GSA Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Преди 15 години, на 14 февруари се появи: Дали утре ще има изненада? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 преди 17 минути, Ergeni каза: Нещо не ми хареса. Две фрази + рататататата... подозирам, че Галя е съавтор в текста. Дано е демо. Оказа се, че е гръцки кавър. Цялата песен е много яка. Дано и при Фики е така. В петък ще разберем какво е сътворил. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Страхотна! 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 17 минути, stereoto_ каза: Страхотна! Глори е единствена. Да, и Преси направи чудесен концерт, но просто при Глори си личи опита. Нямам търпение да разтърси и Арена-та в София много скоро. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 54 минути, stereoto_ каза: Страхотна! Беше топ концерт, пееше почти изцяло на живо (май само фолклорния блок беше на плейбек), а тук като слушам всичко звучи като плейбек. Явно затова се бавеха с монтажа - на повечето места са сменили живото пеене със запис + няма ги самостоятелните изпълнения на гостите й 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 На мен ми звучи на живо. Не вярвам да са правили студийни записи. Мен не ми допада, че взима букети докато и вървят песните. Убива ти кефа от всякъде. Феновете не се ли научиха? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 1 минута, GSA каза: На мен ми звучи на живо. Не вярвам да са правили студийни записи. Мен не ми допада, че взима букети докато и вървят песните. Убива ти кефа от всякъде. Феновете не се ли научиха? Личи си разликата на някои песни - не може пеенето й да се чува силно и като спре да се провикне "Дани Милев бенд" да се чува по-тихо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Мале верно са обработвали. На 55:06 пуска микрофона на публиката, а записа на “Крепост” продължава да върви.. поне да го бяха монтирали като хората да не се излагат… 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 1 час, stereoto_ каза: Страхотна! Гласът преработван ли е? От клипчетата в Тик-Ток звучеше много по-яко... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Парите от “Мамино Синче” секнаха! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 часа , GSA каза: На мен ми звучи на живо. Не вярвам да са правили студийни записи. Мен не ми допада, че взима букети докато и вървят песните. Убива ти кефа от всякъде. Феновете не се ли научиха? Разбира се, че не са правени студийни записи. Нормално е да има обработка, която може да се направи върху аудиото от концерта, не е нужно да се презаписва... Глория е топ. Пеене, външен вид, репертоар. Толкова много хубави песни останаха неизпяти. Монтажът на концерта също е добър. Софка дори и с Ку-Ку Бенд не може да направи такъв концерт, а за Стораро да не говорим... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 4 минути, DenFevgo каза: Софка дори и с Ку-Ку Бенд не може да направи такъв концерт, а за Стораро да не говорим... Според мен няма място за сравнение между двете като певици. Всяка си е топ по свой си начин. А Ку-Ку Бенд са по-добри музиканти от Дани Милев Бенд. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 3 минути, Just_Me каза: Според мен няма място за сравнение между двете като певици. Всяка си е топ по свой си начин. А Ку-Ку Бенд са по-добри музиканти от Дани Милев Бенд. Разбира се, че Ку-Ку бенд са по-добри. Тук говоря за репертоар, разнообразие от стилове и изобщо динамика на всичко. За мен Софи има няколко балади, "Бурята в сърцето ми" и "Бели ружи". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 часа , GSA каза: Мале верно са обработвали. На 55:06 пуска микрофона на публиката, а записа на “Крепост” продължава да върви.. поне да го бяха монтирали като хората да не се излагат… Някой да коментира моля. Много лошо впечатление. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Маноля определи Мартин като "все тая мъж" хахахха 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Утре 3 нови песни: Фики и Галена Емануела Камелия и Радко Има ли още някой, който да е обявявал? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Утре 3 нови песни: Фики и Галена Емануела Камелия и Радко Има ли още някой, който да е обявявал? Да и аз ще пускам утре 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 4 минути, xroflx9 каза: Да и аз ще пускам утре Ти не пускаш ли всеки ден? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Ти не пускаш ли всеки ден? Песни ли? Не,утре ще ми е за сефте 👹 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 АМА МНОГО МЕ ДРАЗНИИИ БЕЕЕ, ЩО СЕ СНИМА ТАКА @;;@;@;@;@;@ Комплексар :@:@:@ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 7 минути, FikLena каза: АМА МНОГО МЕ ДРАЗНИИИ БЕЕЕ, ЩО СЕ СНИМА ТАКА @;;@;@;@;@;@ Комплексар :@:@:@ Много време се снимаше все почти в профил или с очила заради раната, която има на носа от хората на Бирмата (лека му пръст). Още има лек белег, ма явно и се харесва така 😄 А кво е туй черно парти 😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 13 минути, Just_Me каза: Много време се снимаше все почти в профил или с очила заради раната, която има на носа от хората на Бирмата (лека му пръст). Още има лек белег, ма явно и се харесва така 😄 А кво е туй черно парти 😂 Ама той от самото начало си снимаше тоя профил предимно. 🤭 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Още една премиера през Февруари 😃 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 часа , Just_Me каза: Още една премиера през Февруари 😃 И ще е балада. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 8 часа , GSA каза: Някой да коментира моля. Много лошо впечатление. Какво има да се коментира - 8 месеца преправяне и дори не са залепили фалшивите лайвове върху видеото както трябва. Уникална гавра, а феновете й си пишат дежурните хвалебствия все едно го е пуснала на следващия ден с 0 обработка. Затова не чакайте от Хлория да се напъне за нещо по-така. Защо да го прави, щом почитателите й припадат дори когато ги кара да чакат близо година и накрая им подхвърли нещо с най-ниско качество? Дори няма да си го пусна да си губя времето. 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари