Thecranfan Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 2 часа , Jake каза: Ами те май са с големи....хахаха Парафин. След време става на топчета и гледката е умопомрачителна. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 14 минути, Thecranfan каза: Парафин. След време става на топчета и гледката е умопомрачителна. Форумните естете всякакви ги харесват 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 35 минути, Thecranfan каза: Парафин. След време става на топчета и гледката е умопомрачителна. Ужас, надявам се не го казваш от личен опит! :Д Доколкото знам Меди е бил сутеньор преди, тия пари от къде мислите, че имаше...Той си дойде с клип, зъби и т.н Винаги ми е бил съмнителен субект, и той и брат му доколкото знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 85 хил. гледания · 783 реакции | Беба и Атижа на Участие | By... WWW.FACEBOOK.COM Беба и Атижа на Участие 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 минута, Jake каза: Ужас, надявам се не го казваш от личен опит! :Д Доколкото знам Меди е бил сутеньор преди, тия пари от къде мислите, че имаше...Той си дойде с клип, зъби и т.н Винаги ми е бил съмнителен субект, и той и брат му доколкото знам. Не е от личен опит - всяка година има статии за приети в урологията, основно от малцинствата. Виждал съм във фитнеса иначе - изглеждат като рисувани от Пикасо. Не знаеш кое е пишка, кое - тестис. В интерес на истината Меди като стартира с песни като "На линия" хич не беше толкова лачен. После си махна гадната бенка и си оправи косата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 минута, Thecranfan каза: Не е от личен опит - всяка година има статии за приети в урологията, основно от малцинствата. Виждал съм във фитнеса иначе - изглеждат като рисувани от Пикасо. Не знаеш кое е пишка, кое - тестис. В интерес на истината Меди като стартира с песни като "На линия" хич не беше толкова лачен. После си махна гадната бенка и си оправи косата. Баш на Сутеньор си мяза. Какъв е ли е на Фики? Рязаните сме най-добре хахахаха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 42 минути, Thecranfan каза: Не е от личен опит - всяка година има статии за приети в урологията, основно от малцинствата. Виждал съм във фитнеса иначе - изглеждат като рисувани от Пикасо. Не знаеш кое е пишка, кое - тестис. Какво значи това? Инжектират си нещо? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 37 минути, DarkChild каза: Какво значи това? Инжектират си нещо? Сигурно говори за парафин? Ама това не си ли го инжектират затворниците? Иначе Меди наистина е изглеждал скандално Spoiler Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Muc uHme/\ekm 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 11 часа , pacho каза: Глория пак ли е снимала пред видео стена... кое е това сладурче сладко сладинко вдясно? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 2 часа , asylum каза: 85 хил. гледания · 783 реакции | Беба и Атижа на Участие | By... WWW.FACEBOOK.COM Беба и Атижа на Участие Чие? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 час, DarkChild каза: Какво значи това? Инжектират си нещо? Няква малцинствена история пак Парафин в пениса - заслужава ли си?! UROLOGY.BG Практиката на инжектиране на парафин или други високо вискозни маслени съединения в пениса с цел увеличавене на размерите му е много честа в Азия, Русия и Източна Европа, в това число и България, особено сред малцинствените групи. В България, най-често се използва течен парафин, който се инжектира подкожно в пениса, но “въображението” на пациентите е… 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 32 минути, asylum каза: Muc uHme/\ekm Дали ще се научат скоро че се пише Еманула вече? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 час, asylum каза: Muc uHme/\ekm А тази мъжка шаврантия до нея, поглеждал ли е огледало? Изглежда потресаващо, това нито за мъж, нито за жена да го харесваш... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 1 час, Jake каза: А тази мъжка шаврантия до нея, поглеждал ли е огледало? Изглежда потресаващо, това нито за мъж, нито за жена да го харесваш... Къде видя мъж? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 5 часа , DarkChild каза: Къде видя мъж? На обложката, с русата перука, други и да има, са излишни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 11 часа , Jake каза: Доколкото знам Меди е бил сутеньор преди, тия пари от къде мислите, че имаше...Той си дойде с клип, зъби и т.н Винаги ми е бил съмнителен субект, и той и брат му доколкото знам. Ако беше сутеньор нямаше да пее по кръчмите в Равда и тн дори след като изкара песен към FGM. Баща му се занимава със строителство, не е като да не ги знаят хората в Сандански, имат си пари май. преди 9 часа , Ergeni каза: Иначе Меди наистина е изглеждал скандално Саби си ми изглежда същият сега, само че по-едър и с татуировки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 43 минути, Just_Me каза: Ако беше сутеньор нямаше да пее по кръчмите в Равда и тн дори след като изкара песен към FGM. Баща му се занимава със строителство, не е като да не ги знаят хората в Сандански, имат си пари май. Саби си ми изглежда същият сега, само че по-едър и с татуировки аз знам, че се занимавали с наркоти ци, а ако беше сутеньор с @xroflx9 щяхме да знаем!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Връзкар е. Бил е приятел на Азис преди да стане известен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 3 часа , fengergana каза: аз знам, че се занимавали с наркоти ци, а ако беше сутеньор с @xroflx9 щяхме да знаем!!! Точно с това се занимаваха. В Австрия пробваха да пласират Герито Райчевска, а покрай нея вървяха и другите „бизнеси“. 💀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Честито на Емануела! ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Тази жена вече копае дъното, а беше най-добре от старото поколение във всяко отношение... 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари