Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 14 минути, Thecranfan каза:

Парафин. След време става на топчета и гледката е умопомрачителна.

Форумните естете всякакви ги харесват
images?q=tbn:ANd9GcRlovWxySUK3YFtU5ZXgMU

• Haha 1
  • disgusting 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Thecranfan каза:

Парафин. След време става на топчета и гледката е умопомрачителна.

Ужас, надявам се не го казваш от личен опит! :Д 

Доколкото знам Меди е бил сутеньор преди, тия пари от къде мислите, че имаше...Той си дойде с клип, зъби и т.н  Винаги ми е бил съмнителен субект, и той и брат му доколкото знам.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Ужас, надявам се не го казваш от личен опит! :Д 

Доколкото знам Меди е бил сутеньор преди, тия пари от къде мислите, че имаше...Той си дойде с клип, зъби и т.н  Винаги ми е бил съмнителен субект, и той и брат му доколкото знам.

Не е от личен опит - всяка година има статии за приети в урологията, основно от малцинствата. 

Виждал съм във фитнеса иначе - изглеждат като рисувани от Пикасо. Не знаеш кое е пишка, кое - тестис. 

В интерес на истината Меди като стартира с песни като "На линия" хич не беше толкова лачен. После си махна гадната бенка и си оправи косата.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Thecranfan каза:

Не е от личен опит - всяка година има статии за приети в урологията, основно от малцинствата. 

Виждал съм във фитнеса иначе - изглеждат като рисувани от Пикасо. Не знаеш кое е пишка, кое - тестис. 

В интерес на истината Меди като стартира с песни като "На линия" хич не беше толкова лачен. После си махна гадната бенка и си оправи косата.

Баш на Сутеньор си мяза.

Какъв е ли е на Фики? Рязаните сме най-добре хахахаха

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Thecranfan каза:

Какво значи това? Инжектират си нещо?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, DarkChild каза:

Сигурно говори за парафин? 

Ама това не си ли го инжектират затворниците?

Иначе Меди наистина е изглеждал скандално

Spoiler

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DarkChild каза:

Няква малцинствена история пак

UROLOGY.BG

Практиката на инжектиране на парафин или други високо вискозни маслени съединения в пениса с цел увеличавене на размерите му е много честа в Азия, Русия и Източна Европа, в това число и България, особено сред малцинствените групи. В България, най-често се използва течен парафин, който се инжектира подкожно в пениса, но “въображението” на пациентите е…

• disgusting 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Muc uHme/\ekm

А тази мъжка шаврантия до нея, поглеждал ли е огледало? Изглежда потресаващо, това нито за мъж, нито за жена да го харесваш...

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

А тази мъжка шаврантия до нея, поглеждал ли е огледало? Изглежда потресаващо, това нито за мъж, нито за жена да го харесваш...

Къде видя мъж?

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Jake каза:

Ако беше сутеньор нямаше да пее по кръчмите в Равда и тн дори след като изкара песен към FGM.
Баща му се занимава със строителство, не е като да не ги знаят хората в Сандански, имат си пари май.

преди 9 часа , Ergeni каза:

Иначе Меди наистина е изглеждал скандално

Саби си ми изглежда същият сега, само че по-едър и с татуировки :D 

Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Just_Me каза:

Ако беше сутеньор нямаше да пее по кръчмите в Равда и тн дори след като изкара песен към FGM.
Баща му се занимава със строителство, не е като да не ги знаят хората в Сандански, имат си пари май.

Саби си ми изглежда същият сега, само че по-едър и с татуировки :D 

аз знам, че се занимавали с наркоти ци, а ако беше сутеньор с @xroflx9 щяхме да знаем!!!

• Kiss 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , fengergana каза:

аз знам, че се занимавали с наркоти ци, а ако беше сутеньор с @xroflx9 щяхме да знаем!!!

Точно с това се занимаваха. В Австрия пробваха да пласират Герито Райчевска, а покрай нея вървяха и другите „бизнеси“. 💀

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG-2629.jpg

Тази жена вече копае дъното, а беше най-добре от старото поколение във всяко отношение...

• Like 2
  • Haha 1
  • Ooo 1
  • skull 1

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...