Jump to content

Hell's kitchen 2025 - Сезон 7

Препоръчани коментари

WWW.INSTAGRAM.COM

4,123 likes, 15 comments - hells.kitchen.bulgaria on February 7, 2025: "😈 Кухнята на Ада приветства своите нови обитатели след само 3 дни, а шеф Ангелов вече няма...

Сподели в други сайтове

• Stela featured this Тема
  • Отговори 52
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Светлана Гущерова, Мегз, Бачорски, Джулиана Гани, Иво Аръков, Златка Димитрова... Топ кифли и кифльоци са събрали, ще е интересно. И от останалите участници има интересни образи. Мегз пак ще се покаже като истеричка, да видим със Светлето как ще се понесат. 🤣

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Stela каза:

Светлана Гущерова, Мегз, Бачорски, Джулиана Гани, Иво Аръков, Златка Димитрова... Топ кифли и кифльоци са събрали, ще е интересно. И от останалите участници има интересни образи. Мегз пак ще се покаже като истеричка, да видим със Светлето как ще се понесат. 🤣

Въй колко нафталинени герои са спазарили. Иво Аръков ми е супер противен откакто видях интервюто му при Чефо. Бачорски се бута навсякъде - също ми е досаден. Другите пък са известни, че са били известни. Скептичен съм. А и не си падам по манджи.

Току що, THE IIconic каза:

Ивелина от Ергена 2 участва 

Тая даже не се сещам коя беше.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Ergeni каза:

Въй колко нафталинени герои са спазарили. Иво Аръков ми е супер противен откакто видях интервюто му при Чефо. Бачорски се бута навсякъде - също ми е досаден. Другите пък са известни, че са били известни. Скептичен съм. А и не си падам по манджи.

Абе то има и интрига, не е само манджи. Карат се, бият се, плюят се... нещо като в Биг Брадър. Даже има един наперен м**го, който много ми прилича на Георги. 😆

Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Абе то има и интрига, не е само манджи. Карат се, бият се, плюят се... нещо като в Биг Брадър. Даже има един наперен м**го, който много ми прилича на Георги. 😆

Знам, но кулинарната концепция ме отвращава хахах :D 

Щом нЕма кекс, не съм съгласен!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Ergeni каза:

Тая даже не се сещам коя беше.

Опрна певица и художничка. В Ергена беше на 35 сега е на 31

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Ergeni каза:

Знам, но кулинарната концепция ме отвращава хахах :D 

Щом нЕма кекс, не съм съгласен!

Ти още малко и банани ще искаш да има. 😁😁

Вече имаше коментари колко секси е шеф Ангелов и как прилича на гръцки Бог. Има палавници, може да заформят нещо различно от манджа. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, THE IIconic каза:

Да заради Тоби от мастър шеф 

Мегз била много подготвена, ходила на кулинарни курсове. Мислиш ли, че ще се справи или по-скоро ще се изложи?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stela каза:

Мегз била много подготвена, ходила на кулинарни курсове. Мислиш ли, че ще се справи или по-скоро ще се изложи?

Зависи от яйцата. 

2edccaae950.jpg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Ergeni каза:

Зависи от яйцата. 

2edccaae950.jpg

Шеф Ангелов не е като Манчев. Ще й се стори тясна кухнята ако направи нещо подобно. Много ме кефи как ги нарежда и стресира. Готино луд е. 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Stela каза:

Ти още малко и банани ще искаш да има. 😁😁

Вече имаше коментари колко секси е шеф Ангелов и как прилича на гръцки Бог. Има палавници, може да заформят нещо различно от манджа. 

преди 1 минута, Stela каза:

Шеф Ангелов не е като Манчев. Ще й се стори тясна кухнята ако направи нещо подобно. Много ме кефи как ги нарежда и стресира. Готино луд е. 

Ясно чии са били коментарите хахахах

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Stela каза:

Чувай Боже 

Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Ааа, не бях аз, честно. Недей сега да се разкриваме така от нищото хаха 

След 9 месеца - 10 см разкритие. :D Ангелов да поема отговорност.

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Stela каза:

О, ще бъде интересно. Особено истериите на Мегз. :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Bunn каза:

И как Мегз и Джулиана ще се понесат след караници във Вип Брадър 🤣

В рекламата вчера бяха една до друга :D :D :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Bunn каза:

И как Мегз и Джулиана ще се понесат след караници във Вип Брадър 🤣

Нямам търпение за момента в който ще се хванат за косите. Не е случайно, че Нова тв ги събра отново. Очаквам доста забавни моменти. 😁

Сподели в други сайтове

Шкурката на Мегз и наполеончетата на търновката ме разбиха :D 

Буюклиева е отвратителна, тя това неведнъж го е доказвала, най-вече в Биг Брадър. Мисли се за много важна, а е гротеска, мега много преиграва и изнервя обстановката. Евала на Аръков, че има железни нерви и я изтрая.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Just_Me каза:

Шкурката на Мегз и наполеончетата на търновката ме разбиха :D 

Буюклиева е отвратителна, тя това неведнъж го е доказвала, най-вече в Биг Брадър. Мисли се за много важна, а е гротеска, мега много преиграва и изнервя обстановката. Евала на Аръков, че има железни нерви и я изтрая.

Ооо и мен много ме дразни Буюклиева. Никога не съм я харесвала, но тук е отново си показва всички негативи. Особено като си представи ястието на Ангелов и се разпя ми идваше да хвърля нещо по телевизора. 

На представянето обаче Мегз ме изненада с десерта, явно наистина много се е подготвяла. 

Аръков е топ сладур, ако бях на него щях да изчатка Буюклиева с тигана. 😁

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Stela каза:

Ооо и мен много ме дразни Буюклиева. Никога не съм я харесвала, но тук е отново си показва всички негативи. Особено като си представи ястието на Ангелов и се разпя ми идваше да хвърля нещо по телевизора. 

На представянето обаче Мегз ме изненада с десерта, явно наистина много се е подготвяла. 

Аръков е топ сладур, ако бях на него щях да изчатка Буюклиева с тигана. 😁

Звучи твърде кулинарно. Обаче наистина ли Аръков ти е сладур? :D

Буюклиева от едно време си е в собствения филм. Милата, застинала е в 1970година, когато е пуснала единствения си хит и още се въобразява на звезда.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...