Jake Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: точно тогава изстреля този вечен хит А преди тва тресеше държавата с дуети с Остата през 2006 - Мой дяволе, Бурята, Точно ти + Остани й беше голям хит през 2007-ма. Може да не е била в серия през цялото време, но е имала поне по 1 хит до 2009-та вкл. Тук много бъркате хит и топ име... В онези години всички имаха хитове. Пепа и Румина бяха с мегахитове, не значи че са били скъпа марка като име. и Камелия има златни хитове, но никога не е имала фенска маса или може да направи концерт. преди 4 часа , Karma93 каза: Каквато пик ми гърл е Жалка, сигурно ще се изръси доста за шоуто и дори няма да спечели много от концерта дори и на тези цени. Галена ще иска да изглежда лъскаво, не се интересува от печалба. Тези цени обаче са нелепи. Няма да дам такива цени за чалгарка която мога да видя всеки ден в кварталната кръчма или дискотека. Преслава ок, но Преслава е най-голямо име в чалгата. Представете си Адел пее в Лондон през многохилядна публика на стадион и след два дни пее в кръчма в Лондон.. ;Д За Софка продължавам да се чудя, но явно циганите вече са многобройно число и са доста организирани. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 23 Author Report Share Публикувано Февруари 23 Софи Маринова обнови снимката на корицата си. 6 м · Скъпи приятели, Благодаря ви за любовта и подкрепата. И двете дати за юбилейния ми концерт на 5 и 6 декември бяха разпродадени за рекордно кратък срок от 21 дни – 10 месеца преди планираните дати. Стотици хора ми писаха и споделиха, че и те искат да бъдат част от това музикално преживяване. Аз, великолепните музиканти от Ку-Ку Бенд и всичките ми колеги и приятели, които ще вземат участие в юбилея, искаме да видим вашите усмивки и щастливи лица. Взехме важно решение, което съм щастлива да споделя с вас: ОБЯВЯВАМЕ ТРЕТА ДАТА!!! Само на 4 декември – извънредна трета дата на юбилейния ми концерт! Билетите вече се продават само на едно място – в най-добрия сайт за билети в България! https://www.kupibileti.bg/bg/about-event/810 Ще се радвам да бъдете част от това невероятно шоу, което сме ви подготвили. Обичам ви! Софи 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 минута, DevilWish каза: Софи Маринова обнови снимката на корицата си. 6 м · Скъпи приятели, Благодаря ви за любовта и подкрепата. И двете дати за юбилейния ми концерт на 5 и 6 декември бяха разпродадени за рекордно кратък срок от 21 дни – 10 месеца преди планираните дати. Стотици хора ми писаха и споделиха, че и те искат да бъдат част от това музикално преживяване. Аз, великолепните музиканти от Ку-Ку Бенд и всичките ми колеги и приятели, които ще вземат участие в юбилея, искаме да видим вашите усмивки и щастливи лица. Взехме важно решение, което съм щастлива да споделя с вас: ОБЯВЯВАМЕ ТРЕТА ДАТА!!! Само на 4 декември – извънредна трета дата на юбилейния ми концерт! Билетите вече се продават само на едно място – в най-добрия сайт за билети в България! https://www.kupibileti.bg/bg/about-event/810 Ще се радвам да бъдете част от това невероятно шоу, което сме ви подготвили. Обичам ви! Софи Не е ли малко странно да добавят нова дата преди уговорените дати? Би следвало първата дата да се води “откриването” и много хора държат да присъстват точно на него. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 23 Author Report Share Публикувано Февруари 23 Току що, Emanuela.Carey каза: Не е ли малко странно да добавят нова дата преди уговорените дати? Би следвало първата дата да се води “откриването” и много хора държат да присъстват точно на него. Със сигурност. Сега ако разпродаде и третата дата, сигурно и на 3.12 ще пусне Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 4 минути, DevilWish каза: Софи Маринова обнови снимката на корицата си. 6 м · Скъпи приятели, Благодаря ви за любовта и подкрепата. И двете дати за юбилейния ми концерт на 5 и 6 декември бяха разпродадени за рекордно кратък срок от 21 дни – 10 месеца преди планираните дати. Стотици хора ми писаха и споделиха, че и те искат да бъдат част от това музикално преживяване. Аз, великолепните музиканти от Ку-Ку Бенд и всичките ми колеги и приятели, които ще вземат участие в юбилея, искаме да видим вашите усмивки и щастливи лица. Взехме важно решение, което съм щастлива да споделя с вас: ОБЯВЯВАМЕ ТРЕТА ДАТА!!! Само на 4 декември – извънредна трета дата на юбилейния ми концерт! Билетите вече се продават само на едно място – в най-добрия сайт за билети в България! https://www.kupibileti.bg/bg/about-event/810 Ще се радвам да бъдете част от това невероятно шоу, което сме ви подготвили. Обичам ви! Софи Алчна кучка... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 15 минути, Jake каза: Алчна кучка... Която пише историята с 3 последователни Арени. Слави и Криско имат х2 Да видим дали Галя ще продаде и една арена за 21 дни 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 20 минути, Emanuela.Carey каза: Не е ли малко странно да добавят нова дата преди уговорените дати? Би следвало първата дата да се води “откриването” и много хора държат да присъстват точно на него. То ако мислиш, че има голям избор на дати. Сигурно Арената е заета след 6ти. И четвърта дата едва ли ще има. Навярно няма да има свободна дата, която да я залепят. Нали трябва да преизползват една сцена. София продаде 50к билета бе Това си е повече от Стадион Васил Левски Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Галена обяви! Galena (@galena1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 392 likes, 16 comments - galena1 on February 23, 2025: "ДА БЪДЕ ЕУФОРИЯ! 🔥 На 8.11.2025 Арена София ще бъде сцената на най-голямото ми... 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 23 Author Report Share Публикувано Февруари 23 Рени Гайтанджиева 1 д · Предстоящият ми голям концерт в Зала 1 на НДК ще се състои на 07.05.2025г. V-Band ще свирят на живо за всички Вас, а участие ще вземат Ensemble SOFIA-6 / Ансамбъл "СОФИЯ-6", Танцова формация ''Младосттъ'' и танцова формация "Железница". Специални гост-изпълнители ще бъдат Шериф Коневич, Яни Янков, Деси Слава, Орлин Горанов, Илиян Бойд, Юлия Бикова и DJ Krmak. Закупете своя билет от: Касите на Изипей Билетен център на НДК Онлайн: https://grabo.bg/kontzert-na-reni-0qhms37 2 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Bulgarianthings🇧🇬 (@bulgarianthingss) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,277 likes, 5 comments - bulgarianthingss on February 22, 2025: "💋💅🏻💸👠🧚♂️". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 18 минути, DevilWish каза: Рени Гайтанджиева 1 д · Предстоящият ми голям концерт в Зала 1 на НДК ще се състои на 07.05.2025г. V-Band ще свирят на живо за всички Вас, а участие ще вземат Ensemble SOFIA-6 / Ансамбъл "СОФИЯ-6", Танцова формация ''Младосттъ'' и танцова формация "Железница". Специални гост-изпълнители ще бъдат Шериф Коневич, Яни Янков, Деси Слава, Орлин Горанов, Илиян Бойд, Юлия Бикова и DJ Krmak. Закупете своя билет от: Касите на Изипей Билетен център на НДК Онлайн: https://grabo.bg/kontzert-na-reni-0qhms37 Юлия Бикова ❤️ значи залата ще е препълнена 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Някой дали знае терен правостоящи колко събира? Снощи към 3 часа имаше около 2700 билети за тази зона, но не знам колко са били в самото начало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 22 минути, Willy каза: Някой дали знае терен правостоящи колко събира? Снощи към 3 часа имаше около 2700 билети за тази зона, но не знам колко са били в самото начало. Къде виждаш точни бройки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 12 минути, pinkprincess каза: Къде виждаш точни бройки? Цъкаш докато не се изчерпи и светне в сиво 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 8 минути, Willy каза: Цъкаш докато не се изчерпи и светне в сиво 😂 ОМГ😂 2700 пъти Взех седящи.🙈 Дано да отида.😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 16 минути, pinkprincess каза: ОМГ😂 2700 пъти Взех седящи.🙈 Дано да отида.😂 Е то става за 5-6 минути. Галена вече е продала към 4000, без да броим за терена правостоящи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 20 часа , Willy каза: See u 🫡 Нямам търпение да се размажем на концерта! Еуфорията ме е завладяла още от снощи... Галена ще разтърси залата! Хорааа, билетите намаляват, така чеее който ще купува да купува докато още има! 🤪 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 20 часа , pacho каза: Въх, кви са тия цени... 140лв. за правостоящите, че аз за Лили Иванова дадох двойно по-малко и бях на читаво място. Айде да не правим ненужни сравнения. Както виждаш първо свършиха билетите с най-висока цена. 😉 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 18 часа , BaGaBoNtIn каза: Какви са тези цени дето е набичила Галя, после Преса била алчна? На Лили Иванова не бяха по толкова… и като се сетиш, че ще покани семейство Стораро, Азис,Меди,Дамян… цялата паплач. За пеенето да не говорим - ще трябва да почива поне 2 месеца преди концерта,ако не смята да бичи на плейбек, че да звучи слушаемо поне… Поне веднъж не бъдете негативни и кажете нещо позитивно, оценете труда на хората. Нито един Галенов не каза и една лоша дума за концерта на Преслава, даже повечето бяха там и се кефиха, хвалиха я. Толкова ли е трудно да не хейтите и да кажете една добра дума.... 😂😂😂 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 @Stela взе ли билет? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ма защо не игнорира тия коментари 😄 1 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 65 хил. гледания · 680 реакции | Луна Президент – предизвика фурор на... WWW.FACEBOOK.COM Луна Президент – предизвика фурор на последното си участие! 🎤🔥 Фолк Звездата Луна отново доказа, че е неповторима! На последното... 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари