Jump to content

Поп-фолк скандали (февруари, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

Има шансове от чутото, но със сигурност няма да стигне "Мой си мерак". Такива са много на мода в момента. А сигурно е и кавър?

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Кралицата на горите и здравето!

Ужасна е..Прилича на Рашия 1;1

Иначе гледам Гергана от турне 2007. От тук започна да залязва. Изключително слаб микс, слабо пеене на живо, на моменти синбека е по-силен от гласа и, несериозно облекло и беше бая напълняла... А е на 21-2 години тук... Карма, Уна Пасион, До утре и подобни бози я сринаха. Така, че не е само след Токича проблема. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

KO4.BG

Внучката на примата на фолка Глория – малката Галина, отпразнува 4-тия си рожден ден, преобразена в истинска принцеса! Очарователната рожденичка блесна в рокля, вдъхновена от...

Говори се, именно Глория му забранила да присъства и го предупредила, че ако се появи, ще бъде позорно изгонен.

• Haha 3

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Jake каза:

Ужасна е..Прилича на Рашия 1;1

Иначе гледам Гергана от турне 2007. От тук започна да залязва. Изключително слаб микс, слабо пеене на живо, на моменти синбека е по-силен от гласа и, несериозно облекло и беше бая напълняла... А е на 21-2 години тук... Карма, Уна Пасион, До утре и подобни бози я сринаха. Така, че не е само след Токича проблема. 

За "До утре" и "Карма" не мога да се съглася.
"До утре" е от албумът "Сини очи" и може би още без клип беше една от най-интересните песни след заглавната вътре. Доста добре се прие даже, бих казъл. Даже беше изненада, че снима "Искам само любовта ти" преди нея. Според мен направи възможно най-добрия избор за клипове от този албум.
Колкото до "Карма".... ами в "Сладката страна на нещата" точно тя е най-силната песен. Просто последния албум не можеше да се доближи до първите й три албума, но пак имаше някои добри песнички. Например и "Нея вместо мен" беше готина.
Спада на Гергана мисля, че тръгна след "Спри болката в мен".... или това са моите наблюдения. До "Може би, точно ти" си имаше яки песни, като тая с Жоро Рапа си беше приличен хит. 

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

За "До утре" и "Карма" не мога да се съглася.
"До утре" е от албумът "Сини очи" и може би още без клип беше една от най-интересните песни след заглавната вътре. Доста добре се прие даже, бих казъл. Даже беше изненада, че снима "Искам само любовта ти" преди нея. Според мен направи възможно най-добрия избор за клипове от този албум.
Колкото до "Карма".... ами в "Сладката страна на нещата" точно тя е най-силната песен. Просто последния албум не можеше да се доближи до първите й три албума, но пак имаше някои добри песнички. Например и "Нея вместо мен" беше готина.
Спада на Гергана мисля, че тръгна след "Спри болката в мен".... или това са моите наблюдения. До "Може би, точно ти" си имаше яки песни, като тая с Жоро Рапа си беше приличен хит. 

"До утре" се прие добре защото все още Гергана имаше отзвука от силния старт и бяха години в които всичко което се въртеше по Планета ставаше хит.. но тогава почна да се усеща, че Токича и прави по-слаби песни... Нищо общо с "Последна вечер" "Измама", "Както преди", "Боли". "Може би точно ти", беше последния по-голям хит. Лятно и свежо. Какво ще кажеш за представянето на последното и турне по-горе? Много слабо пеене, на "Губя те бавно" беквокала на синбека се чува само в припева, притеснена ли беше не знам...Много слабо. През 2010-та изпя най-накрая по-добре "Губя те бавно" на живо, но тази песен винаги и е била трудна за нея на живо. След 2007-ма повече Пайнер не виждаха потенциал в Гергана за съжаление и едва оцеляваше с по песен-две.. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Jake каза:

"До утре" се прие добре защото все още Гергана имаше отзвука от силния старт и бяха години в които всичко което се въртеше по Планета ставаше хит.. но тогава почна да се усеща, че Токича и прави по-слаби песни... Нищо общо с "Последна вечер" "Измама", "Както преди", "Боли". "Може би точно ти", беше последния по-голям хит. Лятно и свежо. Какво ще кажеш за представянето на последното и турне по-горе? Много слабо пеене, на "Губя те бавно" синбека се чува само в припева, притеснена ли беше не знам...Много слабо. След 2007-ма повече Пайнер не виждаха потенциал в Гергана за съжаление и едва оцеляваше с по песен-две.. 

По-скоро беше притеснена, защото по онова време до към 2005-2006 нали повечето пееха на плейбек с изключение на Ивана и Преслава ...... които си позволяваха живи изпълнения, а мисля, че и Емилия? Та тогава предимно това се пишеше, че не може да пее, гласовите й данни бяха под съмнение и всеки имаше различно мнение. А пък и беше една от най-харесваните изпълнителки и е нормално заради плейбека да се обсъжда. Конкретно този клип който си дал сега ще си го пусна, но имам смътен спомен от това турне. До колкото знам през 2004 е било бум при нейно появяване на турнето.
А "До утре" и "Карма" не че не са толкова силни, ами самата тенденция и звучене се беше попроменило лято 2006/2007.
"Последна вечер" и "Боли" са от 2004 година и даже мисля, че Гергана много закъсня с видеото на "Последна вечер", защото е по-различна от всичко останало. На мен лично ми е любимата нейна песен, може би тя трябваше да бъде пилотен сингъл и после да обърне внимание на "Боли". От неклипираните "Измама" и "Без теб не мога" - потенциални хитове и без видеа тогава, пропуск беше и "Не те обичам вече" която е много добра балада.
Когато Токича е видял какъв хит стана лятото на 2005 "Всичко води към теб" според мен за това е опитал да направи и подобна песен за Гергана, горе-долу нещо което да се доближава до нея ("До утре"). Но мисля, че "Сини очи" беше достатъчно добър хит. Споменатата "До утре", "Искам само любовта ти" и "Без правила" се хареса, тогава. Но сигурно си спомняш, че по онова време имаше много нереализирани потенциални хитове. Не на всяка песен се правеше клип и това им попречи на някои от песните. В момента се сещам и за "Писмата ти" на Емилия.... там пък не разбирам защо вместо нея трябваше да снима "Не се обръщай"?!

• Like 2

Сподели в други сайтове

Пайнера не я пусна на турнето 2008, защото напълня, а той е фитнесджия и не обича пълни хора. И други е рязал заради това. Не му е за първи път. Мисля че покрай това си развалиха отношенията с Токича. Не че се е изчерпал.

• Like 1
  • Wow 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fast каза:

Пайнера не я пусна на турнето 2008, защото напълня, а той е фитнесджия и не обича пълни хора. И други е рязал заради това. Не му е за първи път. Мисля че покрай това си развалиха с Токича си развалиха отношенията. Не че се е изчерпал.

Пайнера е уволнил Токича защото е дебел???

spacer.png

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Fast каза:

Пайнера не я пусна на турнето 2008, защото напълня, а той е фитнесджия и не обича пълни хора. И други е рязал заради това. Не му е за първи път. Мисля че покрай това си развалиха отношенията с Токича. Не че се е изчерпал.

и за това Ивана му е една от любимките

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:
KO4.BG

Внучката на примата на фолка Глория – малката Галина, отпразнува 4-тия си рожден ден, преобразена в истинска принцеса! Очарователната рожденичка блесна в рокля, вдъхновена от...

Говори се, именно Глория му забранила да присъства и го предупредила, че ако се появи, ще бъде позорно изгонен.

Ko4.bg, разкошно,най-правилния сайт да списват за Гюр, но следващия път да го пишат в правилния мъжки пол!

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Lelqtian каза:

Дончо за пиш паузата. 

Ама и Кончо ли ще е там? Ако бях на Галош, щях да направя така, че да заседне в асансьора и да не може да се появи.

• Haha 6
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, DarkChild каза:

Ама и Кончо ли ще е там? Ако бях на Галош, щях да направя така, че да заседне в асансьора и да не може да се появи.

Да покани Глория да й забие един шЪмар и да я приспи за няколко часа на 8.11 , че ако не ще има не пиш, ми направо Тоти - пауза на концерта.

• Haha 4

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...