Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 14:28 Report Share Публикувано Събота в 14:28 преди 19 минути, Willy каза: Цял екип до Куба? тук не беше ли някаква месарница спонсор на проекта? Иначе лелята на баща ми всяка година живееше в Куба и всяка година си идваше в Б-я, самолетните билети са по 1000 лева. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 14:36 Report Share Публикувано Събота в 14:36 дори Гергана имаше самостоятелен концерт. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Събота в 15:10 Report Share Публикувано Събота в 15:10 преди 4 часа , Karma93 каза: Кой е най-високобюджетният поп фолк клип към днешна дата? за направата на роклята с пауновите пера са оскубани 100 пауна по 10 000 лв! иначе въпреки, че е на мами и ми харесва,е една от слабите оцкови песни в най- силния му период 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Събота в 15:11 Report Share Публикувано Събота в 15:11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 15:13 Report Share Публикувано Събота в 15:13 преди 44 минути, Andrew Cunanan. каза: тук не беше ли някаква месарница спонсор на проекта? Иначе лелята на баща ми всяка година живееше в Куба и всяка година си идваше в Б-я, самолетните билети са по 1000 лева. Ква е тая леля-комунистка? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 15:15 Report Share Публикувано Събота в 15:15 преди 2 минути, DarkChild каза: Ква е тая леля-комунистка? Тя е Прим'а на кубинската революция 💅 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 15:40 Author Report Share Публикувано Събота в 15:40 Мац, пис, пис! Да не пропускате хита на мЯца тази вечер в 18:00 часа. БЕЗ ГЛАС (от много мъркане) Гласовита млада певица влиза в историята на попфолка с грандиозен дебют | Signal.bg SIGNAL.BG Гласовитата млада певица Маца направи сензация в попфолка. Тя влиза в историята на жанра и българската музикална сцена с безпрецедентен дебют – 10 видеоклипа Така е! Всички обичаме котки. Няма как феновете да не растат. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 16:01 Report Share Публикувано Събота в 16:01 преди 2 часа , fengergana каза: в тялото като 12 годишно,но не ми пука 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 16:11 Author Report Share Публикувано Събота в 16:11 Още 2 песни и да й пожелаем 10 годишна отпуска и почивка на гласът, че е останала БЕЗ ГЛАС. Ако ви е скучно - пуснете си песните на Маца, да ви стане още по-скучно! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 17:34 Report Share Публикувано Събота в 17:34 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Тя е Прим'а на кубинската революция 💅 Данчето Христова ли, бе? 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Събота в 18:13 Report Share Публикувано Събота в 18:13 преди 2 часа , DevilWish каза: Още 2 песни и да й пожелаем 10 годишна отпуска и почивка на гласът, че е останала БЕЗ ГЛАС. Ако ви е скучно - пуснете си песните на Маца, да ви стане още по-скучно! Не знам що я отразяваме. Мисля, че пуснах 1 или 2 от въпросните песни. Оттам насетне - въобще не ми е интересно. Адел и Нур Джихан са по-интересни хахахах Второто звучи като име на терорист. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Събота в 18:45 Report Share Публикувано Събота в 18:45 преди 8 часа , Karma93 каза: Кой е най-високобюджетният поп фолк клип към днешна дата? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 18:54 Author Report Share Публикувано Събота в 18:54 преди 40 минути, Ergeni каза: Не знам що я отразяваме. Мисля, че пуснах 1 или 2 от въпросните песни. Оттам насетне - въобще не ми е интересно. Адел и Нур Джихан са по-интересни хахахах Второто звучи като име на терорист. Аз харесвам на Адел - "Раздяла парти" Добре, че си пуснал само 1-2 песни, защото пуснеш ли всички песни - звучат еднакво. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 18:59 Report Share Публикувано Събота в 18:59 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 19:00 Author Report Share Публикувано Събота в 19:00 Току що, asylum каза: Както Кати казва: Но добре, че не са ЕВИНИ като бельото на Мария! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 21:06 Report Share Публикувано Събота в 21:06 Счети и Гюр пеят Екстра хит Нина,Емилия и Глория ! Затвори очи | By Venci | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Нина,Емилия и Глория ! Затвори очи 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 21:19 Report Share Публикувано Събота в 21:19 преди 12 минути, asylum каза: Счети и Гюр пеят Екстра хит Нина,Емилия и Глория ! Затвори очи | By Venci | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Нина,Емилия и Глория ! Затвори очи Всичките фалшиви. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Събота в 22:51 Report Share Публикувано Събота в 22:51 преди 1 час , asylum каза: Счети и Гюр пеят Екстра хит Нина,Емилия и Глория ! Затвори очи | By Venci | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Нина,Емилия и Глория ! Затвори очи Глория звучеше най-добре,но тя сама бутна Нинчето за микрофона! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 22:55 Author Report Share Публикувано Събота в 22:55 Ако шимейл изневери - навярно е Дион това. @Lelqtian @asylum 1 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 07:07 Report Share Публикувано вчера в 07:07 the1exclusiveofficial (@the1exclusiveofficial) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM the1exclusiveofficial on February 1, 2025: "Всеки четвъртък THE 1 Exclusive се превръща в сцена на РЕТРО хитове от зората на поп-фолка! . Специален гост:... 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 10:14 Report Share Публикувано вчера в 10:14 преди 13 часа , asylum каза: Счети и Гюр пеят Екстра хит Нина,Емилия и Глория ! Затвори очи | By Venci | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Нина,Емилия и Глория ! Затвори очи Гюр, обградена от Мис Бони и Драга Чайката - наистина тежко се хомофобизирам от тая гледка на меки китки с вид на кебабчета от провинциална закусвалня. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 10:17 Report Share Публикувано вчера в 10:17 преди 13 часа , asylum каза: Счети и Гюр пеят Екстра хит Нина,Емилия и Глория ! Затвори очи | By Venci | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Нина,Емилия и Глория ! Затвори очи Славка Калчева танцуваща с прясно ексхумирания Тодор Живков ми дойде мънинко в повече. Мъжът на Счети изглежда като тулуп и половина. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 10:45 Report Share Публикувано вчера в 10:45 преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: Славка Калчева танцуваща с прясно ексхумирания Тодор Живков ми дойде мънинко в повече. Мъжът на Счети изглежда като тулуп и половина. Счета се е бракувала с Драгойка Чая? Но се радвам как макар и на стари година е открила себе си и ще лезбийства на воля! Това ражда нова интерпретация на посления хит на джа-джа-вота и, явно не от днеска пуснала игнора на лъвчетата като това в клипа, за да палува с цяло стадо злобни лелички 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 11:26 Report Share Публикувано вчера в 11:26 преди 39 минути, Lelqtian каза: Счета се е бракувала с Драгойка Чая? Но се радвам как макар и на стари година е открила себе си и ще лезбийства на воля! Това ражда нова интерпретация на посления хит на джа-джа-вота и, явно не от днеска пуснала игнора на лъвчетата като това в клипа, за да палува с цяло стадо злобни лелички Туй лъвче не може да ѝ осигури този стандарт на живот. Трябва да се правят компромиси. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 12:51 Report Share Публикувано вчера в 12:51 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Гюр, обградена от Мис Бони и Драга Чайката - наистина тежко се хомофобизирам от тая гледка на меки китки с вид на кебабчета от провинциална закусвалня. Както пее Гюр, "свиквай, скъпи, свиквай". Това е твоето бъдеще 😄 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.