Jake Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Никак не е зле..но трябваше да е само на Деси Слава, Андреа е много фалшива на припева и е мъка за слушане... Някой знае ли как тази мърша Сашка е станала толкова успешна сред чалгарите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 1 час , Just_Me каза: Инглиш левъл А1 Изтрили са видеото, но са останали гаврите. fiki like fake hahah he is singing english like 3 words 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Липса ми този глас... Скоро попаднах на видео от нейно участие, ами тя вече рецитира, дори не пее... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не можем да отречем, че Магда изглежда топ. Жалко че песните й са гадни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 2 минути, Jake каза: Липса ми този глас... На мен този глас ми липсва. Макар че е пуснал нов хит през 2024. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 6 минути, Ergeni каза: Изтрили са видеото, но са останали гаврите. fiki like fake hahah he is singing english like 3 words Вярно, песента я няма никъде!! Това си беше страхотен резил.... Мангааалщина пълна... Иначе този има много яки очи чужденеца :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 14 минути, Jake каза: Никак не е зле..но трябваше да е само на Деси Слава, Андреа е много фалшива на припева и е мъка за слушане... Някой знае ли как тази мърша Сашка е станала толкова успешна сред чалгарите? На мен някои от частите на Дорче ми харесват много. Неочаквано пееща го докарва. Но Десс дори със съсипан глас е трудна за достигане... За Сашка отговорите са два - Камелия и Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 2 минути, SG каза: На мен някои от частите на Дорче ми харесват много. Неочаквано пееща го докарва. Но Десс дори със съсипан глас е трудна за достигане... За Сашка отговорите са два - Камелия и Галена. Деси Слава има чувство и талант и дори някой ден да пее с 20% от пика си, пак ще е емоционално.. Андреа цвили на припева. Тя може да тананика само в най-долния регистър, всичко друго и е високо. Някой знае ли дали Деса още пуши? Ако продължи скоро ще е като Тони Стораро като глас.. Как може да съсипва най-голямата си дарба! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Десислава РИТА дехидратиран фен по ГЛАВАТА!!! На около 2ч и 11мин: @SG 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 23 минути, Ergeni каза: Леле, нима Маноля вече е пенсионерка? Че тя не пусна ли нова песен преди 2 месеца +- и даже и нея не слушаш. Ужас. Доволен съм хахах Аз Мазаляк неведнъж съм казвал,че не ми харесва и не я слушам. Но пък с тая песен Маноля показва забележително задържане и вече прави повече гледания от Уау и дори от тазгодишната песен на Малина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 6 минути, AysheYaneva каза: Десислава РИТА дехидратиран фен по ГЛАВАТА!!! На около 2ч и 11мин: @SG кой има време да ги слуша тия смешници 4 часа 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 11 минути, AysheYaneva каза: Десислава РИТА дехидратиран фен по ГЛАВАТА!!! На около 2ч и 11мин: @SG Факта че директно си помислиха че го е ритнала Емануела ♥️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 17 минути, Jake каза: Деси Слава има чувство и талант и дори някой ден да пее с 20% от пика си, пак ще е емоционално.. Андреа цвили на припева. Тя може да тананика само в най-долния регистър, всичко друго и е високо. Някой знае ли дали Деса още пуши? Ако продължи скоро ще е като Тони Стораро като глас.. Как може да съсипва най-голямата си дарба! Деска за жалост няма голям избор, и това се забелязва все повече с времето. Дори и да спре да пие и пуши (може и да е спряла, не знам), на тази възраст трудно ще го докарва вече онова леещо се гласче на младо момиче. Но ако прави естрадни песни като тази с Анди - гласът е идеален. преди 16 минути, AysheYaneva каза: Десислава РИТА дехидратиран фен по ГЛАВАТА!!! На около 2ч и 11мин: @SG Искаме меме ВЕДНАГА!❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 2 минути, SG каза: Деска за жалост няма голям избор, и това се забелязва все повече с времето. Дори и да спре да пие и пуши (може и да е спряла, не знам), на тази възраст трудно ще го докарва вече онова леещо се гласче на младо момиче. Но ако прави естрадни песни като тази с Анди - гласът е идеален. Искаме меме ВЕДНАГА!❤️ Глория, Нелина са по-дърти но все още имат онези гласове.... Деси Слава просто няма добра хигиена на гласа си явно.. Нещо стана и след раждането, тогава започна да се променя доста. Сега и визия и глас все едно е друга ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 По-малко от 13к до 10 милиона!! Помогнете на Яни като трупате гледания!!! @-A. @fengergana @Emanuela.Carey @Andrew Cunanan. а вие имате ли такъв лампион?😛 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 11 минути, Jake каза: Глория, Нелина са по-дърти но все още имат онези гласове.... Деси Слава просто няма добра хигиена на гласа си явно.. Нещо стана и след раждането, тогава започна да се променя доста. Сега и визия и глас все едно е друга ... Глория и Нелина винаги са били с по-зрели гласове, особено Нелина. ДС беше нежна и затова сега разликата е огромна. Но пък понякога ми прави впечатление, че успява да докарва пеенето почти както някога, просто за чалга явно вече не й се влага и грам усилие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 2 часа , Ergeni каза: Леле, нима Маноля вече е пенсионерка? Че тя не пусна ли нова песен преди 2 месеца +- и даже и нея не слушаш. Ужас. Доволен съм хахах Когато откажеш Галенов да слуша Галена ми се обади.. Феновете на други изпълнителки са продажни. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 14 минути, Stela каза: Феновете на други изпълнителки са продажни. 😁 @xroflx9 не е истински фен на Емануела! Още помня как ми спореше че Алисия е по-добра! Истинските фенове държим фронта 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 не е истински фен на Емануела! Още помня как ми спореше че Алисия е по-добра! Истинските фенове държим фронта Кога е било това? Помня че сме спорили за Емилия,но не и за Алисия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 не е истински фен на Емануела! Още помня как ми спореше че Алисия е по-добра! Истинските фенове държим фронта Сигурно е било за за да те дразни, не ми се вярва да смята Ася за по-добра. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 20 минути, xroflx9 каза: Кога е било това? Помня че сме спорили за Емилия,но не и за Алисия Ще си припомниш в съда! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Току що, Emanuela.Carey каза: Ще си припомниш в съда! Казвала съм ти като си пияна да не пишеш във форума!!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Поне един от вас се е вразумил Разбрахте ли коя чалгарка влиза в Ергенът и коя в Един за друг? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 37 минути, Ergeni каза: Поне един от вас се е вразумил Разбрахте ли коя чалгарка влиза в Ергенът и коя в Един за друг? Е в "Един за друг" влиза Залия, за "Ергенът" аз не знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари