Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 58 минути, Stela каза: Нямам търпение да се размажем на концерта! Еуфорията ме е завладяла още от снощи... Галена ще разтърси залата! Хорааа, билетите намаляват, така чеее който ще купува да купува докато още има! 🤪 Взех си и аз билети. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Чалгата в най-голямото си дъно като качество и популярност поне мачка с концертна дейност - Гюр, Преси, Софка, Галена, ЕклРени. Ако не друго, поне милите ни чалгарки тази и миналата година доказват, че са нещо повече от плейбек дискотечни гюбекчийки. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 49 минути, FikLena каза: @Stela взе ли билет? Дааа, разбира се! А ти? 😊 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: Чалгата в най-голямото си дъно като качество и популярност поне мачка с концертна дейност - Гюр, Преси, Софка, Галена, ЕклРени. Ако не друго, поне милите ни чалгарки тази и миналата година доказват, че са нещо повече от плейбек дискотечни гюбекчийки. 100раро 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 17 минути, Stela каза: Дааа, разбира се! А ти? 😊 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза: Чалгата в най-голямото си дъно като качество и популярност поне мачка с концертна дейност - Гюр, Преси, Софка, Галена, ЕклРени. Ако не друго, поне милите ни чалгарки тази и миналата година доказват, че са нещо повече от плейбек дискотечни гюбекчийки. Носталгията по отминалите времена във фолка постепенно превръща големите имена в новите естрадни, но в по-пошла версия. Някакъв прогрес е за жанра, някои отдавна го чакахме, да видим дали ще успеят и те да развият дългогодишна такава дейност, защото чалготеките са им още няколко години макс. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Загрявайте за събитието на годината! 💜 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 час, Just_Me каза: Ма защо не игнорира тия коментари 😄 Даринка все едно е блъсната от влак и влачена 100 метра с тази крива физиономия мами е права!!! с какво ще се промени живота на циг анката Даринка,както и на всяка друга тьотка.която това я вълнува,ако мами роди дори на 60 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 4 минути, fengergana каза: Даринка все едно е блъсната от влак и влачена 100 метра с тази крива физиономия мами е права!!! с какво ще се промени живота на циг анката Даринка,както и на всяка друга тьотка.която това я вълнува,ако мами роди дори на 60 Абе ако иска изобщо няма да ражда, на кой му пука? Това е личен избор и не е длъжна да се съобразява с предразсъдъци. Колкото и да е куку Райна, тук е права. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 РоксанЯ в Капките...???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Роксана е в Капките 🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 11 часа , Ergeni каза: + това че на концерти се приближаваше на метър от публиката. Даже пееше между редовете. Говорим преди 2010. Явно изолацията е после. В момента чалгарките са доста по-дръпнати от тази Лили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Майко мила 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Веско гледа и вика: пишман имитация... Пее като себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Роксана е отвратителна, аман от пробутване на неграмотни селянки ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 1 час , Just_Me каза: Ма защо не игнорира тия коментари 😄 Мен ме радва, че не ги игнорира. Да си мерят приказките! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 7 минути, Grinch каза: Роксана е отвратителна, аман от пробутване на неграмотни селянки ... Явно се надява да съживи умрялата си кариера 😄 Тя май няма грам участие в България, извън ромските частни партита. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 9 минути, Just_Me каза: Явно се надява да съживи умрялата си кариера 😄 Тя май няма грам участие в България, извън ромските частни партита. Съживяването е меко казано невъзможно. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Бизоноксана бие яко на Шива с тия бузки Нито изпяването беше като Софка. Чисто и просто си беше Бизона 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Бан за @fengergana понеже ме излъга,че Торино и Пашата ще участват в Капките и си изгубих цялата вечер с тая тъпотия!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 24 минути, xroflx9 каза: Бан за @fengergana понеже ме излъга,че Торино и Пашата ще участват в Капките и си изгубих цялата вечер с тая тъпотия!!! а ти питаш ли как аз се чувствам,че вкараха друг незнает дует,незнайна актриса и гаджето на цига нинаИлиян Ицов - Вениамин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Другата неделя ще има Кама - Луда по тебе в Капките. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 2 минути, FolkEmpire каза: На 3-ти март ще се върти Луда по тебе по Нова в прайтайма 2ри* 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 4 минути, Olay каза: 2ри* Да, тия казаха 3-ти и ме объркаха. После видях календара и се оказа 2ри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза: а аз мислех, че Лорийн е мъж или поне транс. Къде пише противното? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари