asylum Публикувано на Февруари 6 Report Share Публикувано на Февруари 6 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ами честно казано от първата й песен, винаги е имала приятни неща за слушане. Бива! Готина е! И Алекса ми е симпатична. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Не е лоша песента. Харесват ми ромските вокали. Кадрите с мъжете са ми малко кринджави 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Току що, FolkEmpire каза: Не е лоша песента. Харесват ми ромските вокали. Кадрите с мъжете са ми малко кринджави И на мен най-много ромските вокали ми харесаха. Кадрите с мъжът са излишни. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 сладурчето Радо от клипа има голи снимки и е треньор в София! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 33 минути, fengergana каза: сладурчето Радо от клипа има голи снимки и е треньор в София! Очакваме да споделиш това богатство, а не да ги стискаш само за себе си! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Очакваме да споделиш това богатство, а не да ги стискаш само за себе си! след цялата химия,която е издънил, не мисли че е нещо уау. Имаше ги в туитър,ще потърся! 🤪 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.