Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

аз предлагам да се спре вече с това галенови и преславови като някакви соц семейства от панелка. Поне се делете на нещо по-престижно като Траянови или Билянови

Траяна,ако реши, само за 2 дни ще напълни стадиона за завръщането си!!!

• Like 1
  • Love 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Със сигурност имаше застой и при Преслава на жълтите места и ги продаде по-бавно. При всички концерти е така и не виждам нищо странно. И да факт е, че Галена вече ги продава и то на двойно по-висока цена. Това какво ви говори? 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

аз предлагам да се спре вече с това галенови и преславови като някакви соц семейства от панелка. Поне се делете на нещо по-престижно като Траянови или Билянови

Днес се сетих за тая песен. Траяна имаше някои яки песни.
Колкото до "Като две капки вода" и на мен отдавна ми е писнало. Гледах само първия епизод и мисля да не повтарям.

• Like 1
  • Haha 1
  • Kiss 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Със сигурност имаше застой и при Преслава на жълтите места и ги продаде по-бавно. При всички концерти е така и не виждам нищо странно. И да факт е, че Галена вече ги продава и то на двойно по-висока цена. Това какво ви говори? 

че промоциите на вафли боровец по супермаркетите е за сметка на билетите!!!

• Love 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Днес се сетих за тая песен. Траяна имаше някои яки песни.
Колкото до "Като две капки вода" и на мен отдавна ми е писнало. Гледах само първия епизод и мисля да не повтарям.

Аз го гледам, но тази година няма интересни участници. Роксана ми е страшно противна и не знам защо са я викнали като никой не я брои за жива.

• Like 4
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Аз го гледам, но тази година няма интересни участници. Роксана ми е страшно противна и не знам защо са я викнали като никой не я брои за жива.

И аз до преди 2 години го гледах, беше ми интересно.
Роксана се показа като супер притеснителна и добронамерена, но изобщо не е такава. Поредната маска. Мисля, че и в "Гласът на България" беше така? Иначе последната й песен много ми харесва, но просто не е това което беше. Михаела ми допадна най-вече като начин на представяне и излъчване. Другите и на мен не са ми интересни. А Халваджиян буквално се опитваше да убеди Галена да участва за някой следващ сезон, но тя нищо не му отговори.

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Olay каза:

Няма нищо странно. Преслава е пуснала билетите на 3ти февруари, май месец чак е пуснала 'жълтите места' на 30лв, които Галена ги продава от ден 1 на 80лв и 50% от там са продадени. Билетите са се разпродали на 11ти август (6 месеца в продажба). Последния момент пускат и места зад сцената 😂

Реално, Галена е продала за 4 дена, това което Преслава за 3 месеца на двойни/тройни цени. Не мисля, че е изненада, защото Галена е по-голям маркетингов продукт.

Отделно, Преслава също супер бързо разпродаде по-скъпите си билети, а останалите се продаваха с месеци. Предполагам, че и тук ще е така.

Изобщо не ме вълнува Петя и не сравнявам с нея

преди 23 минути, Stela каза:

Ти мислиш ли, че всички зрители на Капките се вълнуват от концерти и са цъкали да търсят събитието после? Пак ти казвам просто останаха местата с лоша видимост, но ще се продадат и те. Няма какво друго да кажете и се хващате за това с процентите. Никой от останалите не си продаде всички места за 2 дни. 

Не всички, но баш 1000 от 500к :D Не знам. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

И аз до преди 2 години го гледах, беше ми интересно.
Роксана се показа като супер притеснителна и добронамерена, но изобщо не е такава. Поредната маска. Мисля, че и в "Гласът на България" беше така? Иначе последната й песен много ми харесва, но просто не е това което беше. Михаела ми допадна най-вече като начин на представяне и излъчване. Другите и на мен не са ми интересни. А Халваджиян буквално се опитваше да убеди Галена да участва за някой следващ сезон, но тя нищо не му отговори.

Роксана я познавам лично и от контактите, които съм имала мога да кажа, че си е типично за контингента нагла и с огромно самочувствие без покритие. Няма да влизам в подробности, но не е това което се представя. Типична ц***нка си е. 😁

Халваджиян е страшно нагъл, всеки път я поставят в такива неловки ситуации като я питат в ефир. Канили са я 100 пъти, тя ако иска ще приеме. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Stela каза:

Роксана я познавам лично и от контактите, които съм имала мога да кажа, че си е типично за контингента нагла и с огромно самочувствие без покритие. Няма да влизам в подробности, но не е това което се представя. Типична ц***нка си е. 😁

Халваджиян е страшно нагъл, всеки път я поставят в такива неловки ситуации като я питат в ефир. Канили са я 100 пъти, тя ако иска ще приеме. 

То й личи. Аз даже мислих, че ще имитира БионЦе, а тя - Софи Маринова. Там, където може да направи нещо. :D 
Според мен на Галена не й е нужна такава реклама. Евентуално ако иска - след някоя друга година..... Даже Рачков каза, че е бил на нейни участия и прави добри имитации. Но щом всеки път си мълчи и отклонява въпроса, значи не иска. Сигурно ще й предлагат по-висок хонорар и ще я ухажват до последно за да постигнат своето. :D 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Ergeni каза:

Има нещо тук.  

Стораро намекна в интервю, че ще се надцакват с Арени, но балонът ще се спука. 

Още не знам какво се случва, но ще излезе наяве. 

Пак те питам как за 2 дни продаде 70%, а на третия не може да продаде и 10%? Как след капките имаше 0 резултат??? В най-гледаното шоу. 50% от всички зрители са я видели. Говорим за поне 500-800к. Нещо не е наред.

Има и такава практика за изкарване на пари попринцип на такива събития. Има хора дето купуват по 100-200-500 билети в началото, за да могат да ги продават като се разпродаде залата в последния момент за повече пари. То е доста редовна практика, дори сега на Елроу е така и на Криско също 😃

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , fengergana каза:

А ние кога да очакваме твоя концерт в Арена като видна форумна лидерка и 

• Love 1
  • Kiss 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Stela каза:

Бизоксана освен да си е платила участието, защо да не спести някой лев разходи в тая продукция Магърдич? 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Гальо каза:

Има и такава практика за изкарване на пари попринцип на такива събития. Има хора дето купуват по 100-200-500 билети в началото, за да могат да ги продават като се разпродаде залата в последния момент за повече пари. То е доста редовна практика, дори сега на Елроу е така и на Криско също 😃

Мухахах вярно. Представяш ли си да не успеят да ги препродадат и на Галя арената да е полупразна хахаха :D 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Ergeni каза:

Мухахах вярно. Представяш ли си да не успеят да ги препродадат и на Галя арената да е полупразна хахаха :D 

Е не, когато се разпродаде една зала се увеличава доста търсенето на билети. Особено от хора които са чакали последния момент, други които виждат че е разпродадена и ги е яд че няма да са там. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Гальо каза:

Е не, когато се разпродаде една зала се увеличава доста търсенето на билети. Особено от хора които са чакали последния момент, други които виждат че е разпродадена и ги е яд че няма да са там. 

При разпродадена зала, в държавата няма критична бройка, която да търси билети на по-високи цени. Но пък има логика - разпродават 70% залата, за да изглежда революционно и после ги препродават на черно. Все пак оставят 30-40% свободни за желаещи. Доста хитро. Проблемът е, че 2 дни - 70%, в следващите почти не мърдат.

Ако е така - втора дата НЯМА да има :D 

При надути цени от 180лв, могат да препродават на 150 лв - и пак ще са на сметка.

преди 6 минути, Willy каза:

На Галена терена е правостоящи и май трябва да има повече от публикуваните 15,000 като са седящи?

Седящите в цялата зала са под 13к и то ако броим и отпред.

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Ergeni каза:

При разпродадена зала, в държавата няма критична бройка, която да търси билети на по-високи цени. Но пък има логика - разпродават 70% залата, за да изглежда революционно и после ги препродават на черно. Все пак оставят 30-40% свободни за желаещи. Доста хитро. Проблемът е, че 2 дни - 70%, в следващите почти не мърдат.

При надути цени от 180лв, могат да препродават на 150 лв - и пак ще са на сметка.

Седящите в цялата зала са под 13к и то ако броим и отпред.

Билетите мърдат, пуснах ти и скрийн със сравнение в темата за концерта.

Иначе как ако са 13к, Преслава обяви 15к 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Билетите мърдат, пуснах ти и скрийн със сравнение в темата за концерта.

Иначе как ако са 13к, Преслава обяви 15к 

Цитат

Главната зала на Арена София (бивша Армеец и настояща 8888) има капацитет от 12 373 седящи места, като 3500 от тях са на подвижни трибуни и при нужда могат да се слагат или махат. Ако в съоръжението има концерт капацитетът на „Арена Армеец София“ може да достигне до 15 000 зрители. 

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Ergeni каза:

Ей нямаш угодия 🤣 Значи хем "кога ще продаде Арената" след като са минали едва 3-4 дни, хем "няма да има 2ра дата" 🙄

Нека - аз предпочитам да няма втора дата! Нека е единствен концерт или както някой тук се изрази "ексклузивен". Който иска - ще си вземе билет и ще отиде на този 😉

И Преслава добре направи, че не пусна 2ра дата!

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Just_Me каза:

Ей нямаш угодия 🤣 Значи хем "кога ще продаде Арената" след като са минали едва 3-4 дни, хем "няма да има 2ра дата" 🙄

Нека - аз предпочитам да няма втора дата! Нека е единствен концерт или както някой тук се изрази "ексклузивен". Който иска - ще си вземе билет и ще отиде на този 😉

Просто през 2026 да направи друг с друга концепция. 😊

• Like 1

Сподели в други сайтове

Галена седящи:

Продадени: 7285

Остават: 2175

Има и зони които не са пуснати, а от правостоящите не знам колко са продадени и колко остават.😃

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Just_Me каза:

Що аако публиката е много защо да не пусне втора дата? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Karma93 каза:

Преслава беше продала билетите месеци преди концерта... как така едва?

Моля????.  1 седмица преди концерта все още имаше билети !!

@Danger. @Willy @Stela @Ergeni

Screenshot_20250227_180241_Opera.jpg

• Like 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...