Emanuela.Carey Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 10 часа , DevilWish каза: Тази на плаката коя е? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 44 минути, Emanuela.Carey каза: Тази на плаката коя е? Мирко Драганович. 2 2 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 14 часа , DevilWish каза: „Писмо“ на Преслава е Попфолк балада 2024 Ясни са резултатите от годишната класация за баладичен попфолк хит „Писмо“ на Преслава е Попфолк балада 2024 | Signal.bg SIGNAL.BG „Писмо“ на Преслава е най-харесваната Попфолк балада 2024. Песента спечели най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и така оглави специалния чарт, който Не харесвам особено тази песен и съм я слушал само веднъж и не по собствено желание, но веднага мога да я запея! Така че заслужено! Радвам се, че след няколко несполучливи балади и тя успя да създаде бладичен хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Тази на плаката коя е? Джефри Старс? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 4 часа , pacho каза: Продажбата върви много зле и се чуди как да се самопохвали, за да дръпне малко. Чак ангажирали Драгана да ръси хвалебствия.... Няма да я напълни на 100% залата, ама нищо, нека се правят концерти. Аз бих отишъл, но няма да изтърпя сърбите и заради това няма да си взема билет. Евала на Рени поне, че прави нещо...... В поп-фолка освен кръчми и клубове, друго няма. Подкрепям концертната дейност, останаха единици. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 То беше ясно, че на тези цени Рьонет няма да продаде нищо. Ако беше пуснала билети с нормални цени - можеше поне 80-90% да са ѝ пълни. но тук пак играе нереалната ѝ преценка за себе си - нито има лоялна фен база на Глора, нито е актуална като Преси, нито куку бенд са зад гърба ѝ като при Софка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Не харесвам особено тази песен и съм я слушал само веднъж и не по собствено желание, но веднага мога да я запея! Така че заслужено! Радвам се, че след няколко несполучливи балади и тя успя да създаде бладичен хит! Те и "Улицата" водеха балада...... "Писмо" вече си е наистина балада. Да ти кажа на мен "С нервите съм зле" и "Не вдигай" си ми останаха любими от новите. "Писмо" я слушах по-малко, в последните дни повече. Единствената песен която най-малко харесвах и слушах от албума е "Старата ни песен". Да не казвам голяма дума, ама ми е най-слаба. Като фаворити в този албум за мен са: Улицата, Беден в сърцето, В твоето легло, С нервите съм зле, Не вдигай и Нищо. Под този ред горе-долу. Трудно ми е да определя. В "Да гори в любов" например си имах голям фаворит и това беше "Да гори в любов", тук обаче първите три песни ме затрудняват. Харесвам ги всички тези и мога непрекъснато да ги слушам. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Какъв малък ангел Егати презентацията, егати чудото, все едно представят Анреа Бочели Най-малкото кюмюрче по й ходи на тая Все едно е бъркала в печката Grand Music Studio WWW.FACEBOOK.COM ADEL /АДЕЛ – Най-малкият ангел на Grand Music Studio с невероятен глас, готова да завладее голямата сцена Адел е най-малкият ангел на Grand Music Studio, но с невероятно мощен и емоционален глас,... Озвучителя на Бетите иска да я озвучава май а 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза: То беше ясно, че на тези цени Рьонет няма да продаде нищо. Ако беше пуснала билети с нормални цени - можеше поне 80-90% да са ѝ пълни. но тук пак играе нереалната ѝ преценка за себе си - нито има лоялна фен база на Глора, нито е актуална като Преси, нито куку бенд са зад гърба ѝ като при Софка. В днешно време няма как на по-ниски цени...Нито може да плати разходите, нито да спечели нещо иначе. Годината не е 2001, всичко е скъпо. Тя ще я продаде, то е ясно, просто по-трудно. Аз съм шокиран, че Криско и Стораро напълниха Арена, така че друг няма как да ме изненада. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 50 минути, Jake каза: В днешно време няма как на по-ниски цени...Нито може да плати разходите, нито да спечели нещо иначе. Годината не е 2001, всичко е скъпо. Тя ще я продаде, то е ясно, просто по-трудно. Аз съм шокиран, че Криско и Стораро напълниха Арена, така че друг няма как да ме изненада. Като не може да я напълни - да не прави концерт 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Като не може да я напълни - да не прави концерт Ще я напълни. Тя я напълно дори 2008-ма , когато беше доста залязла и Пайнер бяха монопол. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 5 минути, Jake каза: Ще я напълни. Тя я напълно дори 2008-ма някъде, когато беше доста залязла. Сега е дори повече и какво ще пее като репертоар - старите неща явно + За най-красивия боклук, Газели и Хиени, Искам бебе и други бози. Реално след последният концерт като репертоар за концерт стават само Губиш ти, И нея купил си с пари, Мъжете също плачат, Бях на ръба и Пусни това парче, всичко останало е за кофата. То Машъпа със златните ѝ хитове не може да стигне до половин милион гледания. Глория през 2009-та не можа да напълни залата, където имаше супер реклама по ТВ Планета + актуален голям хит от миналата година, че Рени през 2025-та ще може. Без хит от 25 години насам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Сега е дори повече и какво ще пее като репертоар - старите неща явно + За най-красивия боклук, Газели и Хиени, Искам бебе и други бози. Реално след последният концерт като репертоар за концерт стават само Губиш ти, И нея купил си с пари, Мъжете също плачат, Бях на ръба и Пусни това парче, всичко останало е за кофата. Не е така. Сега има носталгия към ретрото, а тя постоянно има участия по разни събори и ресторанти. Дори да не пее нито една песен след 2005-та, тя има златни хитове от едно време... Друг е въпроса, че като повечето 50+ загуби диапазона на гласа си и вече почти не може да вземе висок тон.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 6 минути, Jake каза: Ще я напълни. Тя я напълно дори 2008-ма , когато беше доста залязла и Пайнер бяха монопол. 2008 имаше 2 месеца национален ефир покрай “Великолепната шесторка”. Нека я напълни жената. Адмирации, че се наема! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 2 минути, Jake каза: Не е така. Сега има носталгия към ретрото, а тя постоянно има участия по разни събори и ресторанти. Дори да не пее нито една песен след 2005-та, тя има златни хитове от едно време... Друг е въпроса, че като повечето 50+ загуби диапазона на гласа си и вече почти не може да вземе висок тон.. То Машъпа със златните ѝ хитове не може да стигне до половин милион гледания. Глория през 2009-та не можа да напълни залата, където имаше супер реклама по ТВ Планета + актуален голям хит от миналата година, че Рени през 2025-та ще може. Без хит от 25 години насам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: То Машъпа със златните ѝ хитове не може да стигне до половин милион гледания. Глория през 2009-та не можа да напълни залата, където имаше супер реклама по ТВ Планета + актуален голям хит от миналата година, че Рени през 2025-та ще може. Без хит от 25 години насам. Глория едва прави 100 000 гледания на доста добри песни в днешно време, но пак си има публика. Аз съм говорил с Рени няколко пъти, много добър човек е, изключително откровена и пее много. За това и има работа до ден днешен. Прави купона и хората я помнят. Аз предпочитам да слушам такива изпълнители с минало и талант, отколкото Криско и СКандаУ в Арена. Рени е доста недооценен изпълнител. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Току що, Jake каза: Глория едва прави 100 000 гледания на доста добри песни в днешно време, но пак си има публика. Аз съм говорил с Рени няколко пъти, много добър човек е, изключително откровена и пее много. За това и има работа до ден днешен. Прави купона и хората я помнят. Аз предпочитам да слушам такива изпълнители с минало и талант, отколкото Криско и СКандаУ в Арена. Рени е доста недооценен изпълнител. Благодаря, че сподели радините си вълнения, но това, какво общо има с темата? Гюр е по-голяма звезда, в пъти от Рени, и тя се затруднява да напълни тази и последният път ѝ трябваше около година, та какво остава за Рени, където предимно пее по кърища и в механа "Наше село"?! Отделно Рени има още по-малко от 3 месеца до концерта, а има толкова непродадени билети. Тя и Лия продаде Зала 3 миналата година, но Зала 3 не е Зала 1. преди 9 минути, GSA каза: 2008 имаше 2 месеца национален ефир покрай “Великолепната шесторка”. Нека я напълни жената. Адмирации, че се наема! + Актуалността от миналите години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: То Машъпа със златните ѝ хитове не може да стигне до половин милион гледания. Глория през 2009-та не можа да напълни залата, където имаше супер реклама по ТВ Планета + актуален голям хит от миналата година, че Рени през 2025-та ще може. Без хит от 25 години насам. Ти през 2009-та беше ли в залата или съдиш по клиповете на Фокси 30 минути преди концерта? Залата беше пълна! Рени нищо не пее в момента, само надвиква синбека, тотално е загубила гласа си, но противното ситно вибрато не е. Да не говорим за чалгарските подвиквания, заради тях не ми се ходи на нейн концерт, а и с този глас... тотално се губи емоцията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 44 минути, pacho каза: Ти през 2009-та беше ли в залата или съдиш по клиповете на Фокси 30 минути преди концерта? Залата беше пълна! Рени нищо не пее в момента, само надвиква синбека, тотално е загубила гласа си, но противното ситно вибрато не е. Да не говорим за чалгарските подвиквания, заради тях не ми се ходи на нейн концерт, а и с този глас... тотално се губи емоцията. Тя никога не е имала някакъв глас. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 51 минути, pacho каза: Ти през 2009-та беше ли в залата или съдиш по клиповете на Фокси 30 минути преди концерта? Залата беше пълна! Рени нищо не пее в момента, само надвиква синбека, тотално е загубила гласа си, но противното ситно вибрато не е. Да не говорим за чалгарските подвиквания, заради тях не ми се ходи на нейн концерт, а и с този глас... тотално се губи емоцията. 30 минути преди концерта Гюр пее на сцената, а на балконите има само 1 човек?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза: 30 минути преди концерта Гюр пее на сцената, а на балконите има само 1 човек?! Били са в кенефите да си правят добрини. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 минута, DarkChild каза: Били са в кенефите да си правят добрини. Залата след концертите на Гюр: 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: 30 минути преди концерта Гюр пее на сцената, а на балконите има само 1 човек?! Няма такова нещо, той беше снимал само преди концерта. Може да е имало 50-60 свободни места. Така или иначе вече няма значение, след този концерт направи още 2, а Камелия ни един. За Арена не я виждам, по-добре да не си прави експерименти, освен ако не го направят заедно с Дачева, но ще е криндж - ще трябва да пее "3 кила банани" и след нея Глория със "За тебе, майко", примерно. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Току що, pacho каза: Няма такова нещо, той беше снимал само преди концерта. Може да е имало 50-60 свободни места. Така или иначе вече няма значение, след този концерт направи още 2, а Камелия ни един. За Арена не я виждам, по-добре да не си прави експерименти, освен ако не го направят заедно с Дачева, но ще е криндж - ще трябва да пее "3 кила банани" и след нея Глория със "За тебе, майко", примерно. Камелия направи милиони от участия и музикални, и в предавания, отделно Проект 13 е по-продаван от 15 години Златни флопове. Тъй че - 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза: Залата след концертите на Гюр: Рени пак ще се хвали, че чистачките след концерта възкликнали колко е чисто. 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари