Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 17 минути, Ergeni каза:

Нещо не ми хареса. Две фрази + рататататата... подозирам, че Галя е съавтор в текста. Дано е демо. 

Оказа се, че е гръцки кавър. Цялата песен е много яка. Дано и при Фики е така. В петък ще разберем какво е сътворил. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, stereoto_ каза:

Страхотна!

Глори е единствена. Да, и Преси направи чудесен концерт, но просто при Глори си личи опита. Нямам търпение да разтърси и Арена-та в София много скоро.  

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, stereoto_ каза:

Страхотна!

Беше топ концерт, пееше почти изцяло на живо (май само фолклорния блок беше на плейбек), а тук като слушам всичко звучи като плейбек. Явно затова се бавеха с монтажа - на повечето места са сменили живото пеене със запис + няма ги самостоятелните изпълнения на гостите й

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

На мен ми звучи на живо. Не вярвам да са правили студийни записи. Мен не ми допада, че взима букети докато и вървят песните. Убива ти кефа от всякъде. Феновете не се ли научиха? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GSA каза:

На мен ми звучи на живо. Не вярвам да са правили студийни записи. Мен не ми допада, че взима букети докато и вървят песните. Убива ти кефа от всякъде. Феновете не се ли научиха? 

Личи си разликата на някои песни - не може пеенето й да се чува силно и като спре да се провикне "Дани Милев бенд" да се чува по-тихо.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Мале верно са обработвали. На 55:06 пуска микрофона на публиката, а записа на “Крепост” продължава да върви.. поне да го бяха монтирали като хората да не се излагат…

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , GSA каза:

Разбира се, че не са правени студийни записи. Нормално е да има обработка, която може да се направи върху аудиото от концерта, не е нужно да се презаписва...

Глория е топ. Пеене, външен вид, репертоар. Толкова много хубави песни останаха неизпяти. 

Монтажът на концерта също е добър. 

Софка дори и с Ку-Ку Бенд не може да направи такъв концерт, а за Стораро да не говорим...

• Haha 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DenFevgo каза:

Софка дори и с Ку-Ку Бенд не може да направи такъв концерт, а за Стораро да не говорим...

Според мен няма място за сравнение между двете като певици. Всяка си е топ по свой си начин.

А Ку-Ку Бенд са по-добри музиканти от Дани Милев Бенд.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Just_Me каза:

Според мен няма място за сравнение между двете като певици. Всяка си е топ по свой си начин.

А Ку-Ку Бенд са по-добри музиканти от Дани Милев Бенд.

Разбира се, че Ку-Ку бенд са по-добри. Тук говоря за репертоар, разнообразие от стилове и изобщо динамика на всичко. За мен Софи има няколко балади, "Бурята в сърцето ми" и "Бели ружи". 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , GSA каза:

Мале верно са обработвали. На 55:06 пуска микрофона на публиката, а записа на “Крепост” продължава да върви.. поне да го бяха монтирали като хората да не се излагат…

Някой да коментира моля. Много лошо впечатление. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Утре 3 нови песни:

Фики и Галена
Емануела
Камелия и Радко

Има ли още някой, който да е обявявал?

Да и аз ще пускам утре

• Love 1
  • Kiss 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, FikLena каза:

АМА МНОГО МЕ ДРАЗНИИИ БЕЕЕ, ЩО СЕ СНИМА ТАКА @;;@;@;@;@;@

Комплексар 

:@:@:@Screenshot_20250213_152518_Instagram.jpg

Много време се снимаше все почти в профил или с очила заради раната, която има на носа от хората на Бирмата (лека му пръст). Още има лек белег, ма явно и се харесва така 😄

А кво е туй черно парти 😂

20250213_153204.jpg

• Wow 4
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Just_Me каза:

Много време се снимаше все почти в профил или с очила заради раната, която има на носа от хората на Бирмата (лека му пръст). Още има лек белег, ма явно и се харесва така 😄

А кво е туй черно парти 😂

20250213_153204.jpg

Ама той от самото начало си снимаше тоя профил предимно. 🤭

• Wow 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , GSA каза:

Някой да коментира моля. Много лошо впечатление. 

Какво има да се коментира - 8 месеца преправяне и дори не са залепили фалшивите лайвове върху видеото както трябва. Уникална гавра, а феновете й си пишат дежурните хвалебствия все едно го е пуснала на следващия ден с 0 обработка. Затова не чакайте от Хлория да се напъне за нещо по-така. Защо да го прави, щом почитателите й припадат дори когато ги кара да чакат близо година и накрая им подхвърли нещо с най-ниско качество? Дори няма да си го пусна да си губя времето.

• Like 9
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...