Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 15 минути, Fast каза:

Интересно ми е какво я е накарало да запише фолклорна песен, когато стилистиката/естетиката й беше това:

к*рвеене на мегдана, не може само върху коли.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Fast каза:

Интересно ми е какво я е накарало да запише фолклорна песен, когато стилистиката/естетиката й беше това:

Чалга певиците обикновено обичат да се правят и на фолклорни, а някои буквално са си тръгнали от тази школа и в последствие са се комерсиализирали. Вече е съвсем друг въпрос как публиката си избра точно Мома Яница измежду многото нелоши Пайнерски народни... До такава степен, че дори да се е запътила към най-гледаната самостоятелна песен в канала им, това е просто легендарно...

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, SG каза:

Чалга певиците обикновено обичат да се правят и на фолклорни, а някои буквално са си тръгнали от тази школа и в последствие са се комерсиализирали. Вече е съвсем друг въпрос как публиката си избра точно Мома Яница измежду многото нелоши Пайнерски народни... До такава степен, че дори да се е запътила към най-гледаната самостоятелна песен в канала им, това е просто легендарно...

Специфичното е че тя беше в "скандалната" си ера, и изведнъж пусна фолклорна песен от нищото, която не се вписва със съседния й каталог по това време.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, SG каза:

Яница изкара след това още доста фолклорни,но не се забелязаха, точно защото както @Ergeni спомена - бабите просто знаят песента Мома Яница,но не и кой я изпълнява. Иначе не минава сватба,събор,кръчмабез нея.

Всичко е късмет,както и в тик -ток е късмет кой ретро хит ще се възроди случайно.

И мами изкара 10 песни с дядките,някои от които имат по 1-2 милиона, но хита си остана:

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Fast каза:

Специфичното е че тя беше в "скандалната" си ера, и изведнъж пусна фолклорна песен от нищото, която не се вписва със съседния й каталог по това време.

Скандалната (хитовата) Яни ера всъщност започва редом с друга народна песен от края на 2014. Почти по едно време - тази и "Всичко чуждо пожелаваш".😆

преди 6 минути, fengergana каза:

Яница изкара след това още доста фолклорни,но не се забелязаха, точно защото както @Ergeni спомена - бабите просто знаят песента Мома Яница,но не и кой я изпълнява. Иначе не минава сватба,събор,кръчмабез нея.

Всичко е късмет,както и в тик -ток е късмет кой ретро хит ще се възроди случайно.

И мами изкара 10 песни с дядките,някои от които имат по 1-2 милиона, но хита си остана:

Тя и Славка Калчева няма нещо, което дори малко да се доближава до Бяла роза. Тези хитове са един на милион и донякъде наистина са на късмет. За името съм съгласен, че хората масово не знаят, че и певицата се казва Яница. Но като стане въпрос за заетост - който поиска да му пеят песента, винаги ще може да намери певицата, и така до дълбоки старини...

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Скандалната (хитовата) Яни ера всъщност започва редом с друга народна песен от края на 2014. Почти по едно време - тази и "Всичко чуждо пожелаваш".😆

Пише че е от 2011.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Fast каза:

Лидерка е, прави каквото си поиска! ❤️

преди 11 минути, Fast каза:

Тя още през 2010 се мъчеше, но нещо й липсваше тогава.

Запомнил съм този клип заради прическата на Риана. 

Имаше мегахит години по-рано

преди 1 час , Fast каза:

Мома Яница е класика. Дори аз си я пускам понякога, а не слушам фолклорно.

Магия има!

преди 1 час , Fast каза:

Чак пък да кънти. Най-много 10 пъти в година да съм я пускал някога. Мисълта ми беше че излиза от таргета. Иначе съм я чувал многократно на публични места.

Чувал съм я в Дубай, коментирай!

преди 1 час , Grinch каза:

Мома Яница категорично вече може да се мери с Бяла роза. Двете се пускат една след друга. 

Самата Яница обаче не се приема като фолклорна певица, не може да се сравнява със Славка Калчева като име в тази област. 

Мома Яница е Бялата роза на новото поколение. И още ще се наложи с годините.

преди 1 час , Fast каза:

Лидерка е, може да си го позволи! 

• Like 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Fast каза:

Пише че е от 2011.

Не съм обърнал внимание. Тя май винаги си е издавала и някакъв фолклор. И в чалгата й невинаги е била незабелязана, ето това долу примерно беше много популярно. Просто върхът й дойде около 10 години след старта на кариерата. Българската Сабрина Карпентър!❤️

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SG каза:

Не съм обърнал внимание. Тя май винаги си е издавала и някакъв фолклор. И в чалгата й невинаги е била незабелязана, ето това долу примерно беше много популярно. Просто върхът й дойде около 10 години след старта на кариерата. Българската Сабрина Карпентър!❤️

Хаус хит Яница!

• Like 1
  • Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, SG каза:

Май й спряха този клип от ефир, защото са снимали на пристанище без разрешение. Мисля че подобни кариерни спънки са я нахъсали. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Поздрав. 

И това щях да споделя, да.Имаше и различни парчета като

преди 8 минути, Fast каза:

Май й спряха този клип от ефир, защото са снимали на пристанище без разрешение. Мисля че подобни кариерни спънки са я нахъсали. 

После снима тв версия май.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jouey каза:

Това също къртеше дискотеките и все още е хит:

Вечен хит! 
и това кънтеше, но се забрави с времето.

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Fast каза:

В интересна ковренска насока са я нахъсали. :D А накрая най-големия хит - народна песен.

Яница е от чалга певиците, които за мен могат да покажат повече. Като за настоящата ситуация бих препоръчал да се ориентира към фолклор и по-умерен поп-фолк. Комерсите й не се продават вече, но покрай Мома Яница има потенциал с времето да бъде забелязана и от почитателите на сериозната музика.

Сподели в други сайтове

Галин е почнал да плаща на Фен за ротация на Алфите. Вече всички топ имена се въртят там (само Яница липсва, да спазя темата на вечерта).

• Love 1
Сподели в други сайтове

Супер си е Яни. Има си фолклорен мегахит,тотален САМОСТОЯТЕЛЕН комерс чалга хит,Спешно и ВЧП се очертават и като нейни златни хитове. Много по добре е от разни пишман форумни лидерки. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Тенекията се прави на виртуозен пианист :D

WWW.FACEBOOK.COM

Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Karma93 каза:

Иначе Яничка е пример за упоритост - то не бяха дуети с румънци, онази балада за пътни произшествия, дуети с Живко Микс, Оцко... това е похвално

Е, имаше си доста силен период. Такива приеми и А групата рядко са получавали такива силни приеми.

Реално винаги е правила същото, което и големите имена - скъпите клипове, актуалните песни. Просто няма тяхната фен база.

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Е, имаше си доста силен период. Такива приеми и А групата рядко са получавали такива силни приеми.

Реално винаги е правила същото, което и големите имена - скъпите клипове, актуалните песни. Просто няма тяхната фен база.

Определено е така, но и отне 2 петилетки да се доближи до А-група

• Like 1
Сподели в други сайтове

Светлана Гущерова говори за Мария в Хелса. Докато била бременна с второто дете, Мария ходила у тях да се забива с Гущеров.

Била излъгала че Марая е негова.

Очакваме Марчела да пусне дело за клевета!

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Светлана Гущерова говори за Мария в Хелса. Докато била бременна с второто дете, Мария ходила у тях да се забива с Гущеров.

Била излъгала че Марая е негова.

Очакваме Марчела да пусне дело за клевета!

Мария е толкова АЗ!!!!

• Love 1
  • Tongue 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...