Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

и според мен ще види зор за Арената. Може да докара 10к човека, но ще трябва екип, какъвто Глория няма. Тя е толкова голямо име, а получава толкова малко. 
Освен това ще трябва да промени визията си за интервюта, което ми се вижда невъзможно. Тя е тотал щета като говори и това е може би най - ключовия фактор затова да си успешен. Трябва да влизаш под кожата на масата, а Глория там е кръгла нула.

За финал ще й трябват добри песни. А тя си знае нейното, и там шансовете са нула. Затова казвам, че дори да докара нещо в арена Армеец ще види бая зор.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Just_Me каза:

Някой да му каже че вендузите не са ВИП процедура 🤣 Чак качил няколко сторита 😂 Ганьо в чужбина!

20250215_232207_72.jpg

Комплексар е, човека. Да му простим.

• Like 3
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Just_Me каза:

Прилича на няква даскалица 😩

20250215_234440.jpg

СТИГА! Деса тотално се побърка....Ок, дебела е, приехме я, но това обличане и тея коси са нелепи. Като някаква дебела метълка е. 

• Like 6
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Камелия направи милиони от участия и музикални, и в предавания, отделно Проект 13 е по-продаван от 15 години Златни флопове. Тъй че

Милиони, пък ходи в Турция да си реже човката на промоция.

• Haha 3
  • skull 2
Сподели в други сайтове

Между другото не понасям Папи Ханс, ама направо го ненавиждам, но...този проект е много добър... изглежда на световно ниво..

https://www.youtube.com/watch?v=YlXPu9mWBHs&ab_channel=PapiHans

• disgusting 2
Сподели в други сайтове

Но нали тази песен трябваше да бъде нейния мегахит ? Още няма 7 милиона след цялата лудница в тикток ... ФЛОП  закривай соло кариерата . Българската Гага

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 14.02.2025 г. от 18:18, Ergeni каза:

@Stela за теб! ❤️ 

Ауууу как съм я пропуснала... Много е яка! Много готин ритъм има, текста също е в мой стил и ми харесва. Очаквах само и женски глас в песента, ноо пак е добра! ❤️🥰

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , pacho каза:

Продажбата върви много зле и се чуди как да се самопохвали, за да дръпне малко. Чак ангажирали Драгана да ръси хвалебствия....

Няма да я напълни на 100% залата, ама нищо, нека се правят концерти.

Накрая ще раздаде билетите безплатно на разни хора само и само да няма полупразна зала... Рени е бита карта отдавна. Някое друго участие по частни партита заради ниския хонорар и това е. Няма интерес към нея когото и да ангажира. Не знам къде е тръгнала да прави концерти, това беше едно време.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, swiftiebe каза:

Но нали тази песен трябваше да бъде нейния мегахит ? Още няма 7 милиона след цялата лудница в тикток ... ФЛОП  закривай соло кариерата . Българската Гага

Пропусна момента когато песента беше в своя пик в тикток. Пък и взе песен за която на почти всяко клипче се изказваха очаквания да я вземе Галена. Беше ясно, че няма да има грандиозен успех. Не е много за нея тази песен. На куплетите звучи супер, но на припева нещо не е за нея. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Камелия направи милиони от участия и музикални, и в предавания, отделно Проект 13 е по-продаван от 15 години Златни флопове. Тъй че -

Разпечатки и отчети от продажби ли имаш? Я ги дай насам да се просветим и ние, че аман от спекулации. 
Или сигурно визираш безплатните копия на Кама, пласирани с Булсатком абонамент? 

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , swiftiebe каза:

Лейди Гошо поне наистина имаше своя пик преди 15 години и всички я коментираха,а тая се пъне от 25 години и още е доникъде. Без твърда фенска маса,без златни хитове,без разпознаваем образ,вечно подражаваща на актуалните си колежки. Буквално ако още утре приключи кариерата си на никой няма да му направи впечатление.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Jouey каза:

Гергана от вчера ❤️

IMG_7814.jpeg.0eeba865e1d5b1e5660e5cc492983134.jpegIMG_7813.jpeg.04fca0270257d869dc57559ed876fdf4.jpeg

Изглежда много добре...Дори по-добре от последните си активни години, когато беше надебеляла и изглеждаше изморена, беше  наляла много килограми към 2007-2011.  Сега изглежда по-слаба, спокойна и щастлива. Дори ми прилича повече на началните си години.... Напоследък все е със семейството на Токича, дали пък не замислят нещо?

Иначе за Рени не знам защо толкова я хейтите. На 55 с постоянни участия и концерт в НДК, въпреки, че от големите и хитове са минали 25 години си е повече от добре. Как се справят другите от нейното време? Нелина, Екстра Нина, Весела, Валя? Никак. Била пеела по механи, ами Деси Слава къде пее? Ивана къде пее :Д Рендулата е намерила златната среда. 

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , swiftiebe каза:

И колко песни от последната половин година имат 7млн за 2-3 месеца?  Сигурно е в топ 3, ама иначе не било хит. Наистина приемите май не са топ, но какво да се прави. Сигурно 95% от мненията са положителни, така че Счета затвори предната година с положителен баланс.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Ergeni каза:

И колко песни от последната половин година имат 7млн за 2-3 месеца?  Сигурно е в топ 3, ама иначе не било хит. Наистина приемите май не са топ, но какво да се прави. Сигурно 95% от мненията са положителни, така че Счета затвори предната година с положителен баланс.

Не виждам положителния баланс в 2 флопа и 1 сезонен хит,който дори не стана популярен в нейно изпълнение.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Ergeni каза:

Според това което твърдеше, че това ще е хита в кариерата й, трябваше да има двойно повече гледания. Имаше доста отрицателни коментари, далеч не са 95% положителни. Не знам къде си чел, аз говоря в тикток и на останалите места. 😁

На мен песента ми харесва, просто тя имаше доста нереалистични очаквания, както и някои хора тук. Едва ли не, че ще избухне с хит тип "Хабиби", а трябваше да е по-скромно с очакванията.

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...