Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 15 минути, Fast каза: Интересно ми е какво я е накарало да запише фолклорна песен, когато стилистиката/естетиката й беше това: к*рвеене на мегдана, не може само върху коли. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 55 минути, Fast каза: Интересно ми е какво я е накарало да запише фолклорна песен, когато стилистиката/естетиката й беше това: Чалга певиците обикновено обичат да се правят и на фолклорни, а някои буквално са си тръгнали от тази школа и в последствие са се комерсиализирали. Вече е съвсем друг въпрос как публиката си избра точно Мома Яница измежду многото нелоши Пайнерски народни... До такава степен, че дори да се е запътила към най-гледаната самостоятелна песен в канала им, това е просто легендарно... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 17 минути, SG каза: Чалга певиците обикновено обичат да се правят и на фолклорни, а някои буквално са си тръгнали от тази школа и в последствие са се комерсиализирали. Вече е съвсем друг въпрос как публиката си избра точно Мома Яница измежду многото нелоши Пайнерски народни... До такава степен, че дори да се е запътила към най-гледаната самостоятелна песен в канала им, това е просто легендарно... Специфичното е че тя беше в "скандалната" си ера, и изведнъж пусна фолклорна песен от нищото, която не се вписва със съседния й каталог по това време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 19 минути, SG каза: Чалга певиците обикновено обичат да се правят и на фолклорни, а някои буквално са си тръгнали от тази школа и в последствие са се комерсиализирали. Вече е съвсем друг въпрос как публиката си избра точно Мома Яница измежду многото нелоши Пайнерски народни... До такава степен, че дори да се е запътила към най-гледаната самостоятелна песен в канала им, това е просто легендарно... Яница изкара след това още доста фолклорни,но не се забелязаха, точно защото както @Ergeni спомена - бабите просто знаят песента Мома Яница,но не и кой я изпълнява. Иначе не минава сватба,събор,кръчмабез нея. Всичко е късмет,както и в тик -ток е късмет кой ретро хит ще се възроди случайно. И мами изкара 10 песни с дядките,някои от които имат по 1-2 милиона, но хита си остана: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 12 минути, Fast каза: Специфичното е че тя беше в "скандалната" си ера, и изведнъж пусна фолклорна песен от нищото, която не се вписва със съседния й каталог по това време. Скандалната (хитовата) Яни ера всъщност започва редом с друга народна песен от края на 2014. Почти по едно време - тази и "Всичко чуждо пожелаваш".😆 преди 6 минути, fengergana каза: Яница изкара след това още доста фолклорни,но не се забелязаха, точно защото както @Ergeni спомена - бабите просто знаят песента Мома Яница,но не и кой я изпълнява. Иначе не минава сватба,събор,кръчмабез нея. Всичко е късмет,както и в тик -ток е късмет кой ретро хит ще се възроди случайно. И мами изкара 10 песни с дядките,някои от които имат по 1-2 милиона, но хита си остана: Тя и Славка Калчева няма нещо, което дори малко да се доближава до Бяла роза. Тези хитове са един на милион и донякъде наистина са на късмет. За името съм съгласен, че хората масово не знаят, че и певицата се казва Яница. Но като стане въпрос за заетост - който поиска да му пеят песента, винаги ще може да намери певицата, и така до дълбоки старини... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Току що, SG каза: Скандалната (хитовата) Яни ера всъщност започва редом с друга народна песен от края на 2014. Почти по едно време - тази и "Всичко чуждо пожелаваш".😆 Пише че е от 2011. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Тя още през 2010 се мъчеше, но нещо й липсваше тогава. Запомнил съм този клип заради прическата на Риана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 27 минути, Fast каза: Специфичното е че тя беше в "скандалната" си ера, и изведнъж пусна фолклорна песен от нищото, която не се вписва със съседния й каталог по това време. Лидерка е, прави каквото си поиска! ❤️ преди 11 минути, Fast каза: Тя още през 2010 се мъчеше, но нещо й липсваше тогава. Запомнил съм този клип заради прическата на Риана. Имаше мегахит години по-рано преди 1 час , Fast каза: Мома Яница е класика. Дори аз си я пускам понякога, а не слушам фолклорно. Магия има! преди 1 час , Fast каза: Чак пък да кънти. Най-много 10 пъти в година да съм я пускал някога. Мисълта ми беше че излиза от таргета. Иначе съм я чувал многократно на публични места. Чувал съм я в Дубай, коментирай! преди 1 час , Grinch каза: Мома Яница категорично вече може да се мери с Бяла роза. Двете се пускат една след друга. Самата Яница обаче не се приема като фолклорна певица, не може да се сравнява със Славка Калчева като име в тази област. Мома Яница е Бялата роза на новото поколение. И още ще се наложи с годините. преди 1 час , Fast каза: Интересно ми е какво я е накарало да запише фолклорна песен, когато стилистиката/естетиката й беше това: Лидерка е, може да си го позволи! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 13 минути, Fast каза: Пише че е от 2011. Не съм обърнал внимание. Тя май винаги си е издавала и някакъв фолклор. И в чалгата й невинаги е била незабелязана, ето това долу примерно беше много популярно. Просто върхът й дойде около 10 години след старта на кариерата. Българската Сабрина Карпентър!❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 1 минута, SG каза: Не съм обърнал внимание. Тя май винаги си е издавала и някакъв фолклор. И в чалгата й невинаги е била незабелязана, ето това долу примерно беше много популярно. Просто върхът й дойде около 10 години след старта на кариерата. Българската Сабрина Карпентър!❤️ Хаус хит Яница! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 4 минути, SG каза: Не съм обърнал внимание. Тя май винаги си е издавала и някакъв фолклор. И в чалгата й невинаги е била незабелязана, ето това долу примерно беше много популярно. Просто върхът й дойде около 10 години след старта на кариерата. Българската Сабрина Карпентър!❤️ Май й спряха този клип от ефир, защото са снимали на пристанище без разрешение. Мисля че подобни кариерни спънки са я нахъсали. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 4 минути, asylum каза: Хаус хит Яница! Поздрав. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Това също къртеше дискотеките и все още е хит: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 2 минути, Fast каза: Поздрав. И това щях да споделя, да.Имаше и различни парчета като преди 8 минути, Fast каза: Май й спряха този клип от ефир, защото са снимали на пристанище без разрешение. Мисля че подобни кариерни спънки са я нахъсали. После снима тв версия май. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 2 минути, Jouey каза: Това също къртеше дискотеките и все още е хит: Вечен хит! и това кънтеше, но се забрави с времето. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 15 минути, Fast каза: Май й спряха този клип от ефир, защото са снимали на пристанище без разрешение. Мисля че подобни кариерни спънки са я нахъсали. В интересна ковренска насока са я нахъсали. А накрая най-големия хит - народна песен. Яница е от чалга певиците, които за мен могат да покажат повече. Като за настоящата ситуация бих препоръчал да се ориентира към фолклор и по-умерен поп-фолк. Комерсите й не се продават вече, но покрай Мома Яница има потенциал с времето да бъде забелязана и от почитателите на сериозната музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Галин е почнал да плаща на Фен за ротация на Алфите. Вече всички топ имена се въртят там (само Яница липсва, да спазя темата на вечерта). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Супер си е Яни. Има си фолклорен мегахит,тотален САМОСТОЯТЕЛЕН комерс чалга хит,Спешно и ВЧП се очертават и като нейни златни хитове. Много по добре е от разни пишман форумни лидерки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 За направата на този клип е бил изкупен цял цветарски магазин 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Иначе Яничка е пример за упоритост - то не бяха дуети с румънци, онази балада за пътни произшествия, дуети с Живко Микс, Оцко... това е похвално 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Тенекията се прави на виртуозен пианист Вход във Facebook WWW.FACEBOOK.COM Влезте във Facebook, за да започнете да споделяте и да се свързвате с приятели, роднини и хора, които познавате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 32 минути, Karma93 каза: Иначе Яничка е пример за упоритост - то не бяха дуети с румънци, онази балада за пътни произшествия, дуети с Живко Микс, Оцко... това е похвално Е, имаше си доста силен период. Такива приеми и А групата рядко са получавали такива силни приеми. Реално винаги е правила същото, което и големите имена - скъпите клипове, актуалните песни. Просто няма тяхната фен база. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Е, имаше си доста силен период. Такива приеми и А групата рядко са получавали такива силни приеми. Реално винаги е правила същото, което и големите имена - скъпите клипове, актуалните песни. Просто няма тяхната фен база. Определено е така, но и отне 2 петилетки да се доближи до А-група 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Светлана Гущерова говори за Мария в Хелса. Докато била бременна с второто дете, Мария ходила у тях да се забива с Гущеров. Била излъгала че Марая е негова. Очакваме Марчела да пусне дело за клевета! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Светлана Гущерова говори за Мария в Хелса. Докато била бременна с второто дете, Мария ходила у тях да се забива с Гущеров. Била излъгала че Марая е негова. Очакваме Марчела да пусне дело за клевета! Мария е толкова АЗ!!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари