Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 10 часа , Emanuela.Carey каза:

Първото клубно участие на дъщерята на Румяна

Момичето е талантливо и скромно, тия от Милена обаче са такива некадърници, че за нищо не стават. А какъв постер бяха направили за участието..... Все едно някой във форума на Планета на 15г го беше правил. 

преди 3 часа , Fast каза:

Все още смятам Слави за долен че не даде Ку-ку бенд на Преслава, а Софка уж добрячка, най-добрата й приятелка, не можа да й помогне..

Слави е пълен боклук... Кой знае какво иска. Но ку-ку бенд са най-добрия бенд, факт... Какви са тези които ще свирят на Галена, добри ли са? 

Аз си мисля, че по-лош бенд от Дани Милев съм чувал само в шоуто на Цитиридис...хаха, там бяха трагедия. 

Сподели в други сайтове

Галена чак платена реклама пуснала за концерта… толкова ли я е страх,че няма да я напълни, при все че половината й колеги й рекламираха концерта плюс обявяването му в капките… много е странно, освен ако не иска да пуска втора дата…

• Dislike 3
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , pinkprincess каза:

Слави не би дал бенда на друга чалгарка освен Софи. Тя си го каза на нейния концерт. И си е в правото. Не знам какви пари трябва да кихне Емилия, за да се съгласи Слави.

Благо Солов е причината Ку-Ку Бенд да свирят за Софка. Не знам защо си мислите, че е само от любов към нея. Хонорарът им само за сватба е 60 000. За концерт не ми се мисли. Без такъв спонсор няма как. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, DenFevgo каза:

Благо Солов е причината Ку-Ку Бенд да свирят за Софка. Не знам защо си мислите, че е само от любов към нея. Хонорарът им само за сватба е 60 000. За концерт не ми се мисли. Без такъв спонсор няма как. 

Нормално. Те са голяма тайфа. Даже 60к си е приемливо. Реално и без спонсор пак ще може да плати София.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , BaGaBoNtIn каза:

Галена чак платена реклама пуснала за концерта… толкова ли я е страх,че няма да я напълни, при все че половината й колеги й рекламираха концерта плюс обявяването му в капките… много е странно, освен ако не иска да пуска втора дата…

Е абсурден си, влагане на толкова много пари, толкова години е чакала и накрая викаш реклама пуснала. Много ясно, че ще пусне. Иска да го разпродаде възможно най-бързо, не виждам нищо лошо. 

• Like 7
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , BaGaBoNtIn каза:

Тя Преслава щото без реклами го продаде нейния :D 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Снощи Джия най-накрая се е появила официално с Димитър Динев под ръка, на събитие в София 😄 Само не разбрах - Емануела затова ли я резна от дуета им? Нали не й пукаше вече за бившите й мъже 😅

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Just_Me каза:

Снощи Джия най-накрая се е появила официално с Димитър Динев под ръка, на събитие в София 😄 Само не разбрах - Емануела затова ли я резна от дуета им? Нали не й пукаше вече за бившите й мъже 😅

Хванала се с милионер, пък рекламира казина и вейпове. Техните сигурно пак са му врътнали кранчето защото е тръгнал с чалга певица.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just_Me каза:

Ето ги :D Динев малко погрознял (не че е бил голям красавец)

481047670_1042553084585787_1979731676808250668_n_40.jpg

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Just_Me каза:

Тя щото пък Чиба голямата убавица. Ей как почти познах че ще и става снаха :) 

• Thanks 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Just_Me каза:

на колко години е,доста младолик изглежда? за една приятелка питам!!!

• Haha 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 22 часа , Lelqtian каза:

Не концерт, а изложение на добитък. Явно не са уточнили дали ще е за оплождане на такъв, зависи дали Кърмак ще дойде пълен или празен ;) 

Съдейки по външния му вид, ще опложда Коневич, а не Бикова.

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 20 часа , Jake каза:

Момичето е талантливо и скромно, тия от Милена обаче са такива некадърници, че за нищо не стават. А какъв постер бяха направили за участието..... Все едно някой във форума на Планета на 15г го беше правил. 

Слави е пълен боклук... Кой знае какво иска. Но ку-ку бенд са най-добрия бенд, факт... Какви са тези които ще свирят на Галена, добри ли са? 

Аз си мисля, че по-лош бенд от Дани Милев съм чувал само в шоуто на Цитиридис...хаха, там бяха трагедия. 

Ми то има ли други? Тука не ходят по участия с оркестри, та откъде да имаш избор?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, DarkChild каза:

Ми то има ли други? Тука не ходят по участия с оркестри, та откъде да имаш избор?

Алисия вече ходи :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , BaGaBoNtIn каза:

КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПОВТОРЯ??? ДВОЙНО ПО-СКЪПИ БИЛЕТИ !!!! ЩЕ НАПЪЛНИ ДО СЕДМИЦА!! ДАЖЕ ТРЯБВА ДА ПУСКА 2-А ДАТА !!

Преслава с цени 40,60 едва напълни залата !!

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...