Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

Току що, Stela каза:

Screenshot_20250216_215112_Facebook.jpg.b6d7770e1cff0a8a17d11a489461e170.jpg

Щъркела вече не носи децата, той ги създава! 

Глория е забила един шЪмар на щъркела с крак и бебето е паднало в на майка си..... 
Така, де!

• Haha 4
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Jake каза:

Вижда ли сте голите снимки на сина на Милко Калайджиев? Това момче определено си заслужава да стане порн о звезда хахах

Не сме,покажи ни😛

• Like 1
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Гюр й прибира изхвърлените гаджета!

И със сина й ли е била?

преди 27 минути, Jake каза:

Вижда ли сте голите снимки на сина на Милко Калайджиев? Това момче определено си заслужава да стане порн о звезда хахах

Те не са ли близнаци?

• Like 1
  • Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Jake каза:

да!!!

Разпраща се наляво-надясно,а в профила си писал транс,би и гейове да не го занимават, но аз съм неопределена и за това съм в рекуестите!!!

• Haha 2
  • Wow 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, fengergana каза:

да!!!

Разпраща се наляво-надясно,а в профила си писал транс,би и гейове да не го занимават, но аз съм неопределена и за това съм в рекуестите!!!

А защо аз не съм ги виждала??

преди 20 минути, fengergana каза:

чудих се защо ме боли гърба,а то било, защото износвам форума на него, докато Емилия Стоянова не ме изрита като женен мъж парцаланата си (мен) !!!

image.png

Браво,коте,ти си 

• Haha 1
  • Love 1
  • Kiss 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

Кралицата на отговорите на коментари е само една!!!

Screenshot_20240513_153630_Facebook.jpg.87ed52d9549164acb7c2530b6273b89e.jpg

Харесвах Райна, но последните години е тотал щета, хем е тъпа, хем е нагла. Тотално изперка, нито като проекти прави нещо добро, нито в личния си живот свърши нещо. Истерична стара мома, дори не пее добрите си песни от едно време. 

преди 1 час , DarkChild каза:

И със сина й ли е била?

Те не са ли близнаци?

Близнаци са да. И клипче бях гледал...: Д

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Харесвах Райна, но последните години е тотал щета, хем е тъпа, хем е нагла. Тотално изперка, нито като проекти прави нещо добро, нито в личния си живот свърши нещо. Истерична стара мома, дори не пее добрите си песни от едно време.

Пее си старите песни на участия, просто като другите от простолюдието не е направила машъп!

От кога да имаш дете е да свършиш нещо с личния си живот? Обикаля си държавите, от 3-4 години си има сладко татенце за мъж. Отдавна не е топ в поп фолка,но е топ във фолклора, така че ти си явно от тия, които ходят на допълнителни курсове!!🤪

• Like 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Love 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

Изгледах й концерта на Глория, ами доста е добър без народната част нали. И новите аранжименти са мега яки, но просто остави Преслава и Стораро да я засенчат. 

Ако го беше пуснала първа, както и да речем изрязана версия на Ледена Кралица, щеше да гърми до Ноември. Не знам защо й трябваше толкова време, но сега остана в сянка. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Andrew Cunanan. каза:

@WindWalkerMonk мнение за този ултра ковренски, пошъл и развратен хит? Лично на мен ми е супер любим.

Ми става, не ми е льбима. Аз харесвам Лош герой. 

• Like 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Започваме обявяването на големите победители в първите годишни музикални награди на радио Веселина! 💎 3, 2, 1 старт...
Слушателите на радио Веселина избраха за любим ретро поп фолк хит песента на Kamelia "Луда по тебе"! 🎉

Слушателите на радио Веселина избраха за победител в категорията за фолклорен изпълнител на 2024 г. Петя Панева/Petya Paneva ! ⭐️🌹

В категорията "Народна песен на 2024" на първите годишни музикални награди 🏆на радио Веселина 💎за победител слушателите ни избраха "Мъри, моме" на Preslava и Ivelina Koleva ! ❤️🌹

В категорията "БГ поп изпълнител на 2024" слушателите на радио Веселина 💎избраха за победител "министъра на веселието" Krisko ! ⭐️🤩

Най-много слушателски гласове в категорията "БГ поп песен на 2024" събра "100 причини" на Maria Ilieva ! 🎉❤️

В категорията "Най-прогресиращ изпълнител на 2024" слушателите на радио Веселина 💎избраха за победителка Desislava Dimova ! 🏆❤️🎉

В първите годишни музикални награди на радио Веселина 💎със специална награда се включва и генералният спонсор Бонанза-Бачорски Професионално почистване, която е за Emilia ! 💐⭐️

Наградата в категорията "Балкански изпълнител на 2024" слушателите на радио Веселина 💎определиха да отиде при Tea Tairović ! 🏆💐

За "Балкански хит на 2024" слушателите на радио Веселина 💎избраха "Delta Force" на Галена и Tzanca Uraganu! ⭐️🏆

💎 Най-много слушателски гласове в категорията "Поп фолк дует на 2024" събраха Слави Т. Трифонов и Emilia ! 🏆⭐

Радио Веселина💎 също връчва специална награда! Тя е за “Най-излъчван изпълнител за 2024” и статуетката отива в ръцете на Галена ! 🎉❤

поп фолк песен на 2024 г. Слушателите ни дадоха най-много гласове за "Писмо" на Preslava ! 🎉⭐

Слушателите на радио Веселина💎 избраха за поп фолк певец на 2024 г. Medi ! 🏆⭐
image.png.4765a0d8e124a19d49edc8cfcd981d93.png
"Поп фолк певица на 2024"🏆беше и най-оспорваната!⭐Най-много слушателски гласове събра @preslava_official
  • Haha 1
  • Wow 1

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Grinch каза:

Радио Веселина си обявяват в момента годишните награди във фейсбук 😄480401250_1155037506632459_4679714969092

Нали щеше да има концерт и официално награждаване? Нещо съвсем през пръсти я направиха цялата работа.

• Like 3
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Нали щеше да има концерт и официално награждаване? Нещо съвсем през пръсти я направиха цялата работа.

Явно Бачорски(генералният спонсор) е решил да не инвестира в подобен цирк.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Преслава е с 3 награди на Радио Веселина - Певица, Песен за "ПИСМО" и фолклорна песен с Ивелина Колева - "Мъри моме".
Галена с 2 награди - Най-излъчван изпълнител и Балкански хит - ДЕЛТА ФОРС
Емилия с 2 награди - Поп-фолк дует за "Закъсня" и награда от спонсор на  Бонанза-Бачорски Професионално почистване
Меди - Певец
Десита - Най-прогресиращ изпълнител

Съответно с най-много награди са
1.Преслава
2.Галена/Емилия

Сподели в други сайтове

преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Изгледах й концерта на Глория, ами доста е добър без народната част нали. И новите аранжименти са мега яки, но просто остави Преслава и Стораро да я засенчат. 

Ако го беше пуснала първа, както и да речем изрязана версия на Ледена Кралица, щеше да гърми до Ноември. Не знам защо й трябваше толкова време, но сега остана в сянка. 

Той е добър като песни, аранжименти, но звучи като да си пуснеш студиен записа...няма емоция от живо пеене с толкова обработки. А народното на плейбек е повече от потрес. 

преди 10 часа , fengergana каза:

Пее си старите песни на участия, просто като другите от простолюдието не е направила машъп!

От кога да имаш дете е да свършиш нещо с личния си живот? Обикаля си държавите, от 3-4 години си има сладко татенце за мъж. Отдавна не е топ в поп фолка,но е топ във фолклора, така че ти си явно от тия, които ходят на допълнителни курсове!!🤪

Обикаля щото няма какво друго да прави, нито участия има, нито семейство. "Алтава по целата глава" хахаха И аз обикалям държавите по същата причина :Д Райна си е луда и това е известно от поне 20 години.

АЗ БЯХ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ФЕНОВЕ НА РАЙНА ЕВЪР КАТО МАЛЪК! 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DevilWish каза:

Емилия с 2 награди - Поп-фолк дует за "Закъсня" и награда от спонсор на  Бонанза-Бачорски Професионално почистване

Да те наградят с професионално почистване е все едно да ти купят дезодорант и паста за зъби на рождения ден.

Явно в резиденция Башур има хлебарки!

• Haha 6
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Emanuela.Carey каза:

Да те наградят с професионално почистване е все едно да ти купят дезодорант и паста за зъби на рождения ден.

Отиди да почистиш🤪

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

Спонсорните им награди са нелепи. :D 

• Like 2

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...