Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 7 часа , xroflx9 каза:

Не може да бъде вярно!!! Аз вярвам само на експертното мнение на двата фена на Е Ми Ли Я,че Емануела е бита карта!!!

Я кажи вече не харесваш ли Джена? 

Помниш ли, че харесвахме тази песен и се поздравявахме с нея 😘

преди 6 часа , asylum каза:

Ами те повечето се бръснат, като ходят там.

Тони Стораро да се обръсне и той 😂

• Haha 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Stela каза:

Безразлична ми е,мила,преди беше по-запомнящ се образ. Откакто работи с Асенов ми е една от многото

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , korabnia каза:

Сахара

Топа на Европа 

След теб

Пак сълзи

Без теб

Вече ме губиш

6 песни за една година !   То почвин албум. 

И нито една от тези не стана известна..... 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Има изпълнители, които дори и да не правят актуални хитове, това по никакъв начин не им влияе.

Такива като Преслава и Галена, към които все още има големи очаквания, но дори и да спрат да правят музика за 1-2-5 години, няма да им намалеят участията или хонорарът.

Има и такива като Андреа, които въпреки хитовете през годините, заради несериозно отношение, неадекватност и некоректност, сами се прецакват да нямат толкова участия.

Има и случаи като Яница(например), които като нямат актуален хит, веднага им се отразява на участията.

В общи линии - който както си го направи, не всичко е до актуалния хит.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Stela каза:

Той носи перука - махнал я е след снимката 🤣

• Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Grinch каза:

Има изпълнители, които дори и да не правят актуални хитове, това по никакъв начин не им влияе.

Такива като Преслава и Галена, към които все още има големи очаквания, но дори и да спрат да правят музика за 1-2-5 години, няма да им намалеят участията или хонорарът.

Има и такива като Андреа, които въпреки хитовете през годините, заради несериозно отношение, неадекватност и некоректност, сами се прецакват да нямат толкова участия.

Има и случаи като Яница(например), които като нямат актуален хит, веднага им се отразява на участията.

В общи линии - който както си го направи, не всичко е до актуалния хит.

Яница всъщност на този етап се цепи от системата. Съвсем неволно направи хит, какъвто дори Преслава и Галена нямат, и който ще я храни и на 90.

И Камелия има такъв хит, но някак си в третата възраст много повече би отивало на една жена да пее Мома Яница, отколкото да се раздрусва на Луда по тебе, тъй че и за нея не се знае след едни 15-20 години. Жалко, че и тя, и останалите забиха в миналото куп песни.

• Haha 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, SG каза:

Яница всъщност на този етап се цепи от системата. Съвсем неволно направи хит, какъвто дори Преслава и Галена нямат, и който ще я храни и на 90.

И Камелия има такъв хит, но някак си в третата възраст много повече би отивало на една жена да пее Мома Яница, отколкото да се раздрусва на Луда по тебе, тъй че и за нея не се знае след едни 15-20 години. Жалко, че и тя, и останалите забиха в миналото куп песни.

За Мома Яниза ли говориш? Ако да - това се знае само от фолклорни фенове. Далеч от Лъжа е/Дяволско желание - която се знае от всички, например. Галена наистина няма всепризнат хит, останал във времето.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Ergeni каза:

За Мома Яниза ли говориш? Ако да - това се знае само от фолклорни фенове. Далеч от Лъжа е/Дяволско желание - която се знае от всички, например. Галена наистина няма всепризнат хит, останал във времето.

Мома Яница се знае от всички, най-малкото защото се върти по всевъзможни събори, фестивали, кръчми и на големи събития като сватби, кръщенета и т.н. Дори да я сравняваме с фейк цифрите в YouTube, гледам, че пак има повече гледания от всичко соло на Преслава и Галена. Лъжата и Желанието на Преслава са евъргрийни ама такъв нов фолклор като Мома Яница и Бяла роза малко или много накрая си остава над всичко друго.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Just_Me каза:

Защо никой друг около него не прави така 🤣 Очаквам и той да си обръсне главата като Емрах 😆 Интересно как толкова рязко станаха набожни 😄 

20250219_122739_90.jpg

Дъртия Стораро нали го е страх от самолети, сигурно затова досега не са посещавали.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Ergeni каза:

Абсолютно е така. 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, WindWalkerMonk каза:

Абсолютно е така. 

Ами не е баш така. Лъжа е се знае от всички ... чалга фенове. Мома Яница се знае от всички ... слушащи фолклор, които са повече от чалгарите. 

Виж Гален вече има хит, добре де, клип, който се знае от всички. Кой не знае за Ваната, кой не е чувал за нея ;) 

• Love 1
Сподели в други сайтове

Слушам стари песни на Токича и си мисля, че едно време е ползвал студиата и ресурсите на Пайнер.....Продукцията му звучи много по-качествено, дори от днешните песни. Още След като се махна от Пайнер през 2008-ма, аранжиментите му бягх доста по-плоски. За съжаление си мисля, че сега нищо няма да направи като хит. Да не говорим за некачествения звук при "Бели нощи" и на Малина новата песен.

