Emanuela.Carey Публикувано на Февруари 7 Report Share Публикувано на Февруари 7 Музика: Sotis Volanis Аранжимент: Дани Димитров Текст: Ростислава 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 @fengergana пак ползват Тошето да му пишат по тялото! Спаси го!!! Песента е поредната й боза. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Шокирах се, като прочетох Слънце мое. Рекох си “едва ли е на Ростислава, Ариа няма глас да я изпее”, но всъщност добре се е получило! 🤣шок олдум Много хубав клип. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Явно 2025 ще слушаме ретро песни в нов вариант. Не е лоша тая версия, но нещо липсва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Защооо?! Ужас! Искаме песни като Класа; Късай; Да те заболи; Кой; Живее ми се; Имаш всичко.....дори "Кралица" е хит на фона на последните й напъни. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 2 часа , Just_Me каза: Защооо?! Ужас! Искаме песни като Класа; Късай; Да те заболи; Кой; Живее ми се; Имаш всичко.....дори "Кралица" е хит на фона на последните й напъни. Така е, но пък не е толкова лоша. Доста са я променили като аранжимент. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Чувам цигулката и викам ха нещо ново и яко ще е и като почна да пее стара песен и викам еее и тая пак кавър... АМАН! Кавърджии мръсни! И глас няма горката от толкова дудуци. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Тази е ужасна, докога ще се навира и пъне?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Flop Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Кой е мъжът? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Кой е мъжът? Тодор Таушанов!!! 🍌🍑 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.