Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Нали щеше да има концерт и официално награждаване? Нещо съвсем през пръсти я направиха цялата работа.

Важното е, че аз раздадох обективни награди преди тях.

• Love 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Djena 

1 ч  ·

❗️1️⃣9️⃣|0️⃣2️⃣|2️⃣0️⃣2️⃣5️⃣ "НЕ ИЗЛЕЗЕ ЧОВЕК"❗️
Очаквайте премиерата на най-новата ми песен в моя YouTube канал на 19 февруари в 18:00 часа! Абонирайте се, за да сте сред първите, които ще я чуят и видят! 🖤 #Djena #НеИзлезеЧовек

• Haha 4
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, DevilWish каза:

Djena 

1 ч  ·

Очаквайте премиерата на най-новата ми песен в моя YouTube канал на 19 февруари в 18:00 часа! Абонирайте се, за да сте сред първите, които ще я чуят и видят! 🖤 #Djena #НеИзлезеЧовек

Горкото момиче 2?

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 59 минути, BaGaBoNtIn каза:

Преслава отново мачка с награди за певица,песен и фолклорна песен, без дори да е агитирала за гласуване,както някои други… кралица.

Да, това аз го качих. 🥰

Screenshot-20250217-145025-Facebook.jpg

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Djena 

1 ч  ·

Ох страх ме е от текста, съдейки по заглавието Не излезе човек пак ще е сложно поетичен като Не се извинявам и Горкото момиче 🤣

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , WindWalkerMonk каза:

Изгледах й концерта на Глория, ами доста е добър без народната част нали. И новите аранжименти са мега яки, но просто остави Преслава и Стораро да я засенчат. 

Ако го беше пуснала първа, както и да речем изрязана версия на Ледена Кралица, щеше да гърми до Ноември. Не знам защо й трябваше толкова време, но сега остана в сянка. 

Народните песни и латино микса /колкото и да харесвам песните в него/ ми убиват желанието да гледам втора част. Вместо тях можеха да се изпеят къде-къде по-големи хитове. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

Djena 

1 ч  ·

Както една прочута форумка коментира колежката си: "Мислех я за човек, ама не е!":heart: Джуна да си плати подобаващото авторско право, щом ще се вдъхновява!

• Haha 2
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:
Започваме обявяването на големите победители в първите годишни музикални награди на радио Веселина! 💎 3, 2, 1 старт...
Слушателите на радио Веселина избраха за любим ретро поп фолк хит песента на Kamelia "Луда по тебе"! 🎉

Слушателите на радио Веселина избраха за победител в категорията за фолклорен изпълнител на 2024 г. Петя Панева/Petya Paneva ! ⭐️🌹

В категорията "Народна песен на 2024" на първите годишни музикални награди 🏆на радио Веселина 💎за победител слушателите ни избраха "Мъри, моме" на Preslava и Ivelina Koleva ! ❤️🌹

В категорията "БГ поп изпълнител на 2024" слушателите на радио Веселина 💎избраха за победител "министъра на веселието" Krisko ! ⭐️🤩

Най-много слушателски гласове в категорията "БГ поп песен на 2024" събра "100 причини" на Maria Ilieva ! 🎉❤️

В категорията "Най-прогресиращ изпълнител на 2024" слушателите на радио Веселина 💎избраха за победителка Desislava Dimova ! 🏆❤️🎉

В първите годишни музикални награди на радио Веселина 💎със специална награда се включва и генералният спонсор Бонанза-Бачорски Професионално почистване, която е за Emilia ! 💐⭐️

Наградата в категорията "Балкански изпълнител на 2024" слушателите на радио Веселина 💎определиха да отиде при Tea Tairović ! 🏆💐

За "Балкански хит на 2024" слушателите на радио Веселина 💎избраха "Delta Force" на Галена и Tzanca Uraganu! ⭐️🏆

💎 Най-много слушателски гласове в категорията "Поп фолк дует на 2024" събраха Слави Т. Трифонов и Emilia ! 🏆⭐

Радио Веселина💎 също връчва специална награда! Тя е за “Най-излъчван изпълнител за 2024” и статуетката отива в ръцете на Галена ! 🎉❤

поп фолк песен на 2024 г. Слушателите ни дадоха най-много гласове за "Писмо" на Preslava ! 🎉⭐

Слушателите на радио Веселина💎 избраха за поп фолк певец на 2024 г. Medi ! 🏆⭐
image.png.4765a0d8e124a19d49edc8cfcd981d93.png
"Поп фолк певица на 2024"🏆беше и най-оспорваната!⭐Най-много слушателски гласове събра @preslava_official

С тия тагвания на профили, за момент се зачудих #Коя е Деса Димова, после загрях. :roll1:Дрисита нали уж е по-успешна от Лида в последно време, да си направи една официална страница поне???

Нали Башурка фенс все твърдите, че е най - ето, наградили са я подобаващо, дискретно подканвайки я да се присъедини към тази фирма за почистване :roll1:

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey в настроение съм,чакам те за нещо мръсно и набързо😛

A9-E4520-D-FC58-44-DB-B97-D-25-C7-A9-CE1

Да те баннат за проституция! И без това не стриймваш новите хитове на Ема!

• Like 1
  • Wow 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, BaGaBoNtIn каза:

Това съм го пропуснал… както и да е, да са й честити наградите… или и сега са нагласени? 😂

Е да са й честити. Нито съм гласувал, нито се вълнувам от награди на Сигнал, Веселина итн...

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SG каза:

Голямо разочование с тези награди... Не разбирам защо не ги раздават на концерт, след няколко години без такова събитие би имало все някакъв интерес...

Поне една чалготека да бяха наели егати, за да ги връчат наистина. Точно 0 тежест имат в такъв хвърчащ онлайн/радио вариант. Дори няма и реални статуетки сигурно. Вероятно много от победителите не знаят, че са спечелили.:roll1:

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SG каза:

Голямо разочование с тези награди... Не разбирам защо не ги раздават на концерт, след няколко години без такова събитие би имало все някакъв интерес...

Да. Нали щяха да имат церемония? Какво стана?

• Thanks 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Разбиването на отделни лейбъли според мен е главната причина никога повече да не видим сборни събития като награди и концерти.

Сашка, Галин и Пашев си надуват рейтингите на изпълнителите и не биха им позволили да присъстват някъде, освен ако не оберат всички награди и не изпъкнат най-много.

Да не говорим за такива като Азис, които биха отишли само срещу хонорар и отново само срещу гаранция за награди.

По-лесно е да се надцакват с участия и да си качват гледанията на стори, от колкото да се занимават с подобни неща.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Gerganafen каза:

Както една прочута форумка коментира колежката си: "Мислех я за човек, ама не е!":heart: Джуна да си плати подобаващото авторско право, щом ще се вдъхновява!

Да очакваме ли и фразата “ударих с ножа по плота и й казах Не излезе човек!”

преди 13 минути, SG каза:

Напук на теб 😛

преди 9 минути, DevilWish каза:

Този път ще бъде балада :D 

Пречи ли?

преди 7 минути, DevilWish каза:

Да. Нали щяха да имат церемония? Какво стана?

Никога не са обещавали церемония. Отдавна споделих тука, че само ще обявят резултати по радиото. Даже са се престарали с тоз фейсбук, хъхъ.

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Разбиването на отделни лейбъли според мен е главната причина никога повече да не видим сборни събития като награди и концерти.

Сашка, Галин и Пашев си надуват рейтингите на изпълнителите и не биха им позволили да присъстват някъде, освен ако не оберат всички награди и не изпъкнат най-много.

Да не говорим за такива като Азис, които биха отишли само срещу хонорар и отново само срещу гаранция за награди.

По-лесно е да се надцакват с участия и да си качват гледанията на стори, от колкото да се занимават с подобни неща.

И по новфолково време беше тъй. Останаха им наградите на Айви. 

• Like 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, asylum каза:

Останаха им наградите на Айви. 

Вярно, че поне те се проведоха наистина, с реални статуетки.

17398096356298209647260676364980.jpg.5d43b241a4ba6ead398236352b1016ee.jpg

17398096627912876595745358642087.jpg.5ca50adca377e00310642f25f6dd1296.jpg

Наградите за 2024 година:

Анелия – „Певица на годината“

DJ Дамян – „Артист-изпълнител на годината“

Есил Дюран – „Награда за цялостно творчество“

Татяна – „Най-вдъхновяваща жена“

Гергана Стаменова – „Ново лице в поп-фолка“

Явно това са лидерите в чалгата за 2024 - щом Кралица Айви каза така, няма да спорим!:heart: Не някоя си Сашка, а АЙВИ е истинската Диктаторка в поп-фолка:Vishenka_05:

• Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Gerganafen каза:

Вярно, че поне те се проведоха наистина, с реални статуетки.

17398096356298209647260676364980.jpg.5d43b241a4ba6ead398236352b1016ee.jpg

17398096627912876595745358642087.jpg.5ca50adca377e00310642f25f6dd1296.jpg

Наградите за 2024 година:

Анелия – „Певица на годината“

DJ Дамян – „Артист-изпълнител на годината“

Есил Дюран – „Награда за цялостно творчество“

Татяна – „Най-вдъхновяваща жена“

Гергана Стаменова – „Ново лице в поп-фолка“

Явно това са лидерите в чалгата за 2024 - щом Кралица Айви каза така, няма да спорим!:heart: Не някоя си Сашка, а АЙВИ е истинската Диктаторка в поп-фолка:Vishenka_05:

Някъде видях и бьх споделил, че Дейзи е откритие или дебют 😍❤️

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Emanuela.Carey каза:

Всъщност идеята за каквито и да е чалга награди поначало тръгна именно от сборни такива на компаниите. Нов Фолк бяха сила, а Златния Мустанг идеално замести Златния Орфей. Нещата се измениха към монопол чак когато кокошарника на Митьо пое юздите с Планета. Но днес и този фактор го няма, а както виждаме от концертите на Бг радио - жажда за такива събития има.

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...