Този Людмил е ок, но като песен за пълнеж в албум.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Дъртия Стораро нали го е страх от самолети, сигурно затова досега не са посещавали.

Ама малкото 💩 Емрах и силна религиозност - звучи нелепо 😄 Като се върне в БГ пак ще си е същата издънка. Явно Тони се опитва да го вкара в правия път, ама да видим.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Just_Me каза:

Ама малкото 💩 Емрах и силна религиозност - звучи нелепо 😄 Като се върне в БГ пак ще си е същата издънка. Явно Тони се опитва да го вкара в правия път, ама да видим.

Ако това е целта, излишно се харчи. Да се консултира с наша мома посрана Татяна, ще му свари чайчета на Месаро, малкото   💩 ще стане голямо и ще си влезе самичко ... в дупката на дворния клозет. Където му е мястото. 

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Ergeni каза:

Това все едно да кажете, че "Бяла роза" се знае само от фолклорни фенове...

"Мома Яница" е тотален хит и става все по-голям, не минава събор, вечер в кръчма с жива музика и екскурзия в чужбина без да се пусне тази песен!

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

🌟 Емрах: Пътуване до Мекка и нова визия! 🌟
🎶 Емрах Стораро наскоро сподели в социалните мрежи, че е посетил свещеното място Мекка, той разкри и новата си визия.
❓ Харесва ли ви новият стил на младият изпълнител на Diapason Records
image.png.8f31dfc2f95dd2d30e4852f5d30effd9.png

Стил и класа с таз чалма! 
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

🌟 Емрах: Пътуване до Мекка и нова визия! 🌟
🎶 Емрах Стораро наскоро сподели в социалните мрежи, че е посетил свещеното място Мекка, той разкри и новата си визия.
❓ Харесва ли ви новият стил на младият изпълнител на Diapason Records
image.png.8f31dfc2f95dd2d30e4852f5d30effd9.png

Стил и класа с таз чалма! 

Ще ми хареса, ако си остане там. Надявам се поне да е писал някъде "кyр" и да му е честито булка в саутски затвор, пък и вече се е нагласил с тоя чаршаф като такава. 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Jouey каза:

Това все едно да кажете, че "Бяла роза" се знае само от фолклорни фенове...

"Мома Яница" е тотален хит и става все по-голям, не минава събор, вечер в кръчма с жива музика и екскурзия в чужбина без да се пусне тази песен!

Бяла роза > Мома Яница 

И също така Бяла роза е евъргрийн, излязъл от рамката "фолклор". Това на Яница - ако питаш рандом хора на улицата - едва ли ще я знаят. 

Дето се вика в Капките са пяти Бяла роза и Лъжа е. Колко пъти са изпълнявани в шоу програми и тн. Мома Яница кога е звучала в национален ефир. Разбирам, че кънти в ложето на @Fast но това не прави песента шлагер. 

Друг довод - нямало кръчма, събор и тн без Янкиновата песен. И колко хора ходят по подобни мероприятия? В провинцията - доста, но в градовете? И консумация ли е да слушаш дадена песен от някаква случайна колона? Популярна е песента, но коя е Яница? Като кажеш Славка Калчева - всеки казва Бяла роза. А като кажеш Яница? Със сигурност не се сещаш за Момата. Поне ако си нечалгар и неизявен фолклорист.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Ergeni каза:

Разбирам, че кънти в ложето на @Fast но това не прави песента шлагер. 

Чак пък да кънти. Най-много 10 пъти в година да съм я пускал някога. Мисълта ми беше че излиза от таргета. Иначе съм я чувал многократно на публични места.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Fast каза:

Чак пък да кънти. Най-много 10 пъти в година да съм я пускал някога. Мисълта ми беше че излиза от таргета. Иначе съм я чувал многократно на публични места.

То и аз съм я чувал. Просто казвам, че не е златен хит от ранга на Бяла роза и Лъжа е. И масово хората не асоциират Яница с Момата, защото са я чували от случайни колони. 

Между другото колко фолклорни участия има Яница? Съмнявам се и 30% от тях да са изрично с такава идея.

Сподели в други сайтове

Мома Яница категорично вече може да се мери с Бяла роза. Двете се пускат една след друга. 

Самата Яница обаче не се приема като фолклорна певица, не може да се сравнява със Славка Калчева като име в тази област. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Grinch каза:

Мома Яница категорично вече може да се мери с Бяла роза. Двете се пускат една след друга. 

Самата Яница обаче не се приема като фолклорна певица, не може да се сравнява със Славка Калчева като име в тази област. 

Интересно ми е какво я е накарало да запише фолклорна песен, когато стилистиката/естетиката й беше това:

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...