Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

Току що, Ergeni каза:

Трябва да нареди малко хитове. А и София е заредила 3 жетона с кукувите през 2025.

Специалният хитов Кости блок с "Българи-юнаци", "Сделки", "Джа-джа" и т.н. малко ли е? :D Тя ако за 25 или колкото са там години не е насъбрала хитове, едва ли ще има някаква съществена промяна за 1 година. :D По принцип си има с какво да запълни концерт, де. Но да, концертите на Софа са много вероятна причина за отлагането, щом иска да е с Куку бенд.

• Like 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Все още смятам Слави за долен че не даде Ку-ку бенд на Преслава, а Софка уж добрячка, най-добрата й приятелка, не можа да й помогне..

Това потвърдено ли е някъде изобщо? Според мен Преслава нарочно дори не е питала Куку Бенд защото не е искала да изглежда като общ концерт.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Ergeni каза:

Софка има 2 дуета със Слави и тн. По-скоро Маноля или Кама биха се вредили.

Да де, сега и Емилия ще се вреди, само защото записа дует. Но Преслава индиректно се опита да му се примоли много преди концерта на едно гостуване, където се похвали че им пеела песните. 100% не е искала Дани Милев Бенд.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Да де, сега и Емилия ще се вреди, само защото записа дует. Но Преслава индиректно се опита да му се примоли много преди концерта на едно гостуване, където се похвали че им пеела песните. 100% не е искала Дани Милев Бенд.

Чак пък 100%? Ако толкова не ги харесва, е могла да си изнамери бенд, както Галя. От подхвърляне (може би шеговито) в интервю до действие има разлика. Може и цената им да не я е устройвала, какво ли не.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Gerganafen каза:

Чак пък 100%? Ако толкова не ги харесва, е могла да си изнамери бенд, както Галя. От подхвърляне (може би шеговито) в интервю до действие има разлика. Може и цената им да не я е устройвала, какво ли не.

Помня го добре това гостуване. Направо им се обясни в любов. Беше казала че дръпнала флашката от някой си DJ или от Евгени, за да им вземе сингбеците. Сам си прави изводите.

Сподели в други сайтове

Слави не би дал бенда на друга чалгарка освен Софи. Тя си го каза на нейния концерт. И си е в правото. Не знам какви пари трябва да кихне Емилия, за да се съгласи Слави.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Gerganafen каза:

Специалният хитов Кости блок с "Българи-юнаци", "Сделки", "Джа-джа" и т.н. малко ли е? :D Тя ако за 25 или колкото са там години не е насъбрала хитове, едва ли ще има някаква съществена промяна за 1 година. :D По принцип си има с какво да запълни концерт, де. Но да, концертите на Софа са много вероятна причина за отлагането, щом иска да е с Куку бенд.

Е да де, Емилия има точно пълнеж за концерта, но не и хитове. Излишно ще се навътри за Куку бенд, и няма да и излезе сметката накрая. 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Важното е, че Рени отсега е обявила, че на нейния концерт -  пълен, празен, ще присъства диджей Кърмак, за да изпеят мегахита "Karai me" ("Е*и ме"):a040:

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Willy каза:

Screenshot-20250225-192149-Instagram.jpg

преди 4 минути, Gerganafen каза:

Важното е, че Рени отсега е обявила, че на нейния концерт -  пълен, празен, ще присъства диджей Кърмак, за да изпеят мегахита "Karai me" ("Е*и ме"):a040:

Папагал е яка

преди 39 минути, Willy каза:

Screenshot-20250225-192149-Instagram.jpg

Вчера си мислех, че тоя не беше досаждал скоро

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

WWW.INSTAGRAM.COM

4 likes, 1 comments - merindjei_bg on February 25, 2025: "Луна - Опел Тигра на Живо Луна – вечната кралица на фолка! Тя е красива, стилна и...

Шерефе!

• Like 2
  • Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Gerganafen каза:

Не концерт, а изложение на добитък. Явно не са уточнили дали ще е за оплождане на такъв, зависи дали Кърмак ще дойде пълен или празен ;) 

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

Цветина и Рико Бенд ще пускат мръсна песен 2,но звучи флопово

Жалко. Щеше да е по-интересно просто да пуснат тая досадница, и то от някъде по-високо. 

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

Цветина и Рико Бенд ще пускат мръсна песен 2,но звучи флопово

Рико залязаха! Да направи с Чар!

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Яка рокля, но Джен изглежда покъртително в лице тук.

И яка песен, в сравнение със сегашните й бози.

поздрав с този хит на Примата за теб и @WindWalkerMonk!

• Like 2
  • Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...