Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

аз също гледах концерта. Няма я емоцията от предните ѝ или поне не се забелязва при обработката. Дебелият Люси е прекалил с фалшивите аплодисменти и викания. Все едно в като две капки вода - седяща неподвижно публика,а големи аплодисменти и провиквания. Прекалила е и с фолклорните песни, а много поп фолк не е изпяла. Единствено винаги ми е харесвало като излязат Тони Дачева и Азис.

• Like 4
Сподели в други сайтове

,,Сините ти очи’’ излезе, не ми е по вкуса, но пък, ако и за другите хора е така, може скоро да очакваме нова песен 🙂🙂

Сподели в други сайтове

преди 18 часа , fengergana каза:

тъпия текст по стената на листите май има и мъжка част, само да не е пак с Радко Петков за бедни - Камен

аз съм ясновидка,трябваше да е самостоятелна!!!

• Wow 1
  • Hug 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, GSA каза:

Само мами може да си ги прикрие с винил. Икона! 

То щото има много за прикриване 🤣 и поставка за чаша щеше да свърши работа .

Шегата настрана,,, Райна изглежда страхотно... Он нейната генерация тя е най-естествена и младолика

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 22 часа , fengergana каза:

мами идва, за да покаже на мен,@Gerganafen @-A. @GSA че я заслужаваме! Отделно е взела перуката на Емилия и визията ѝ от Мъж да си,защото тя вече е излишна! 

IMG_2843.jpeg

Интересно каква е била реакцията ти като си видял поредният дует с Камен?!

• Sad 1
Сподели в други сайтове

@DenFevgo, как ще коментираш, че това, бидиейки един от най-запазените вечни хитове на Гюр с около 10 милиона сумарно в тубата, никога не е пято на нейн самостоятелен концерт? Но "Най-добрите", "Усещане за мъж" и "Кралица" са.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

@DenFevgo, как ще коментираш, че това, бидиейки един от най-запазените вечни хитове на Гюр с около 10 милиона сумарно в тубата, никога не е пято на нейн самостоятелен концерт? Но "Най-добрите", "Усещане за мъж" и "Кралица" са.

Още ли коментираме Баба Гло? Това е толкова 2004.

Глория: 31 години надменност, муцки, фасони, купчета лед и студийни "лайв" записи. Въпреки че е родена в малка България, в болната й глава вероятно наистина е кралица на нещо си, вероятно дори над Президента. Това не без помощта на дългогодишно помпане на егото й от вманиачени дупелизачи като Марга Лозанова.

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

3,439 likes, 11 comments - bulgarianthingss on February 13, 2025: "dobar vecher na personala💋".

Такива като теб са ми готвили по 5-ма и още ми готвят, добре се справям. 💅

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Gerganafen каза:

Още ли коментираме Баба Гло? Това е толкова 2004.

Глория: 31 години надменност, муцки, фасони, купчета лед и студийни "лайв" записи. Въпреки че е родена в малка България, в болната й глава вероятно наистина е кралица на нещо си, вероятно дори над Президента. Това не без помощта на дългогодишно помпане на егото й от вманиачени дупелизачи като Марга Лозанова.

има ли документирана оргия под звуците на песен на Президента? Той бил ли е мутреса № 1 в държават и държанка на Георги Илиев? Колко награди за Певица на годината има от Нов Фолк? Добри реаранжирал ли е вътрешностите му? Не мисля! Гюр >>>>

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

Ако първите ми 3 концерта в Зала 1 на НДК предизвикаха тотален фурор, то предстоящият ми концерт там няма да има аналог с всичко правено до момента в България. Датата е 07.05.2025г, така че не пропускайте шоу-спектакъла, за който ще се говори дълго.
Закупете своя билет от:
➡️ Касите на Изипей
➡️ Билетен център на НДК
image.png.b3077c5c2ac19b71a9d64b5259e02edc.png
  • Like 1
  • Haha 4
  • Love 1
  • skull 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

има ли документирана оргия под звуците на песен на Президента? Той бил ли е мутреса № 1 в държават и държанка на Георги Илиев? Колко награди за Певица на годината има от Нов Фолк? Добри реаранжирал ли е вътрешностите му? Не мисля! Гюр >>>>

Каква оргия? 😆

• Like 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

„Писмо“ на Преслава е Попфолк балада 2024

Ясни са резултатите от годишната класация за баладичен попфолк хит

SIGNAL.BG

„Писмо“ на Преслава е най-харесваната Попфолк балада 2024. Песента спечели най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и така оглави специалния чарт, който

• Like 2
  • Love 4
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , DenFevgo каза:

Софи Маринова е голяма певица, но пълната Арена е резултат основно от Благо Солов, който плати на Ку-Ку Бенд да свирят. Предполагам си гледал концерта й БЕЗ тях и можеш да направиш разликата. Представи си сега Глория и Преслава, които направиха топ концерти с Дани Милев, какво биха направили с Ку-Ку Бенд зад гърба си. 

В последните години тече съвсем целенасочена кампания Софи Маринова и Тони Стораро да бъдат превърнати в национални герои, първата в новата Лили Иванова, а вторият - в легенда като Василис Карас. По всички медии ни облъчват какви невероятни артисти и звезди са, отделно колко са добри, земни и "готини". Няма лошо, кой както се уреди. 

Лошо е, когато някакви олигофрени омаловажават успехите на певица като Глория, която прави пети самостоятелен концерт, и всъщност са само тя, Софка, Преслава и Рени, които се опитват да имат някаква концертна дейност. 

Глория съвсем спокойно може да направи още един концерт без почти да повтаря песен от този. Утре ще е по-добре, Изсвирете нещо ударно, Прегърни ме, Ненаситна, Вярвам в любовта, До последната сълза, Ненаситна, Хипноза, Опиат, Можеш ли да ме обичаш, Ангел с дяволска душа, За първи път, Влюбена в живота, Илюзия, Дар от Бога, Стопроцентова жена, Дива нощ, Златна клетка, Намери си майстора, Сбогом адиос, Кръговрат, Изповед, Спасение, Откраднат миг, По навик, Не остарявай, мамо, Добре дошъл, Исусе, Кукла на конци, Скъпи, купи ми нещо, Кралица, Ти роден дом... Ето ти повече от 30 песни, които са супер достойни да прозвучат на голям концерт. Някои от тях не ги е пяла и на този за 20 години на сцена. 

Твърде дълго и не ми се чете, пробвай пак. Тоя без секция с песни, които дори Гюр не е слушал, и да ми обясняваш как можела да направи концерт с тях. Ако можеше, щеше да направи, вместо да чете опело на русенски и други песнионери. 

И не, олигофрени няма как да омаложават успехите певица като Гюрултия, защото нито е певица, нито има успехи като такава. 

• Love 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DevilWish каза:
Ако първите ми 3 концерта в Зала 1 на НДК предизвикаха тотален фурор, то предстоящият ми концерт там няма да има аналог с всичко правено до момента в България. Датата е 07.05.2025г, така че не пропускайте шоу-спектакъла, за който ще се говори дълго.
Закупете своя билет от:
➡️ Касите на Изипей
➡️ Билетен център на НДК
image.png.b3077c5c2ac19b71a9d64b5259e02edc.png

Дълго надали ще се говори точно за концерта, но ако успеят да съберат Рени, необходимия кетъринг за вечерта и да пуснат два трима за публика едновременно в залата, еклеРени дълго ще запушва някой клозет, най-добре тип селски на двора, че Софийската канализация няма да може да смогне. 

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , DevilWish каза:
Закупете своя билет от:
➡️ Касите на Изипей
➡️ Билетен център на НДК

Продажбата върви много зле и се чуди как да се самопохвали, за да дръпне малко. Чак ангажирали Драгана да ръси хвалебствия....

Няма да я напълни на 100% залата, ама нищо, нека се правят концерти.

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...