Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Gюр night? 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 минути, Gerganafen каза: Какво има да се коментира - 8 месеца преправяне и дори не са залепили фалшивите лайвове върху видеото както трябва. Уникална гавра, а феновете й си пишат дежурните хвалебствия все едно го е пуснала на следващия ден с 0 обработка. Затова не чакайте от Хлория да се напъне за нещо по-така. Защо да го прави, щом почитателите й припадат дори когато ги кара да чакат близо година и накрая им подхвърли нещо с най-ниско качество? Дори няма да си го пусна да си губя времето. Отделила е около минута и 40 секунди на "Носталгия", но пее целите "Най-добрите", "Звезда на вечерта", "Музиката елек" и "Няма кой да ме спре". Страшно хаотична наредба на песни. Интрото е супер префърцунено, сцената е евтина и копира продукцията за 11 години ТВ Планета. Иначе Гюр, освен че е доста смачкана в главата като фризура и се поти постоянно (явно в зала 1 няма вентилация), пее супер и тоя път има и Феникс, и Присъда. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Gюр night? Когато напук на всички миндилеси пусна най-еротичната песен в модерната чалга >>> 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Когато напук на всички миндилеси пусна най-еротичната песен в модерната чалга >>> Брутален аранжимент, но боя се текстът е писан от някой бавно развиващ се с IQ 10 пункта? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Брутален аранжимент, но боя се текстът е писан от някой бавно развиващ се с IQ 10 пункта? “В чашата ми с уиски сипваш лед 🫦” 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 мами идва, за да покаже на мен,@Gerganafen @-A. @GSA че я заслужаваме! Отделно е взела перуката на Емилия и визията ѝ от Мъж да си,защото тя вече е излишна! 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Утре 3 нови песни: Фики и Галена Емануела Камелия и Радко Има ли още някой, който да е обявявал? И мами ще мачка утре мисля. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 минути, fengergana каза: мами идва, за да покаже на мен,@Gerganafen @-A. @GSA че я заслужаваме! Отделно е взела перуката на Емилия и визията ѝ от Мъж да си,защото тя вече е излишна! Помислих че ше скандализира в дует с Пепа, а тя тагнала някаква друга 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 тъпия текст по стената на листите май има и мъжка част, само да не е пак с Радко Петков за бедни - Камен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 1 минута, fengergana каза: тъпия текст по стената на листите май има и мъжка част, само да не е пак с Радко Петков за бедни - Камен Нали @xroflx9 каза че ще пуска песен! Дует с Райна е ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Нали @xroflx9 каза че ще пуска песен! Дует с Райна е ❤️ Искаше ми се балада, но от текста и визията едва ли… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Нали @xroflx9 каза че ще пуска песен! Дует с Райна е ❤️ Пак лъжа! той той знае само 100 кавала, даже свири и на гайда! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Нали @xroflx9 каза че ще пуска песен! Дует с Райна е ❤️ Аз “дуети” правя само с 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 3 минути, GSA каза: Искаше ми се балада, но от текста и визията едва ли… поне с ft с Нарконстантин ще има интерес,но никога не би си преглътнала егото, за разлика от нас с @xroflx9, които преглъщаме толкова неща!!! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Току що, fengergana каза: поне с ft с Нарконстантин ще има интерес,но никога не би си преглътнала егото, за разлика от нас с @xroflx9, които преглъщаме толкова неща!!! Скъпа, щях да те питам. Изгледа ли концерта на Глори? За мен най-въздействащи бяха кадрите, на които се виждат окосмените ръце на музикантите. Ти какво мислиш? 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 3 минути, GSA каза: Скъпа, щях да те питам. Изгледа ли концерта на Глори? За мен най-въздействащи бяха кадрите, на които се виждат окосмените ръце на музикантите. Ти какво мислиш? Сега ще си го пусна!!! Междувременно мами е обявила участие в Калояновата крепост! ХИТ: РАЙНА И ГАЛЕНА! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 57 минути, Gerganafen каза: Дори няма да си го пусна да си губя времето. Ааа, ти дори не си го пуснал, но коментираш какво има в него... Разбирам. Типичен българин, истински патрЕот. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 23 часа , Ergeni каза: Нещо не ми хареса. Две фрази + рататататата... подозирам, че Галя е съавтор в текста. Дано е демо. Това от клипчето на Фики е демо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 12 часа , DenFevgo каза: Софка дори и с Ку-Ку Бенд не може да направи такъв концерт, а за Стораро да не говорим... Двете са крайно различни. А Ку-Ку Бенд са на светлинни години пред Дани Милев Бенд като музиканти, качество и опит. