Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 14 часа , DevilWish каза:

„Писмо“ на Преслава е Попфолк балада 2024

Ясни са резултатите от годишната класация за баладичен попфолк хит

SIGNAL.BG

„Писмо“ на Преслава е най-харесваната Попфолк балада 2024. Песента спечели най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и така оглави специалния чарт, който

Не харесвам особено тази песен и съм я слушал само веднъж и не по собствено желание, но веднага мога да я запея! Така че заслужено! Радвам се, че след няколко несполучливи балади и тя успя да създаде бладичен хит!

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , pacho каза:

Продажбата върви много зле и се чуди как да се самопохвали, за да дръпне малко. Чак ангажирали Драгана да ръси хвалебствия....

Няма да я напълни на 100% залата, ама нищо, нека се правят концерти.

Аз бих отишъл, но няма да изтърпя сърбите и заради това няма да си взема билет. 

Евала на Рени поне, че прави нещо...... В поп-фолка освен кръчми и клубове, друго няма. Подкрепям концертната дейност, останаха единици. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

То беше ясно, че на тези цени Рьонет няма да продаде нищо. Ако беше пуснала билети с нормални цени - можеше поне 80-90% да са ѝ пълни.

но тук пак играе нереалната ѝ преценка за себе си - нито има лоялна фен база на Глора, нито е актуална като Преси, нито куку бенд са зад гърба ѝ като при Софка. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Не харесвам особено тази песен и съм я слушал само веднъж и не по собствено желание, но веднага мога да я запея! Така че заслужено! Радвам се, че след няколко несполучливи балади и тя успя да създаде бладичен хит!

Те и "Улицата" водеха балада...... "Писмо" вече си е наистина балада.
Да ти кажа на мен "С нервите съм зле" и "Не вдигай" си ми останаха любими от новите.  "Писмо" я слушах по-малко, в последните дни повече. Единствената песен която най-малко харесвах и слушах от албума е "Старата ни песен". Да не казвам голяма дума, ама ми е най-слаба.
Като фаворити в този албум за мен са: Улицата, Беден в сърцето, В твоето легло, С нервите съм зле, Не вдигай и Нищо. Под този ред горе-долу. Трудно ми е да определя. В "Да гори в любов" например си имах голям фаворит и това беше "Да гори в любов", тук обаче първите три песни ме затрудняват. Харесвам ги всички тези и мога непрекъснато да ги слушам. 

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Какъв малък ангел :D Егати презентацията, егати чудото, все едно представят Анреа Бочели :D Най-малкото кюмюрче по й ходи на тая :D Все едно е бъркала в печката :D 

WWW.FACEBOOK.COM

ADEL /АДЕЛ – Най-малкият ангел на Grand Music Studio с невероятен глас, готова да завладее голямата сцена Адел е най-малкият ангел на Grand Music Studio, но с невероятно мощен и емоционален глас,...

Озвучителя на Бетите иска да я озвучава май а :D

image.png.fa7faaf59651b9f1d61c1d39aba3fbe1.png

• Haha 2

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза:

То беше ясно, че на тези цени Рьонет няма да продаде нищо. Ако беше пуснала билети с нормални цени - можеше поне 80-90% да са ѝ пълни.

но тук пак играе нереалната ѝ преценка за себе си - нито има лоялна фен база на Глора, нито е актуална като Преси, нито куку бенд са зад гърба ѝ като при Софка. 

В днешно време няма как на по-ниски цени...Нито може да плати разходите, нито да спечели нещо иначе. Годината не е 2001, всичко е скъпо.  Тя ще я продаде, то е ясно, просто по-трудно. Аз съм шокиран, че Криско и Стораро напълниха Арена, така че друг няма как да ме изненада. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Jake каза:

В днешно време няма как на по-ниски цени...Нито може да плати разходите, нито да спечели нещо иначе. Годината не е 2001, всичко е скъпо.  Тя ще я продаде, то е ясно, просто по-трудно. Аз съм шокиран, че Криско и Стораро напълниха Арена, така че друг няма как да ме изненада. 

Като не може да я напълни - да не прави концерт

• Like 1
Сподели в други сайтове

Като не може да я напълни - да не прави концерт

Ще я напълни. Тя я напълно дори 2008-ма , когато беше доста залязла и Пайнер бяха монопол. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Jake каза:

Ще я напълни. Тя я напълно дори 2008-ма някъде, когато беше доста залязла.

Сега е дори повече и какво ще пее като репертоар - старите неща явно + За най-красивия боклук, Газели и Хиени, Искам бебе и други бози.

Реално след последният концерт като репертоар за концерт стават само Губиш ти, И нея купил си с пари, Мъжете също плачат, Бях на ръба и Пусни това парче, всичко останало е за кофата.

То Машъпа със златните ѝ хитове не може да стигне до половин милион гледания.

Глория през 2009-та не можа да напълни залата, където имаше супер реклама по ТВ Планета + актуален голям хит от миналата година, че Рени през 2025-та ще може. Без хит от 25 години насам.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Сега е дори повече и какво ще пее като репертоар - старите неща явно + За най-красивия боклук, Газели и Хиени, Искам бебе и други бози.

Реално след последният концерт като репертоар за концерт стават само Губиш ти, И нея купил си с пари, Мъжете също плачат, Бях на ръба и Пусни това парче, всичко останало е за кофата.

Не е така. Сега има носталгия към ретрото, а тя постоянно има участия по разни събори и ресторанти. Дори да не пее нито една песен след 2005-та, тя има златни хитове от едно време... Друг е въпроса, че като повечето 50+ загуби диапазона на гласа си и вече почти не може да вземе висок тон.. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Jake каза:

Ще я напълни. Тя я напълно дори 2008-ма , когато беше доста залязла и Пайнер бяха монопол. 

2008 имаше 2 месеца национален ефир покрай “Великолепната шесторка”. Нека я напълни жената. Адмирации, че се наема!

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

Не е така. Сега има носталгия към ретрото, а тя постоянно има участия по разни събори и ресторанти. Дори да не пее нито една песен след 2005-та, тя има златни хитове от едно време... Друг е въпроса, че като повечето 50+ загуби диапазона на гласа си и вече почти не може да вземе висок тон.. 

Глория през 2009-та не можа да напълни залата, където имаше супер реклама по ТВ Планета + актуален голям хит от миналата година, че Рени през 2025-та ще може. Без хит от 25 години насам.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Глория едва прави 100 000 гледания на доста добри песни в днешно време, но пак си има публика. Аз съм говорил с Рени няколко пъти, много добър човек е, изключително откровена и пее много. За това и има работа до ден днешен. Прави купона и хората я помнят.  Аз предпочитам да слушам такива изпълнители с минало и талант, отколкото Криско и СКандаУ в Арена. Рени е доста недооценен изпълнител. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Глория едва прави 100 000 гледания на доста добри песни в днешно време, но пак си има публика. Аз съм говорил с Рени няколко пъти, много добър човек е, изключително откровена и пее много. За това и има работа до ден днешен. Прави купона и хората я помнят.  Аз предпочитам да слушам такива изпълнители с минало и талант, отколкото Криско и СКандаУ в Арена. Рени е доста недооценен изпълнител. 

Благодаря, че сподели радините си вълнения, но това, какво общо има с темата?
Гюр е по-голяма звезда, в пъти от Рени, и тя се затруднява да напълни тази и последният път ѝ трябваше около година, та какво остава за Рени, където предимно пее по кърища и в механа "Наше село"?!

Отделно Рени има още по-малко от 3 месеца до концерта, а има толкова непродадени билети.

Тя и Лия продаде Зала 3 миналата година, но Зала 3 не е Зала 1. 

преди 9 минути, GSA каза:

2008 имаше 2 месеца национален ефир покрай “Великолепната шесторка”. Нека я напълни жената. Адмирации, че се наема!

+ Актуалността от миналите години. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Ти през 2009-та беше ли в залата или съдиш по клиповете на Фокси 30 минути преди концерта? Залата беше пълна!

Рени нищо не пее в момента, само надвиква синбека, тотално е загубила гласа си, но противното ситно вибрато не е. Да не говорим за чалгарските подвиквания, заради тях не ми се ходи на нейн концерт, а и с този глас... тотално се губи емоцията.

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, pacho каза:

Ти през 2009-та беше ли в залата или съдиш по клиповете на Фокси 30 минути преди концерта? Залата беше пълна!

Рени нищо не пее в момента, само надвиква синбека, тотално е загубила гласа си, но противното ситно вибрато не е. Да не говорим за чалгарските подвиквания, заради тях не ми се ходи на нейн концерт, а и с този глас... тотално се губи емоцията.

Тя никога не е имала някакъв глас.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, pacho каза:

30 минути преди концерта Гюр пее на сцената, а на балконите има само 1 човек?!

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза:

Били са в кенефите да си правят добрини.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Били са в кенефите да си правят добрини.

Залата след концертите на Гюр:
R1cVWtQKhHyFiGX5vUPq9G2Y5hlipV6kj-8OGB37images?q=tbn:ANd9GcQRXSPRo3pRIytuA8K8NO0

• Haha 4
  • skull 2
Сподели в други сайтове

Няма такова нещо, той беше снимал само преди концерта.

Може да е имало 50-60 свободни места. Така или иначе вече няма значение, след този концерт направи още 2, а Камелия ни един.

За Арена не я виждам, по-добре да не си прави експерименти, освен ако не го направят заедно с Дачева, но ще е криндж - ще трябва да пее "3 кила банани" и след нея Глория със "За тебе, майко", примерно. :D

• Like 2
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

Току що, pacho каза:

Няма такова нещо, той беше снимал само преди концерта.

Може да е имало 50-60 свободни места. Така или иначе вече няма значение, след този концерт направи още 2, а Камелия ни един.

За Арена не я виждам, по-добре да не си прави експерименти, освен ако не го направят заедно с Дачева, но ще е криндж - ще трябва да пее "3 кила банани" и след нея Глория със "За тебе, майко", примерно. :D

Камелия направи милиони от участия и музикални, и в предавания, отделно Проект 13 е по-продаван от 15 години Златни флопове. Тъй че -

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза:

Залата след концертите на Гюр:
R1cVWtQKhHyFiGX5vUPq9G2Y5hlipV6kj-8OGB37images?q=tbn:ANd9GcQRXSPRo3pRIytuA8K8NO0

Рени пак ще се хвали, че чистачките след концерта възкликнали колко е чисто.

• Haha 3
  • skull 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...