asylum Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Мерси! 😘 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 1 минута, asylum каза: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 преди 10 часа , Emanuela.Carey каза: Първото клубно участие на дъщерята на Румяна Момичето е талантливо и скромно, тия от Милена обаче са такива некадърници, че за нищо не стават. А какъв постер бяха направили за участието..... Все едно някой във форума на Планета на 15г го беше правил. преди 3 часа , Fast каза: Все още смятам Слави за долен че не даде Ку-ку бенд на Преслава, а Софка уж добрячка, най-добрата й приятелка, не можа да й помогне.. Слави е пълен боклук... Кой знае какво иска. Но ку-ку бенд са най-добрия бенд, факт... Какви са тези които ще свирят на Галена, добри ли са? Аз си мисля, че по-лош бенд от Дани Милев съм чувал само в шоуто на Цитиридис...хаха, там бяха трагедия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Галена чак платена реклама пуснала за концерта… толкова ли я е страх,че няма да я напълни, при все че половината й колеги й рекламираха концерта плюс обявяването му в капките… много е странно, освен ако не иска да пуска втора дата… 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 13 часа , pinkprincess каза: Слави не би дал бенда на друга чалгарка освен Софи. Тя си го каза на нейния концерт. И си е в правото. Не знам какви пари трябва да кихне Емилия, за да се съгласи Слави. Благо Солов е причината Ку-Ку Бенд да свирят за Софка. Не знам защо си мислите, че е само от любов към нея. Хонорарът им само за сватба е 60 000. За концерт не ми се мисли. Без такъв спонсор няма как. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 58 минути, DenFevgo каза: Благо Солов е причината Ку-Ку Бенд да свирят за Софка. Не знам защо си мислите, че е само от любов към нея. Хонорарът им само за сватба е 60 000. За концерт не ми се мисли. Без такъв спонсор няма как. Нормално. Те са голяма тайфа. Даже 60к си е приемливо. Реално и без спонсор пак ще може да плати София. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 5 часа , BaGaBoNtIn каза: Галена чак платена реклама пуснала за концерта… толкова ли я е страх,че няма да я напълни, при все че половината й колеги й рекламираха концерта плюс обявяването му в капките… много е странно, освен ако не иска да пуска втора дата… Е абсурден си, влагане на толкова много пари, толкова години е чакала и накрая викаш реклама пуснала. Много ясно, че ще пусне. Иска да го разпродаде възможно най-бързо, не виждам нищо лошо. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 6 часа , BaGaBoNtIn каза: Галена чак платена реклама пуснала за концерта… толкова ли я е страх,че няма да я напълни, при все че половината й колеги й рекламираха концерта плюс обявяването му в капките… много е странно, освен ако не иска да пуска втора дата… Тя Преслава щото без реклами го продаде нейния 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 И то щото тая реклама не е спазарена преди най-малко седмици, нали. Те такива неща се правят в последния момент. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Снощи Джия най-накрая се е появила официално с Димитър Динев под ръка, на събитие в София 😄 Само не разбрах - Емануела затова ли я резна от дуета им? Нали не й пукаше вече за бившите й мъже 😅 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 8 минути, Just_Me каза: Снощи Джия най-накрая се е появила официално с Димитър Динев под ръка, на събитие в София 😄 Само не разбрах - Емануела затова ли я резна от дуета им? Нали не й пукаше вече за бившите й мъже 😅 Хванала се с милионер, пък рекламира казина и вейпове. Техните сигурно пак са му врътнали кранчето защото е тръгнал с чалга певица. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 1 час, Just_Me каза: Снощи Джия най-накрая се е появила официално с Димитър Динев под ръка, на събитие в София 😄 Само не разбрах - Емануела затова ли я резна от дуета им? Нали не й пукаше вече за бившите й мъже 😅 Ето ги Динев малко погрознял (не че е бил голям красавец) 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 10 минути, Just_Me каза: Ето ги Динев малко погрознял (не че е бил голям красавец) Тя щото пък Чиба голямата убавица. Ей как почти познах че ще и става снаха 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 Кучият син с тая ли спиииииииииииии ? ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 2 часа , Just_Me каза: Ето ги Динев малко погрознял (не че е бил голям красавец) Погрознял бил Топ парче е, да идва насам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 2 часа , Just_Me каза: Ето ги Динев малко погрознял (не че е бил голям красавец) на колко години е,доста младолик изглежда? за една приятелка питам!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 22 часа , Lelqtian каза: Не концерт, а изложение на добитък. Явно не са уточнили дали ще е за оплождане на такъв, зависи дали Кърмак ще дойде пълен или празен Съдейки по външния му вид, ще опложда Коневич, а не Бикова. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 20 часа , Jake каза: Момичето е талантливо и скромно, тия от Милена обаче са такива некадърници, че за нищо не стават. А какъв постер бяха направили за участието..... Все едно някой във форума на Планета на 15г го беше правил. Слави е пълен боклук... Кой знае какво иска. Но ку-ку бенд са най-добрия бенд, факт... Какви са тези които ще свирят на Галена, добри ли са? Аз си мисля, че по-лош бенд от Дани Милев съм чувал само в шоуто на Цитиридис...хаха, там бяха трагедия. Ми то има ли други? Тука не ходят по участия с оркестри, та откъде да имаш избор? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 преди 51 минути, DarkChild каза: Ми то има ли други? Тука не ходят по участия с оркестри, та откъде да имаш избор? Алисия вече ходи Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Цели 3 ч.20м. !! А на Преслава 1ч.30м. 😡 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 15 часа , BaGaBoNtIn каза: Галена чак платена реклама пуснала за концерта… толкова ли я е страх,че няма да я напълни, при все че половината й колеги й рекламираха концерта плюс обявяването му в капките… много е странно, освен ако не иска да пуска втора дата… КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПОВТОРЯ??? ДВОЙНО ПО-СКЪПИ БИЛЕТИ !!!! ЩЕ НАПЪЛНИ ДО СЕДМИЦА!! ДАЖЕ ТРЯБВА ДА ПУСКА 2-А ДАТА !! Преслава с цени 40,60 едва напълни залата !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 54 минути, DevilWish каза: Алисия вече ходи Алисия има участия? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 11 минути, FikLena каза: Цели 3 ч.20м. !! А на Преслава 1ч.30м. 😡 Качество >>>>>>>>> Количество 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 топ бизнес визия! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари