава и Галена за сега са само на флашка. Счети поне ги беше пуснала и на диск.

Страшна тъпотия е тая флашка...  Аз за това се отказах от Преслава, не бях взимал албум от 15 години поне и исках да взема, но като видях, че е флашка....НЕ!

Сега модата е плоча. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Jake каза:

Страшна тъпотия е тая флашка...  Аз за това се отказах от Преслава, не бях взимал албум от 15 години поне и исках да взема, но като видях, че е флашка....НЕ!

Сега модата е плоча. 

Честно казано много хора мислят така. Поне от колекционерска гледна точка трябваше да има диск. На флашка, защото цената им е малко по-висока.
Освен Андреа друг има ли плоча? :D 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , simona.95 каза:

В кой сайт - gagadaily.com?

хит Азис!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, DevilWish каза:

Честно казано много хора мислят така. Поне от колекционерска гледна точка трябваше да има диск. На флашка, защото цената им е малко по-висока.
Освен Андреа друг има ли плоча? :D 

Тя и Дора няма плоча. За колекционерската гледна точка - каква е разликата дали е диск, флашка, касетка? Все ще се неразопаковано на рафта, и ще слушаш в спотифай?

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Еманула"????

Много си е правилно даже - Ема - нула. Даже са онагледили със снимка на Елза Парини да се бъркаме коя точно Ема е нула, че и за Счета може да кажем същото ;) 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...