Willy Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Малко е изтръпнал На тая кока и алкохол не знам даже как е още жив, колкото и грубо да звучи, наркомани не жаля. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Софи Маринова е такъв един политически проект, че не е истина... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Малко е изтръпнал Дядка 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 7 минути, SG каза: Софи Маринова е такъв един политически проект, че не е истина... Обоснови се 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 1 час , Grinch каза: Къде е Деса сега да каже: Толкова ли много цигани има в България? 😆 Но успехът си е успех, два продадени концерта в Арена-та за толкова кратко време си е постижение, пък и ако третия напълни ще е вече УАУ Реално тя стана голяма звезда последните години покрай реалитата, в които участва и дружбата с Петя и Константин, а големи хитове почти няма - даже понякога издава песни, които минават и заминават. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 преди 1 час , Willy каза: На тая кока и алкохол не знам даже как е още жив, колкото и грубо да звучи, наркомани не жаля. Е какво те интересува кой какво прави със собственото си тяло? Ако му понася, и не му създава житейски бариери или финансови затруднения, що да не се кефи? Не всеки който търси рекреационни изживявания автоматично бяга от някакъв проблем и се превръща в Ейми Уайнхаус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 "Фащам окото и сички ми се точчат" 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 15 часа , DevilWish каза: Не е коя, а е СЛАНИНА. Консумира се само в кръчмите. Тая няма ли кой да я разкара вече? Егати клоуна! Попфолк дебютът, който ще остане в историята | Signal.bg SIGNAL.BG Продуцентите на младата певица Маца направиха попфолк дебютът, който ще остане в историята. Името й за кратко време успя да се наложи сред най-обещаващите Кой е този откачалник който обяви, че това същество ще остане в историята на поп-фолка? С какво? С това, че е досадница ли? Я да се маха! Маца – Гласът, който печели поколения Нейната музика се слуша от три поколения – от 15-годишни до 60-годишни, нещо, което само големите изпълнители успяват да постигнат. Тя вече е име, което оставя своя отпечатък в историята на българската музика, като първата изпълнителка, която дебютира с цял албум – мащабен, стилово разнообразен и изпълнен с хитове, които завладяха публиката от първото слушане. Кой го слуша? Старите циганки в махалата ли? Човек, ти си единствения който все още се вълнува или дори разпознава Сланина Коя? 124. Пишем и номера и толкоз, да си отива обратно на село, Коледа мина, следващите колко 10на месеца няма кой да я търси. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 13 часа , asylum каза: Kou 34 и бившия настоящ и скоро отново бивш. Засилих се да пиша мъж, но тя май има повече топки от него, така че .... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 3 часа , Fast каза: Е какво те интересува кой какво прави със собственото си тяло? Ако му понася, и не му създава житейски бариери или финансови затруднения, що да не се кефи? Не всеки който търси рекреационни изживявания автоматично бяга от някакъв проблем и се превръща в Ейми Уайнхаус. "Що да не се кефи" на това да е алкохолик и наркоман? Ти сериозно ли? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 2 часа , Willy каза: "Що да не се кефи" на това да е алкохолик и наркоман? Ти сериозно ли? Честно казано не искам да предрусва от кефене защото не ми се четат безкрайни ежечасни жалейки от Зайка, по добре да к**рвее по участията му в Бургас. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 7 часа , FolkEmpire каза: "Фащам окото и сички ми се точчат" Никога не съм го харесвал. Нито визия, нито глас.. Не знаех обаче. че е бил наркоман.. Иначе знам, че е гей, не знам защо го играе би или нещо такова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 10 часа , Karma93 каза: Обоснови се Темата е твърде обширна и не си струва да си губя времето. Но основното е ясно - 20-30 години промивка на съзнания, за да се вържат не само ромите каква велика певица и какъв готин човек е Софка. Заблуда... В този случай с чалга концертите обаче има и още нещо, което ми е трудно да си обясня и затова не мога и да се обоснова. Струва ми се, че намериха цаката как да правят големи концерти с предварително уговорена част от залата... 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 22 минути, SG каза: Темата е твърде обширна и не си струва да си губя времето. Но основното е ясно - 20-30 години промивка на съзнания, за да се вържат не само ромите каква велика певица и какъв готин човек е Софка. Заблуда... В този случай с чалга концертите обаче има и още нещо, което ми е трудно да си обясня и затова не мога и да се обоснова. Струва ми се, че намериха цаката как да правят големи концерти с предварително уговорена част от залата... 💀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: 💀 Прави разлика между голям глас и велика певица. В този случай е абсольтно прав. Отвратителен човек е, а песните й станаха всичките евъргрийни заради непрекъснатата ротация по телевизията. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 34 минути, WindWalkerMonk каза: Прави разлика между голям глас и велика певица. В този случай е абсольтно прав. Отвратителен човек е, а песните й станаха всичките евъргрийни заради непрекъснатата ротация по телевизията. Разкажи ѝ, че баща ѝ е утайка Ако е бил различен, щях да съм ѝ майка!! Текст дето би изпяла дори Селин Дион! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 С плочката на Пайнер.... ама явно го няма видеото и не иска да го иска от Люси. 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 10 минути, pacho каза: С плочката на Пайнер.... ама явно го няма видеото и не иска да го иска от Люси. Евала на Башурка, че си качва всичко в нейния канал. Дори е успяла да накара официалното видео с над 10 милиона на ''Калифорния'' да бъде скрито и сега излиза само това от нейния канал в търсачката. Преслава и Галена от тази гледна точка доста се изложиха. Не искат да си затрият милионите. @SG, купуваме ли билети за концерта на Соуфие? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 1 час , SG каза: Темата е твърде обширна и не си струва да си губя времето. Но основното е ясно - 20-30 години промивка на съзнания, за да се вържат не само ромите каква велика певица и какъв готин човек е Софка. Заблуда... В този случай с чалга концертите обаче има и още нещо, което ми е трудно да си обясня и затова не мога и да се обоснова. Струва ми се, че намериха цаката как да правят големи концерти с предварително уговорена част от залата... Софи има огромен глас, но не е като Преслава или Деси Слава, които могат да пеят адекватно много жанрове. Това е ясно на повечето хора. Софка не се и опитвала да прави масово фолклорни песни или рок балади като Преслава... Друг е въпросът какви са критериите, които правят един певец велик. Едва ли в живота е сладкодумницата, която е по интервюта, но като изключим онази двойка, която писа на Деси Слава не се сещам за някаква друга проява не неколегиалност или нещо такова. Как разбра що за човек е Софи? В 6-милионна държава, една трета от която е в София, все ще се намерят 12к човека, които да са фенове на Софи или Куку Бенд, или поне такива, изпитващи някаква носталгия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: 💀 Лоренцо го хванаха за трафик на хора, не Загорова, не Майки, не на някоя друга детето. Това говори достатъчно, а към него може да се прибави и Гринго, който също беше арестуван за склоняване към проституция. Така че Софка хич не е цвете, със сигурност и тя се е облажвала. Някой път стандартът й на живот изглежда доста нереален за една "чалгарка". Примерно Глория, Нелина, Десислава, Камелия нямат такъв стандарт, такива автомобили и т.н. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 да беше сложила и на Ганев един филтър 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 28 минути, pacho каза: Лоренцо го хванаха за трафик на хора, не Загорова, не Майки, не на някоя друга детето. Това говори достатъчно, а към него може да се прибави и Гринго, който също беше арестуван за склоняване към проституция. Така че Софка хич не е цвете, със сигурност и тя се е облажвала. Някой път стандартът й на живот изглежда доста нереален за една "чалгарка". Примерно Глория, Нелина, Десислава, Камелия нямат такъв стандарт, такива автомобили и т.н. Загорова и Майки нямат топки за такъв тип бизнес. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Прави разлика между голям глас и велика певица. В този случай е абсольтно прав. Отвратителен човек е, а песните й станаха всичките евъргрийни заради непрекъснатата ротация по телевизията. Тя и преди тва имаше вечни хитове като Бурята, Стари рани, Плачещо сърце и Без теб. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 34 минути, pacho каза: Примерно Глория, Нелина, Десислава, Камелия нямат такъв стандарт, такива автомобили и т.н. Тя има доста повече работа от тях, включително по цигански събития, където валят пари, щото циганите са щедри. Отделно посочените от теб водят по-премерен начин на живот, докато Софка обича показност. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 “От кога прикриване на данъци се счита за пране на пари?” 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари