Victor Публикувано на Февруари 6 Report Share Публикувано на Февруари 6 Music: Ilia Georgiev Lyrics: Ilia Georgiev Arrangement: Ilia Georgiev Текст: Yo, it's Кайло ... on the rise, Pharaoh vibes, no disguise. Gold in my hands, dreams in my eyes, The throne is mine – watch me thrive! В пустинята се нося, златото ми блести, Силата в мене – ще те изгоря. Бързи коли, носят ме към върха, Моята корона , Game-changer. Припев x2: Фараон съм, брат – власт и мечти, Злато по ръцете, кинти троша всяка нощ, всяка иска пачки, раздавам само по стотачки! На трона съм king, за теб съм бог Game strong – не чакам, влизам и всичко взимам, Dream big – надминавам всяка ваша мечта. С мен са моите хора – loyalty до край, Фараонски живот – само нагоре и рай. My time, my rules – няма как да спра, Всяка стъпка в бъдещето е моята съдба. Виждаш светлина? Това съм аз Фараонът на твоя свят, История пиша – да се разбием брат. Припев : Фараон съм, брат – власт и мечти, Злато по ръцете, кинти троша всяка нощ, всяка иска пачки, раздавам само по стотачки! На трона съм king, за теб съм бог Това е моят свят – светлина и мечти, На всяка кучка сбъдвам мечти. Кайло е тук и играта върви, Сега е моментът – лягай и мълчи! В пустинята сияе твоята мечта! Припев : Фараон съм, брат – власт и мечти, Злато по ръцете, кинти троша всяка нощ, всяка иска пачки, раздавам само по стотачки! На трона съм king, за теб съм бог Кайло на върха – кой ще ме спре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.