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 18 часа , DenFevgo каза: Разбира се, че Ку-Ку бенд са по-добри. Тук говоря за репертоар, разнообразие от стилове и изобщо динамика на всичко. За мен Софи има няколко балади, "Бурята в сърцето ми" и "Бели ружи". Като ша я караме така, Гюр има няколко песни, които никой не различава една от друга, и дуетите с Азис и Тони Дачева. Песни като Кифла Фафла няма, и затова няма да напълни Арена София два дни поред на цени от 1000 лв за билетче. Освен това, Мама Мария >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Мама Стефче 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 8 часа , DenFevgo каза: Ааа, ти дори не си го пуснал, но коментираш какво има в него... Разбирам. Типичен българин, истински патрЕот. патрЕотизъм? Гюр? Който най се натиска да е ср**пска плескавица? И който вече коя петилетка ни плаши как ще ни отърве от себе си като се цани за тракторист някъде зад граница????? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 3 часа , Lelqtian каза: Като ша я караме така, Гюр има няколко песни, които никой не различава една от друга, и дуетите с Азис и Тони Дачева. Песни като Кифла Фафла няма, и затова няма да напълни Арена София два дни поред на цени от 1000 лв за билетче. Освен това, Мама Мария >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Мама Стефче Софи Маринова е голяма певица, но пълната Арена е резултат основно от Благо Солов, който плати на Ку-Ку Бенд да свирят. Предполагам си гледал концерта й БЕЗ тях и можеш да направиш разликата. Представи си сега Глория и Преслава, които направиха топ концерти с Дани Милев, какво биха направили с Ку-Ку Бенд зад гърба си. В последните години тече съвсем целенасочена кампания Софи Маринова и Тони Стораро да бъдат превърнати в национални герои, първата в новата Лили Иванова, а вторият - в легенда като Василис Карас. По всички медии ни облъчват какви невероятни артисти и звезди са, отделно колко са добри, земни и "готини". Няма лошо, кой както се уреди. Лошо е, когато някакви олигофрени омаловажават успехите на певица като Глория, която прави пети самостоятелен концерт, и всъщност са само тя, Софка, Преслава и Рени, които се опитват да имат някаква концертна дейност. Глория съвсем спокойно може да направи още един концерт без почти да повтаря песен от този. Утре ще е по-добре, Изсвирете нещо ударно, Прегърни ме, Ненаситна, Вярвам в любовта, До последната сълза, Ненаситна, Хипноза, Опиат, Можеш ли да ме обичаш, Ангел с дяволска душа, За първи път, Влюбена в живота, Илюзия, Дар от Бога, Стопроцентова жена, Дива нощ, Златна клетка, Намери си майстора, Сбогом адиос, Кръговрат, Изповед, Спасение, Откраднат миг, По навик, Не остарявай, мамо, Добре дошъл, Исусе, Кукла на конци, Скъпи, купи ми нещо, Кралица, Ти роден дом... Ето ти повече от 30 песни, които са супер достойни да прозвучат на голям концерт. Някои от тях не ги е пяла и на този за 20 години на сцена. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 13 часа , DenFevgo каза: Ааа, ти дори не си го пуснал, но коментираш какво има в него... Разбирам. Типичен българин, истински патрЕот. Това ли успя да измислиш, Глори фен? Кога съм се старал да се изкарам патрЕот и какво общо има изобщо това с Хлория? @GSA ми е спестил времето човекът, като е отбелязал фалша. Нямам причина да не му вярвам, защото дори е реагирал със сърце на поста с клиповете преди да ги гледа. Ама ок, ей сега ще ги отворя за да им сложа по един палец надолу щом държиш. Аз си знам, че каквито и фермани да драскаш тук, вътре в себе си също си недоволен от излагацията на твойта, но по някаква причина изпитваш нужда да я браниш, все едно ти е майка. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 13 минути, Gerganafen каза: Това ли успя да измислиш, Глори фен? Кога съм се старал да се изкарам патрЕот и какво общо има изобщо това с Хлория? @GSA ми е спестил времето човекът, като е отбелязал фалша. Нямам причина да не му вярвам, защото дори е реагирал със сърце на поста с клиповете преди да ги гледа. Ама ок, ей сега ще ги отворя за да им сложа по един палец надолу щом държиш. Аз си знам, че каквито и фермани да драскаш тук, вътре в себе си също си недоволен от излагацията на твойта, но по някаква причина изпитваш нужда да я браниш, все едно ти е майка. Аз съм бил на концерта и нямам нужда да се ядосвам или не за това какъв монтаж са направили, защото от първа ръка съм видял и чул истината. Бил съм и на този в Пловдив. Ще бъда и на следващи, защото тя ще продължава да прави такива. Съжалявам, че други любимки успяха да се задържат на сцена 3 години и звучаха като пред умиране на всяка своя изява на живо, но не е нужно да си го изкарваш на пеещите певици с 10 пъти по-дълга кариера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 14 минути, Gerganafen каза: Това ли успя да измислиш, Глори фен? Кога съм се старал да се изкарам патрЕот и какво общо има изобщо това с Хлория? Тъжно. Дори нямаш капацитета да разбереш тази иначе съвсем простичка препратка към типичната българска черта да се коментира нещо без да се познава, гледа и т.н. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари